- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pete55555
addikt
válasz
Cyberpunk #47 üzenetére
Napi szinten többszöt olvasom a MA-t, tudom milyen telók jelennek meg. Szifon drága is, meg nem is tetszik az iOs. WP8 csak simán nem tetszik. BB10 meg most jelent meg, és bár az is drága lesz, arra már váltanék, mert egész jónak tűnik.
És én nem sírtam, mert nem akarok feltétlen váltani, csak azt mondtam, hogy megértem azt, aki "sír".(45) MrPresident Pont azért nem akarok még váltani, mert én felraktam rá a CM10-et, és így egész jó, bár GB-vel is jó volt nekem, gyári JVT-t használtam sokáig. De ha nem felel meg rakj rá CM10-et pl, és egész más felhasználói élményben lesz részed.
-
Pete55555
addikt
válasz
Mr President #27 üzenetére
Nem közvetlenül ezzel a termékkel van a probléma. Szerintem teljesen jogos az "ez minek" kérdés, ha nincs egy normális méretű telefon, lásd 4,3 és 5 között nincs semmi, de 4" körül sem igazán ontják magukból a készülékeket. Jó, van SGS3 mini, de én pl arra nem váltanék SGS1-emről, mert buta, de ahhoz képest jó drágán adják, ráadásul pl a kijelző csont ugyanaz, mint ami az enyémben van, tehát nincs előrelépés.
Tehát, minek gyártanak ekkora tepsiket, amikor nincs egy normális méretű teló, normális hardverrel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest