- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wieder12
tag
válasz
Blue Eagle #10873 üzenetére
have been in meta mode, long press the power button and the normal boot. Ez írja ki
Úgynézki jó
-
Wieder12
tag
válasz
Blue Eagle #10871 üzenetére
Pedig nekem csak az jött be!
-
Wieder12
tag
válasz
Blue Eagle #10869 üzenetére
De azt elvileg nem én mentettem hanem a teló gyökerébe benne volt, de nem állította vissza abból! Ok gondoltam hogy nincs jelentősége simnek de biztos ami biztos
köszi a segítséget ma már nem de holnap nekiugrok! Először mobileuncle toolsal probáltam recoverybe lépni, de csak újra indult! Aztán hangerő fel és bekapcs, akkor belépet a gyáriba. Remélem visszalehet állítani.
-
ibookg4
tag
válasz
Blue Eagle #10862 üzenetére
Köszönöm, hálás lennék. Én is megcsinálnám, csak meló meg szakdolgozat mellett képtelenség jelenleg. Addig hagyom rajta a Nexust.
-
kismércse
tag
válasz
Blue Eagle #10845 üzenetére
A gravity box nem ezért kell, csak azt is megkérdeztem. De akkor erre is nyugodtan feltehetem, ugye?
-
K_a_m_i
tag
válasz
Blue Eagle #10828 üzenetére
Az Aliexpress-en van egy csomó P780 LCD+érintő eladó és sokszor odaírják mellé, hogy 2013, vagy 2014. Olvastam olyanokat, akiknek nem működött rendesen a kijelző a csere után. Persze lehet, hogy selejt volt, de ki tudja, lehet, hogy azon is változtattak valamit.
Ez a változtatás a kamerával és a vakuval nagy szívás. Én is vettem egy ilyent és egy halom ROM-ot kipróbáltam, de 4.2-vel nem megy, a 4.4 meg egy kalap sz*r. Akármelyik romot próbáltam mindegyik 4.4.x-nél sokszori érintésre hajlandó elindulni egy program, egy csomó program nem akar menni, pl. a Titanium Backup is csak karikázik mentés, vagy visszaállítás helyett. Még próbálkozok, de nem értem miért nem lehet megoldani a kamerát és a vakut 4.2-re? Annyi okos, ügyes ember van itt. -
mutyuru
aktív tag
válasz
Blue Eagle #10811 üzenetére
Akkor elvileg, mint az enyém. Írtam neki, ha nem lehet javtani, akkor megvenném alkatrésznek.
Ha mégsem, akkor találtam oldalt, ahonnét lehet rendelni pl angol ebay.
Hogyan lehetek benne biztos, hogy a 2014-es modellhez való a kijelző? Persze adja magát, hogy kérdezzem meg a küldőt, de azt ír vissza és/vagy küld, amit akar.
Vagy rendelhetek innen. Talán valamennyivel biztonságosabb. -
s4ny4b4
csendes tag
válasz
Blue Eagle #10824 üzenetére
Meglett, KitKat alapú a rom, más a neve kicsit...
Próbálkoztam modem cserékkel is, de nem sikerült.
Mindjárt megy a mentésem privátban. -
s4ny4b4
csendes tag
válasz
Blue Eagle #10822 üzenetére
Köszönöm előre is!
Viszont érdekes módon az említett rom nem tartalmaz modem.img filét.
-
mutyuru
aktív tag
válasz
Blue Eagle #10805 üzenetére
Ez nem is rossz ötlet! Valamilyen módon be lehet azonosítani, hogy megfelelő az érintőképernyő?
Ha jól olvastam, akkor az enyém újabb telefon és lehet a főpanel nem 100%-an kompatibilis az övével. -
kipu
újonc
válasz
Blue Eagle #10808 üzenetére
Ettől félek én is, hogy hardveres gond lesz.
Mit lehet tenni? Van valahol valami szerviz Budapest környékén, ahol értenek is hozzá? -
0Balazs
csendes tag
válasz
Blue Eagle #10790 üzenetére
Hát a műanyag keretet levéve láttuk a csavart, és ez alatt a keret alatt volt a tápcsati is, a csavart gyorsabb volt levenni egy kis csipesszel, szinte ezzel kezdtük. Csak úgy lekaptuk. Utána húztuk le a tápcsatit. Egyébként az összes csavar ki volt már esve, fél évente meghúztam őket, de így is. Nem tudom mi az oka, egyáltalán nincs extrém igénybevétel alatt. Szilikon tokban van mindig, 2x ejtettem el eddig, de ennyi.
Egyébként a készülék bekapcsol, power gombra világít ha nyomom, ahogy oldom a billentyűzárat (emlék alapján) úgy rezeg is hogy feloldottam. Ébresztő is működik.
-
mutyuru
aktív tag
válasz
Blue Eagle #10739 üzenetére
Ha kesz vagy ezzel az uj rommal, akkor szivesen tesztelem a hatlapi kameras problemat.
-
Bocikám
újonc
válasz
Blue Eagle #10774 üzenetére
Köszi a segítséget!További szép napot mindenkinek!
-
misimagaki
aktív tag
válasz
Blue Eagle #10765 üzenetére
A WLAN hotspot résznél BLUETOOT szerepel a magyar verziómban..
Vannak szoftverek, amik hasznosak, ami a használat során derülnek ki. Én nem androidoztam eddig.Nekem elég új az egész...
-
misimagaki
aktív tag
válasz
Szia!
Akkor én várok.
Nyár elejéig nem nagyon tudok elmerülni semmi extra dologban. Nem fér bele most, ha esetleg valami nem megy, és vissza a régi...
Mondjuk a "Bluetoot" azért kicsit fáj...Más téma:
Összefoglalóba nem terveztek néhány hasznos/ajánlott program/app nevű szekciót?
Valaki használ hozzá vezetékes headsetet?
-
szempo
csendes tag
válasz
Blue Eagle #10751 üzenetére
Igen én is ezt látom megnézem a kábelt és kiderül.
Köszönöm! -
barnagy
csendes tag
válasz
Jeee!
Nagyon várom! -
8zabi
őstag
válasz
úgy tűnik némelyik 2014-es P780 verzióban nem csak a preloader különbözik, hanem új a kamera modul is (DW9718AF)
Alice és Nexus 5 (mindkettő KK) ROM-hoz van frissített kernel, ami működik a legújabb példányokkal is
JB kernelt nem találtam eddig, valószínűleg nem is lesz, mert az új telefonokat már gyárilag KK-tel szállítják
-
han_lev
senior tag
válasz
Tudom, Tudom.... nem szabad... De AKKOR IS örülök.
-
Hintalow
senior tag
válasz
Blue Eagle #10718 üzenetére
Oh, benéztem, köszönöm!
csak simán kicserélem és kész?
-
Hintalow
senior tag
válasz
Blue Eagle #10716 üzenetére
remélem
A másik preloader alatt a needromon lévőt érted? mert azt valóban leszedtem, de nem használtam.
Megpróbáljam azzal? -
Hintalow
senior tag
válasz
Blue Eagle #10708 üzenetére
Egyenlőre küzdök, folyton eldobálja a chrome a letöltést, mert szerinte káros lehet a böngészési élményre
Persze választási lehetőséget nem ad, nincs is jobb, mint amikor a szerencsétlen program okosabb akar lenni a felhasználónál...na megoldottam közben.
-
Hintalow
senior tag
válasz
Blue Eagle #10708 üzenetére
Köszi, próbálom, írok az eredményről :-)
-
han_lev
senior tag
válasz
Blue Eagle #10701 üzenetére
Ez a probléma annyiszor előjön, hogy nem kellene egy komplekt csomagot feltenni valahova, amit csak letölt az emberfia, és flashtooszal felnyom?
Ha van ilyen, akkor bocsi.
Persze jó nagy betűkkel kiírni, hogy CSAK AZOK HASZNÁLJÁK, AKIKNEK 2013-ASNÁL ÚJABB TELÓJUK VAN!Az SLX-hez:
Az S124-es kinézetre kicsit olyan MIUI-s nekem, sok jellegzetességet hordoz, amit a lenovó sajátjaként átalakított, és használ. Megrajzolt stílusos felület, letölthető témák, saját kialakítású tárcsázó, az felületkezelése is sajátos, olyan sonyi-MIUI keverék (nekem) stb. Egyébként gyors használható, logikus és szép.Az SLX az egy natur android JB. a sima gyári tárcsázó, beállítások menü stb. Ezt a GravityBox nevű programmal lehet tuningolni (mármint beállítások szintjén) a témákat pedig egy letöltött Louncherrel tudod változtatgatni (Nova vagy más)
Mivel alap android, rendkívül megbizható és takarékos.A tárhelyeket ezeni is azon is érdemes átszabni egy particióátállítással, ami le van írva az összefoglalóban.
Nagyjából ennyi.
A P70-hez: Tetszik egyébként. A belső paraméterei kiválóak, akksiidő ahogy leírják egy 8 magos telóhoz képest nagyon jó.
Az is tetszik, hogy 64-bites arhitektúra. Ha lehet hinni a jósoknak, hamerosan jön a 64 bites Android, ami egy kicsit más világ lesz.
Ahhoz viszont akkor már jól jönne a ramból vagy 4 giga, mert az már ugye tudná kezelni. Tehát:
A fém burkolat mellé tehetnének még 2 giga ramot (persze ez az árát is biztos megnyomná) de akkor egy nagoyn komoly cserealternatíva lehetne..Vagy nem.. hát nem... de.. miért??
Mindenkinek szép hétvégét!
-
Koczka
tag
válasz
Blue Eagle #10696 üzenetére
KK alapú ROM-ot merre találni?
-
Koczka
tag
válasz
Blue Eagle #10690 üzenetére
Az általad magyarosított S124 ROM-ot.
Az SLX ROM miben különbözik? -
barnagy
csendes tag
válasz
Blue Eagle #10640 üzenetére
Nem a fényképezőgép jajgat, hanem látszólag eltűnnek a fájlok a külső SD-ről. Természetesen a fényképezőgép is ide rögzít. Pontosan az a tünet, hogy fényképezni akarsz, de már nem tudsz, mert a 'helyezzen be egy SD kártyát' üzenet fogad. Ezzel párhuzamosan a galériában a meglévő fényképek fokozatosan szürke kockákká változnak majd teljesen eltűnnek. Olyan az egész, mintha elveszítené a kapcsolatot az SD kártyával. Emlékeim szerint egyszer ilyen állapotában gyorsan megkukkantottam az ES File managert és mintha nem is lett volna SD kártya! Mitől lehet ez?
-
bogyo74
tag
válasz
Blue Eagle #10614 üzenetére
Köszi, elkezdem tesztelni valahogy ezt a mikrofont is. Ez a harmadik a zajszűréshez?
Megvan az nvram és a fájl is, de nem túl érthető ;-)
-
bogyo74
tag
válasz
Blue Eagle #10534 üzenetére
Picit lementem a térképről pár napra, de felvenném a fonalat ismét.
A telóban három különböző mikrofon van, de lehet ezt tudtad is.
Fizikai? Sokáig kerestem a neten, hogy hol vannak a mikrofonok, mert a problémát tesztelném úgy is, hogy befogom, vagy fújom a mikrofon bejáratát, abból látszik valami. Nem találtam semmit, de a tapasztalat azt mutatja, hogy az alsó és a felső él bal oldalán (füles csatlakozó mellett) van egy-egy picike lik, azok mikrofonok, és azok működnek is valamennyire. Esetleg tanulságos lenne összehasonlítani egy jól működőn és egy "hibás" készüléken mondjuk sound meterrel bizonyos szinteket (csendes szoba, suttogás, beszéd 1m-ről, beszéd 10 cm-ről).nvram/APCFG/APRDCL/Audio_ver1_Vol_custom fájlba
Köszönöm, kerestem sokáig, nem találtam. Persze, mert system és data partíción kerestem ;-)Ami még gyanúm, hogy a telefon alkalmazás mind a 3(?) mikrofont próbálja használni, azért rosszabb, mint a skype/viber, aki nem biztos, hogy tud a többiről. De ehhez jobban kellene ismerni az architektúrát, logikus lenne, hogy azonos API-n keresztül érné el a telefon app is és a VOIP appok is.
Tesztelni nem nagyon tudom egyelőre jól.
-
válasz
Blue Eagle #10610 üzenetére
A dalvik cache elméletileg már nem szükséges, azt elvégzi a sima újraindítás.
A wipe cache-t mindenképpen érdemes megcsinálni. -
Czimby
addikt
válasz
Blue Eagle #10606 üzenetére
Köszi szépen a segitseget!
Bocs a lámaságért, hogy az összefoglalót nem nyitottam le... -
cubixx
tag
válasz
Blue Eagle #10594 üzenetére
Köszi a válaszokat! Holnap vizsgám után újrahúzom az egészet, már nem is emlékszem mik voltak a belső memóriában... Remélem nincs semmi fontos. Még gondolkodom, hogy maradjak KitKat vonalon, vagy inkább felrakjam tőled a jól bevált s124-et...
KitKat-nek nem fókuszált a kamerája, túl sok ram-ot zabált, nyűg volt a sok bloatware eltávolítása, majd frissítés előtt visszarakása (nagy a gyanúm, hogy itt csesztem el valamit)... -
Figur10
tag
válasz
Blue Eagle #10589 üzenetére
Szia.
Az egyik "szerencsés" tulaj én vagyok. Most sajnos nincs itthon a telefon mert a fiam használja. De szívesen kísérletezem ha itthon lesz. -
myk74
senior tag
válasz
Blue Eagle #10591 üzenetére
Köszönöm!
-
myk74
senior tag
válasz
Blue Eagle #10589 üzenetére
Köszi a választ!
Akkor ha azt akarom hogy minden működjön akkor ennek kell maradnia?
Ez már az újabb p780?
Miben különbözik a régebbitől? -
janez
aktív tag
válasz
Blue Eagle #10508 üzenetére
A megoldás: Mindig legyen nálunk az sd kártyán egy tucat modem szükség esetére, bárhova is menjünk, hogy ha eltűnik a térerő, azonnal tudjunk egy másikat flashelni. 😉 😁
-
bogyo74
tag
válasz
Blue Eagle #10520 üzenetére
Az az. A mikrofon szintek teljesen össze-vissza álknak, és alacsonyak is.
-
janez
aktív tag
válasz
Blue Eagle #10530 üzenetére
Nagy pirospont neked!
A V101 elsőre bevált.
És a 3G is jobb lett. Gyakran el szokta dobni.
Azt hittem úgy van mint Magyarországon: kis falu, akkor már nincs 3G, vagy gyenge.
Szóval szuper most.Hmm...
Most nézem mérnöki módban MUT-tal, nincs is ennél a GSM-900 kijelölve... Ez mit jelent? -
janez
aktív tag
válasz
Blue Eagle #10526 üzenetére
CWM-ből toltam fel másik modemet.
A1, osztrák. -
janez
aktív tag
válasz
Blue Eagle #10526 üzenetére
P780.V23, 2013/12/06 12:06
-
janez
aktív tag
válasz
Blue Eagle #10524 üzenetére
Igen, gondoltam rá, hogy először bekellett volna állítani a külső tárolót alapértelmezett mentési helynek.
Más. Az 1GB int.Sd-s ROM-ban nem lehet beállítani az első simet "csak gsm"-re. Ha wifit használok, arra szoktam állítani, de most csak eltűnik a térerő és nem is jön vissza, Modemet is cseréltem, úgy sincs változás. Még kipróbálok néhányat, hátha...
-
janez
aktív tag
válasz
Blue Eagle #10522 üzenetére
P780_S124_ROW_140403_rooted_cwm_gravitibox_nointsd. A kamera panaszkodott, hogy nincs sd kártya, vagy mit.
Olyat is csinált, hogy látszólag csinált fotót, de még sem mentette sehova. -
janez
aktív tag
válasz
Blue Eagle #10504 üzenetére
Feltettem az egyik JB-s ROModat. Stabil, nem akad stb. Szóval azt hiszem hibátlan. Köszönet a munkádért!
a "particionált" verzió nem működött rendesen, úgyhogy a normál tárhelyest flasheltem. Aztán az Aroma installer megoldotta a tárhely problémámat. A felugró "hibás tárhely" üzenetet pedig a GravityBox-ban ki tudtam kapcsolni. -
Hintalow
senior tag
válasz
Blue Eagle #10515 üzenetére
Köszönet!
-
Hintalow
senior tag
válasz
Blue Eagle #10513 üzenetére
Hi!
itt vagyok az órás kérdésemmel
adatok:
alapsáv: P780.V101, 2014/03/12 15:06
Build: VIBEUI_V2.0_9439_7.10.1_DEV_P780 -
Itik
tag
válasz
Igazad volt...... Valahogy felkerült a recovery image file az sd kártyámra....Valószínűleg mikor letöltöttem alapból az sd kártyára mentettem.... Ezért tudtam Mobile Unce toolsal lecserélni....És nem a zipből csinálta meg....
Szóval én voltam a kutyütő....megint...
-
janez
aktív tag
válasz
Winhét. Néha lefagy és kevés a lemezterület. Linux van, de hagytam 18 gigát a winnek is, nem gondolva, hogy kevés lesz neki, pedig csak néhány dolog van telepítve. A stock romot is pendrájvról tettem fel, amit sikerült is flashelnem és visszatenni a cwm mentést. Viszont a reparticionálás még mindig nem sikerült. A Flashtool látszólag felteszi a két EBR-t, de mégsem változik semmi. Stock romon sem sikerült. Valami más ötlet?
-
janez
aktív tag
válasz
Blue Eagle #10504 üzenetére
Csak nvram mentés van, más nincs.. Ezzel a winnel nehéz dolgom van.
-
Hintalow
senior tag
válasz
Blue Eagle #10500 üzenetére
Most olyan érzésem van, hogy kevés olyan kérdést tudnék kicsiholni magamból, amire ne tudnál válaszolni
Amúgy visszadugtam a töltőre, és 5 mp múlva csippant, hogy feltöltve
Ja igen, még valami: van egy sim eszköztár nevű dolog, az kell nekem?
-
Hintalow
senior tag
válasz
Blue Eagle #10498 üzenetére
Köszönöm.
Nálam ilyen lenovo power nincs.
Illetve most nézem, hogy a töltés 99-ről nem ugrik fel 100-ra, és nem vált zöldre a lámpa
Kezdetnek rossz -
Hintalow
senior tag
válasz
Blue Eagle #10489 üzenetére
Köszönöm a segítséget, már takarítok
amúgy az adatok:
alapsáv: P780.V101, 2014/03/12 15:06
Build: VIBEUI_V2.0_9439_7.10.1_DEV_P780Lassan reményeim szerint sikerül használhatóvá tenni.
Másnak is az eddigi tapasztalataihoz képest brutál gyorsan tölti fel a hozzá való 2000 milis töltő?
Ja igen, még egy kérdés: jól látom, hogy ebben a vibe ui-ban nincs akksi rész a beállításokban?
-
Hintalow
senior tag
válasz
Blue Eagle #10487 üzenetére
Na majd nemsokára nekiülök
Root van, bocs a bénázásomért, de hol / mivel tudok / érdemes törölgetni? -
Hintalow
senior tag
válasz
Blue Eagle #10485 üzenetére
DU battery saver, instagramm, clean master stb, amik nem sima telepített programok.
-
janez
aktív tag
válasz
Blue Eagle #10481 üzenetére
MTK Droid mentés nélkül nem akartam flashelni. Scattert azt tudott csinálni az MTK DroidTools normál bekapcsolt állapotban.
-
janez
aktív tag
válasz
Blue Eagle #10478 üzenetére
Sajnos így is ugyanaz a helyzet.
-
Itik
tag
válasz
Blue Eagle #10476 üzenetére
Hát ez fura...én ugyanis csak zippelve raktam az sd kártyára recoveryt... És mindig lecserélte....
-
janez
aktív tag
válasz
Blue Eagle #10476 üzenetére
Így igaz. Viszont nem csinálja meg. újraindulás után a gyári recovery köszön vissza úgyanúgy.
Egyébként rootolt a készülék. -
Itik
tag
válasz
Blue Eagle #10465 üzenetére
Utána már szépen elindult....persze angolul...de aztán minden jó lett....szerencsére.
-
vofelyszaky
csendes tag
válasz
Blue Eagle #10446 üzenetére
P780_4.4.2_1447_VibeUI_2.0_V5, ez van rajta, amit bejelentkezés után lehet letölteni a needről. A képernyő sincs olyan érzékeny, mint az eredeti rommal.
-
han_lev
senior tag
válasz
Blue Eagle #10465 üzenetére
Hát igen BlueEagle az BlueEagle
"igen, ... nem, .... azellen nem véd... " és " 30 ezer, ... 300 ezer.. liter.. vagy mittudom én... "
-
Itik
tag
válasz
Blue Eagle #10460 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget.....Így működött....felment a rom és működik is..... Köszönöm Blue Eagle!!!! Már másodszor mentettem meg a telóimat.....
Örök hála neked!
Ja csak sokat kellett várni az első bootnál.....Türelmetlen voltam..... Már azt hittem vége...elszúrtam a telót...
Egyébként ez a rom: P780_ROW_S124_140403_1GIntSD.zip A tiéd....
-
Itik
tag
válasz
Blue Eagle #10460 üzenetére
Az mit jelent??? Töröljem???
Ha úgy hagyom akkor nem csinálja meg mi???
-
Itik
tag
válasz
Blue Eagle #10458 üzenetére
Az összefoglalóban a preloader csere alatt van egy link az letöltött egy új preloader.bint.... ezt át kell nevezni ugyan arra a névre ami a target bin mappába van és felülírni vele??
-
Itik
tag
válasz
Blue Eagle #10455 üzenetére
Brom error:S_ft_Enable Dram Fail 4032 Ezt írja a flash tools
-
Itik
tag
válasz
Blue Eagle #10455 üzenetére
Segíts akkor mit kell csinálni???
-
Itik
tag
válasz
Blue Eagle #10452 üzenetére
Végigment így és most be sem kapcsol.....de olyan szinten hogy fel sem villan semmi.....
-
Itik
tag
válasz
Blue Eagle #10452 üzenetére
Oké....akkor újra próba
-
Itik
tag
válasz
Blue Eagle #10449 üzenetére
Nem...igazad van.....ciklámennel kezdődik.....Akkor mi a teendő???
-
Itik
tag
válasz
Blue Eagle #10449 üzenetére
citromsárgával kezdődik aztán rózsaszín.....
A te romodat szeretném telepíteni.....Az 1gintSd...végüt....és ezt a csomagot is szedtem le....
-
vofelyszaky
csendes tag
válasz
Blue Eagle #10442 üzenetére
Sajna ezek között nem találtam meg.. Nem mindegyik volt hajlandó települni, lehet ezek közül valamelyik.. Köszönöm szépen!
-
beg
veterán
válasz
Blue Eagle #10436 üzenetére
Fake oldal kétes eredetű letölthető fájlokkal amiket lollipopnak hív és nahát, az összes létező készülékre elérhető. Messze kerülendő. Ja és SMS-t kell küldened a letöltéshez. Egyéb kérdés?
-
godjopet
tag
válasz
Blue Eagle #10430 üzenetére
Total Commander SuperUser jogokkal. De ez gondolom, részletkérdés, hogy melyik. Az a lényeg, hogy legyen írási jog. Mint mondtam, próbáltam elég sok modem drivert. A jogosultságokat is átállítottam mindig. Vagy akkor valamit nem jól csináltam? Ha ez így oké, akkor ismét megpróbálom a v23-at (vagy másikakat). Gondolom, számít, hogy melyik rom-nál próbálkozom. Vagy most se várjak más eredményeket, ha már kipróbálgattam egy csomót? Mindenesetre értem, amit mondasz, nekem nem okozott problémát újra és újra beírni a 644-et
-
godjopet
tag
válasz
Blue Eagle #10428 üzenetére
Köszi a gyors választ. Még egy utolsó: az is jó, ha sima fájlkezelővel bemásolom a megfelelő mappákba a fájlokat? Mert akkor nem bogarászom ki a másik módszert (úgy még nem csináltam). Ha nem jó, akkor persze utánanézek, hogy is kell...
-
godjopet
tag
válasz
Blue Eagle #10426 üzenetére
Az előző (no_int_sd) ROM-nál próbáltam a v23-at is, rosszabb volt mint több másik. Most csak azért kérdeztem rá, mert feltételeztem, hogy amit nekünk összeállítasz csomag, az nem tartalmaz felesleges dolgokat. És letöltöttem egy verziót ebből: P780_S124_ROW_140403_1GB_INTSD és ezt raktam fel, van mellékelve egy modem_elf.7z fájl is, ami nem tudom, mi (tartalma: PRADA_ROW_PCB01_MT6589_S00.elf). Arra gondoltam, talán ez valaminek a kulcsa
Az alap most v52 (ezt neked nem is kell mondanom, de ugrál megint a térerő és 3G sincs.
Tehát ha jól értem, a v23 lehet még jó is, csak nem a "no_int_sd" rommal kellett volna próbálnom.
Szerinted próbálgassam ismét a mostanival, vagy várjak a hétvégi frissítésedre? Köszönöm. -
Blue Eagle
őstag
válasz
Blue Eagle #10424 üzenetére
Folytatva:
Melyik csomagról is beszélünk? Az utóbbi S124_1GIntSD-ről? Mert az korábbi no int SD romot most hagyjuk, mert már nincs is meg, nem volt végleges formában. Nem is tartom azt túl életképes romnak a part kiosztása miatt.
Kérdésedre válaszolva mellékelve vannak a v23 modem, mddb, ill alapsávi adatbázis fájlok. Ezek az mellet, hogy az nvram kiolvasásában is szerepet játszanak, az nvram visszaírására ill. felírásárs, szerkesztésére is nélkülözhetetlen kellékek.Így van, én is csak a v23 modemet tudom javasolni, az utóbbi egy-két hétben linkeltem is rekóból flesselhető v23-at, ami nem csak a modem.img fájlt cseréli le, hanem az mddb mappában lévő modem database fájlt is, ezzel gyári állapotra visszatéve eme részt.
Most hétvégén lefrissítem az S124_1GIntSD romot, és a v23 berendezést rakom vissza. Ez fontos, ha nem v23 az eredeti alapsáv az okozhat gondot az nvram kiolvasásakor, de csak ritka és extrém helyzetekben. Lásd engem, már több esetben zárolódtak a SIM slotok a telómon. Tehát az alapértelmezett a v23 az S124 romnak ez a lényeg. Ezért van a csomagban is mellékelve.
-
kobak7606
csendes tag
válasz
Blue Eagle #10420 üzenetére
Na szóval
1. Vibeui V2.0 1447 7.48.1 ST P780 baralajbi2. A megadott helyen Lenovo launchert nem találtam, csak launcher extend-et, de gondolom az más, és nem is fut.
3. A launcher indító menübe, hogy jutok be?
köszi
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blue Eagle #10408 üzenetére
Szia. Erre én is kiváncsi lennék...A multkor egy 4.4-es lenovo tabival szívtam, Rootolva volt az eszköz update.zip-el. Az első gond az volt, hogy ennek ellenére nem tudta megadni a droidtools az ideiglenes rootot, addig amíg nem cseréltem insecured kernelt, a következő pedig a data partíció mérete volt! Azt sehogy sem tudtam lementeni. Próbáltam 2.4.8b, 2.5.2, 2.5.3 as verziókkal is.... Aztán a vége DD mentés lett!
Ha közé tennéd cappa leírását megköszönném mert érdekel a hogyan és miért!
-
K_a_m_i
tag
válasz
Blue Eagle #10405 üzenetére
Szia! Baralajbitól vettem, ő tette rá. Már nem emlékszem pontosan hogy mentettem, de tudom hogy nem ment egyszerűen, mert az MTK mindig valami hibát dobott. Azt hiszem Flashtools-szal csináltam először egy mentést, aztán rátettem CWM-t FT-szal, de rögtön recovery módban indítottam újra, mert volt egy script, ami visszaírta mindig a gyári recovery-t (aztán kiírtottam azt). Szóval azt hiszem recovery módban sikerült az MTK-val is mentést csinálni. Aztán FT-szal feltettem az S124-t.
-
han_lev
senior tag
válasz
Blue Eagle #10405 üzenetére
.. jó kérdés..
De presze senki nem akar rosszat. Csupán az ezzel a gond, hogy az egész metódus, amit az összefoglalóban olyan kiválóan összedobtatok (cool
) az megakad az MTKDroidos mentésnél...
-
han_lev
senior tag
válasz
Blue Eagle #10362 üzenetére
kisbago kollégának szüksége lesz a segítségedre. Én sajnos elakadtam. Nekem anno nem kellett a KitKat-el szenvedni mentésügyileg. És így nem is igen tudom, hogy működik. Igaz szépen le van írva driverekkel, meg egész menettel a flsatoolszos az összefoglalóból, de azért az más, ha az ember nem csinálta.
Meg szerintem win 8.1-es driver gond is van...
Szóval szerintem keresni fog.
Üdv mindenkinek!
-
Itik
tag
válasz
Sajna nem tudtam PÜ-ben küldeni.... és a hotmailosra sem megy át..... Feltöltöm valahová és küldök linket.
..... PÜ-ben elküldtem.
-
Itik
tag
válasz
Szia Blue Eagle!
Elkészültem a bootanimation-al. :-) Valamelyik fórumon olvastam, hogy annyi lenne a feladat, system/media alkönyvtárba bemásolni, ott felülírni a régit.....beállítani a atributumokat és ennyi....Megpróbáltam de felül írni sem engedi az ott lévőt.... Elküldöm neked PÜ-ben a kész zip-et... Ha esetleg valamikor ráérsz rá tudnál nézni hogy mi a gáz vele??? A zippet magam csináltam (Lehet ez a hiba). De ott vannak benne az elkészült PNg filék....
-
kisbago
aktív tag
válasz
Blue Eagle #10358 üzenetére
Megjelenítés És ott LED értesítő beállítások
-
kisbago
aktív tag
válasz
Blue Eagle #10356 üzenetére
Na rendben köszönöm szépen!
a led megvan!
-
kisbago
aktív tag
válasz
Blue Eagle #10354 üzenetére
akkor nem frissítem köszi a segítséged!
szerintem úgy is lesz még kérdésem!
-
kisbago
aktív tag
válasz
Blue Eagle #10352 üzenetére
de ez a rom magyar??
A 226 meg a 227?
-
outsiders
aktív tag
válasz
Blue Eagle #10340 üzenetére
Igen, jó kis szülés volt.....
De működik, plusz ki lettem okosítva p780 romolásból. Köszönöm még egyszer a segítséget
-
Brazsé
csendes tag
válasz
Blue Eagle #10342 üzenetére
Rendben
-
Brazsé
csendes tag
válasz
Csak azt nem értem, hogy az előző két flesselés miért sikerült? és most mi van? mindent leírás szerint csináltam.... na jó nem mert a biztonsági mentés elmaradt... de a többi stimmelt
-
Brazsé
csendes tag
válasz
Bocs hülyeséget írtam szóval a legelső próbálkozásomra a leírásod alapján FT-vel format előtt, Ezért is örülök, hogy te írsz, mert vissza olvastam és láttam hogy nagyon profi vagy a témában.
-
Brazsé
csendes tag
válasz
Blue Eagle #10338 üzenetére
A legelső sorral.
-
Brazsé
csendes tag
válasz
Blue Eagle #10335 üzenetére
Igen szépen megjelenik a nvram és be is tudom tallózni.
-
Brazsé
csendes tag
válasz
Blue Eagle #10333 üzenetére
Közben sikerült kiolvastatni, úgy 6-7x-re, mert valahogy nem akarta igazán adni magát, na de a lényeg, hogy megvan, akkor hogyan tovább? a scatterben kitörlöm a __NODL_-ot majd az FT-ben beállítom Format all Dowload-ot és a NVRAM-nál beállítom a a nvram.bin elérési útvonalát, ha jól értem.
Igen sajnos az elmaradt és ez miatt verem a falba a fejem
-
Brazsé
csendes tag
válasz
Blue Eagle #10331 üzenetére
Igen v5-el próbálom és a DA DL with checksum mindig kipipálva, igen Firmware Upgrade móddal csinálom, FT readbackel próbáltam kiolvasni és egy 0Mb-os file-t csinál. Ezek szerint nincs nvram a készüléken? Ezt hogyan lehet orvosolni?És ez hogyan lehetséges? mert én nem formatáltam. Köszönöm, hogy segíteni próbálsz.
-
Itik
tag
válasz
Blue Eagle #10326 üzenetére
Értem köszi.... :-) Egyenlőre maradok az átparticiónál 124-nél amit te csináltál...... De ha elkészülsz a 227-el arra is kíváncsi lennék... :-) Főleg hogy mennyivel tud többet a 124-nél.... :-)
-
Itik
tag
válasz
Blue Eagle #10324 üzenetére
Na ezt nem tudtam..... Köszi.... És ezt kezdted Magyarítani a 223-at??
-
Itik
tag
válasz
Blue Eagle #10321 üzenetére
Szia Blue Eagle!!
A P780 ROW 223 verzió amit látok a needrom-on az a 124-nak a továbbfejlesztett verziója? Vagy valami teljesen új rom??
-
milapsy
aktív tag
válasz
Blue Eagle #10311 üzenetére
nagyon jó stabil, és gyors rom!
-
Brazsé
csendes tag
válasz
Blue Eagle #10311 üzenetére
Köszönöm! Megpróbálom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Háztartási gépek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Contra: Operation Galuga teszt
- Cpu?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest