- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Gates8 #12567 üzenetére
Szia. A root jogot nem veszíted el a gyári beállítások visszaállításával, ugyanis a systemhez hozzá sem ér. Csak a rendszer data tartalma törlődik. Lehet, hogy ide volt telepítve valamilyen root hozzáférést kezelő app (SuperSU, Superuser). Most van fenn hasonló?
Milyen romról beszélünk amúgy? Az üzenetkezelés miatt kérdem. -
-
west76
aktív tag
A launcher beállításaiban tudodeltűntetni a google keresőt a kezdőképernyőről, de a gyáriban nem tudom, hogy van-e ilyen és ha igen hol. Én a Nova launcher prime-ot használom, de az ingyenes változatban is meg van ez a lehetőség. Ebben a képernyők átmenetének effektjét is tudod állítgatni.
A háttért pedig a gravity box átlátszóság beállításaival is tudod módosítani.
-
juhasz.jozse
tag
Először tedd fel az slx-hez készített SuperCamera appot, mert pár lib-et felül kell írni. Aztán leszeded root-ként majd utána felteszed a legújabb SuperCamera-t. Végül mozgatod telefon memóriába és működni fog. Itt ott nekem maradt pár kínai felirat. Te honnan szedted az új SuperCamera-t?
-
cool13
őstag
-
west76
aktív tag
Nos...
Soha nem foglalkoztam azzal, hogy a beállításoknál, ahol a fekete háttér van ott lehetne-e mást beállítani, szerintem nem, de ha valakinek erre van ötlete, majd leírja.
Csengőhangnak bármilyen zeneszámot beállíthatsz a zenelejátszóból. De ha pont az kell akkor a google a barátod, de most jófej vagyok
ezért tessék: wildmill csengőhang Remélem működik a link, mert a letöltést nem próbáltam ki.
időjárás widgetet nem használok, de az időkép progit igen és abban szerintem van widget is. Nekem annyi elég, amit ez tud. Zene lejátszónak ott a beépített, ha az nem jó, akkor javaslom a poweramp-ot, ami lényegesen jobb, viszont fizetős. Videolejátszó is van beépítve, nekem az elég, nem nagyon használom ki.
Az induláskor látható animáció független az indulás sebességétől, ehhez a rom-hoz a google-s animáció van ezzel is érzékeltetve, hogy ez mentes szinte minden gyártóspecifikus témázástól, gondolom, vagy csak mert ez jobban tetszett silentlexx-nek, aki összerakta ezt a rom-ot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Akciókamerák
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest