-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue Eagle
őstag
válasz
barnagy #13902 üzenetére
A régi első generációsra (ez van nekem is) fel lehet rakni a legújabbat is, így tehát az S228-at is. Az újabbra, vagyis az utolsó generációsra nem lehet a régi romot, pl. az S124-et. Tehát, nyugodtan felrakhatod az S228-at és igen, magyar nyelv benne van.
De amúgy ott az összefoglaló 7.4 pontja alatt is jól láthatóan:
"A legutolsó, KK alapú Lenovo P780 S228 ROW firmware Flash Tool segítségével felrakható változata, ami szintén tud magyarul és prerooted. Ezen kívül a gyári 3e recovery cerélve van TWRP-re. Letölthető innét"
Figyelem! Ha Telekom hálózatát használod mindenképp cseréld le a modemet majd. választék
-
beg
veterán
válasz
barnagy #10642 üzenetére
Oxidálódnak az sd foglalat tüskéi. Múlt hónapig átlag 1-2 hetente dobta el hasonló módon azt a kártyát, amivel előtte sem és azóta sincs gondja. Fülpiszkálóra körömlakk lemosó (ésszel
) kis dörgölés, szárazra törlés szintén dörgöléssel (pézsé) és azóta megint hibamentes.
Amikor viszont eldobta, utána már nem akarta megismerni, ilyenkor kártyaolvasóval windows alól lemezellenőrzés és ismét fel tudta ismerni, ezért először én is a kártyára tippeltem.
-
cs.zs.
veterán
válasz
barnagy #10642 üzenetére
Szerintem is SD-probléma lesz ez.
Nekem más jellegű problémám van. Videófelvétel közben 2 GB a felvehető film max mérete. Ezt ki lehet kapcsolni valahol? Full HD esetén ezt 13-14 perc alatt éri el, 720p esetén 31 percnél áll le a felvétel. Természetesen azonnal indítható a következő felvétel (32-es SD van benne), de 2GB-nál majd az is megáll...
???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest