Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
Szerintem a vásárlók zömét baromira nem érdekli, hogy milyen kijelző van benne. Az a néhány ezrelék, amit világszerte az olyanok képviselnek, mint mi is itt, részletes specifikációk alapján választ telefont, a többiek vastagon leszarják. Lásd iPhone, akkor is megvennék, ha TN panel lenne benne.
A hajlékony panel egyébként abból a szempontból jó, hogy lehetne végre tényleg hajlított (homorú) kijelzőt gyártani, nemcsak a készülékházat meg esetleg az érintőpanelt, mint a Nexus-nál meg az Advance-nél, ahol a kijelző valójában sík a felszín alatt.
-
Kapanyél
őstag
Na mindjárt jön valaki leszólni, hogy ezek mind TFT-k...
Egyébként eddig megrögzött SAMOLED-es voltam, mert a fekete szint és a valódi színek (értsd. nem színszűrős) nagyon fontos volt. Viszont a fényerő miatt egy ideje az IPS-t előnyben részesítem. A fehér valódi fehérsége annyira nem zavar. Egyébként vicces, hogy mekkor a szórás az IPS-ek között is. Pl. az iPhone 4 kijelzője sokkal szebb, mint az iPhone 5-é. Gyakorlatilag nem a technológia a lényeg, hanem hogy az adott készülék mit nyújt. -
Kapanyél
őstag
válasz
Mr President #27 üzenetére
Amikor meg bemutatnak egy "S" vagy "Advance" esetleg "Plus" vagy "Mini" típust, akkor meg azért megy a sírás, hogy minek mégegy szart kidobni, ha nem jobb, mint az előző és még drága is.
-
Kapanyél
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest