- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamal0
tag
válasz
Pancsermeste #13198 üzenetére
Nagyon jól eltaláltad melyik ic megy benne tönkre, a blokk diagramon nagyon jól látni az antenna switch modult ami a hiba forrása a legtöbb esetben, ilyenkor a jelenség az, hogy van térerő csak iszonyú gyenge és az is csak szabad ég alatt ideális körülmények között. Az alsó padek valóban különböző földpotenciálok és egyaránt hűtést is szolgálnak (valamennyire). Viszont ezeket az IC-ket csak infravörös vagy forrólevegő forrasztó állomáson lehet szerelni szakszerűen és tartósan.
Sajnos átpakolni alkatrészt nem nagyon lehet mivel ezek BGA tokozású ic-k és ezekhez megfelelő méretű kis ón golyócskák kellenek amivel még mindig nem lenne gond a baj ott kezdődik, hogy ehhez kéne sablon amit iszonyatosan nehéz találni és beszerezni telefonhoz. Egy új ic golyózva érkezik amit nagyon könnyű már a helyére tenni.
Ha valaki érez rá késztetést és rendel ilyen ic-t én szívesen megpróbálkozok egy térerő gondos alaplap szereléssel (sajnos van nekem is itthon vagy 2-3). -
Pancsermeste
őstag
válasz
han_lev #13197 üzenetére
Aham.. értem. Én azt gondoltam, hogy ez a térerő probléma úgy kezdődik, hogy kezd gyengülni a vétel, majd szép lassan teljesen érzéketlen lesz, de ezek szerint inkább kontakt hiba jellege van, vagyis vagy jó, vagy nem jó.
Ha jól sejtem erről az IC-ről lenne szó. Ha tényleg nem az IC megy tönkre, csak a forrasztási kötés öregszik el, akkor talán nem olyan vészes a javítása. Az IC alatti középső felületek gondolom csak föld potenciálra kapcsolódnak, és a végfok hűtése az elsődleges feladata, itt nem hinném, hogy kontakt hiba alakulhatna ki, tehát csak a szélső kivezetéseknél kell a forrasztásokat felfrissíteni.
Remélem nekem soha se lesz szükségem rá, hogy ezt a gyakorlatban is kipróbáljam! -
han_lev
senior tag
válasz
Pancsermeste #13196 üzenetére
Yrtunk róla sokat sokkal korában. Az ezért felelős cpu lábacskái "elengednek", (nagyjából) így ha rámelegítenek (speckósan) talán rendbehozható, de rizikós.
-
han_lev
senior tag
Háát.. Ha találsz törötten egyet, amiben jó az alaplap. Ami azért nehéz, mert általában az alaplapon szokott kimenni valami. Legtöbbször a térerőproblémásak jelentkeztek. (na azért annyira sokszor nem, csak volt egy időszak, amikor...)
De ha valaki leejti, és széttörik, akkor még az alaplap jó lehet benne.
Nekem vagy három alaplapom van, mindegyiken a térerő probléma lépett fel.
Ha ezekről valahogy át lehetne tenni azt ami neked problémáss... akkor szívesen odaadom.
Egyébként Jamal kolléga tud egy szervizet Pesten. Sokmindenre megoldást tudnak. -
NCK
csendes tag
válasz
Jamal0 #13188 üzenetére
pfff... ez nem hangzik túl jól.
Eleve ha a CPU-val van baj, akkor a beszéd kódolása/dekódolása is azonnal megállt volna, nem? Másrészt ha a töltést jelző elem megjelent a képernyőn, akkor valamit azért csak képes volt futtatni...
Úgy tűnik, mintha -számítógépes hasonlattal- a rendszerindítás előtt elinduló "BIOS" sérült volna meg benne, de sajnos ilyen mélységben nem ismerem az androidos telefonok belső felépítését.
Esetleg a környékbeli országokban van P780-at is javító szerviz? Lehet érdemes lenne bevállalni azt a pár órát, hogy szakszerviz nézzen rá... -
Mad_Wolf
aktív tag
hogy mennyire utálom, amikor 280 mb üres tárhelynél beszól, hogy nincs elég tárhely a 9,5 mb-os app telepítésére... baralajbi, ha olvasod még a fórumot, csinálj lécci egy átpartíciót a romodhoz
-
Jamal0
tag
Azt még esetleg meg lehet próbálni, hogy szétszeded és kiveszed majd beteszed az akkut, hátha de ne sok reményt fűz hozzá... Sajnos általánosságban a GSM szervizek csak moduláris javításokkal foglalkozik vagyis addig képesek javítani amíg a kábel végén ott a csati, ha már le kéne szedni valamit a panelról az már meghaladja a többség képességét.
A baj nálad elég komplex mivel a töltésjelző led ég vagyis fesz szabályzót jó eséllyel kihúzhatjuk, a következő páciens a memória de mivel igen kicsi az esélye hogy hibás szektorok miatt adatvesztés lépett volna fel így ezt is kihúznám, következő lehet a GPU viszont mivel a teló nem kommunikál pc vel és ehhez a GPU nak semmi köze ezért ez sem lehet rossz. Egyedül amire tudok gondolni és esélyesnek látom az a CPU, mivel ha ez megpurcan az okozhatta a fagyást és a pc-s kommunikáció hiányát viszont nem elektronikai szinten halt meg mivel egyszer sikerült elővarázsolni a töltő képet márpedig a kifüstölt szilícium nem vándorol vissza, szóval azt gyanítom mechanikusan van itt a baj mégpedig a BGA tok alján lévő óngolyócskák felválása a panelről esetleg párás, vizes környezett miatti korrózió, én ezt látom a legvalószínűbbnek tekintve a telefon meghibásodása előtti állapotot.
Ha találsz olyan szervizt ahol BGA tokozású ic-ket is cserélnek, reballoznak szerintem megcsinálják neked, laptop szervizt érdemes próbálni mivel azok 80% ban GPU hibásak és ott sűrűn kell ilyeneket forrasztani. -
Sándor -P20-
senior tag
A videót töröltem, mert pont az nem látszott rajta aminek kellett volna. Egészen pontosan, szemmel lehetett látni a kiáramló levegőt, de a felvételen semmi sem látszik...
Utána vizet használtam indikátornak, és lefotóztam a repedés helyét, ami csak nyomás alatt látható, amikor a levegő szétfeszíti az alumínium öntvény házat.
10 atm nem hazudik... -
NCK
csendes tag
válasz
K_a_m_i #13183 üzenetére
recovery/meta/factory: ha jól sejtem a hangerő+bekapcsológomb kombinációkra gondolsz (?)
A töltést jelző piros led ég egy ideig (gondolom amíg el nem éri a 100%-ot, mivel a kialvást és lecsatlakoztatást követő egy óra várakozás után csak 1-2 percet világít, egy nap után már többet).
Ezen túl más életjelet nem tapasztalok, bármilyen nyomógomb-kombinációval is próbáljam: le+bekapcsológomb; fel+bekapcsológomb; le+fel+bekapcsológomb; reset folyamatosan nyomva, USB-n keresztül gépre csatlakoztat majd reset elenged.
Mint írtam egyetlen egyszer sikerült a képernyőn is reakciót kiváltani, amikor a töltést jelző elemforma megjelent, de míg a töltést jelző led égése majd kialvása jelezte a töltést és annak befejezését, a képernyőn csak legalul volt egy vékony piros csík, a töltést jelző animáció nem indult el. -
NCK
csendes tag
válasz
Jamal0 #13181 üzenetére
Driverek: fel vannak telepítve, és egy Lenovo P70-nel le is lettek tesztelve
Eszközkezelőben semmi sem jelenik meg, ha feldugom a P780-at. P70 esetén megjelenik több tétel is az USBDeview-ben. Hangot egyik esetben sem hallottam.
Blue Eagle leírásában linkelt Flashtool_v3.1324.0.177_Fix_preload-dal próbálkoztam a P780 esetén -
Jamal0
tag
válasz
Sándor -P20- #13176 üzenetére
Szerintem otthon a kupac alatt lapul egy hangszóró ☺
-
Jamal0
tag
Flash tool al próbálj nvramot menteni és utanna rahuzni egy új romot lehet hogy csak valamilyen rendszer fájl sérült, a memória meg elég tartós szokott lenni mivel hagynak benne biztonsági szektorokat amiket csak akkor használ ha hibát észlel lehet hogy egy ilyen "normál" szektorod hibásodott meg és a másolás közben adatveszteséged lett
-
ath
senior tag
válasz
Sándor -P20- #13176 üzenetére
hjahát így már más a gyerek fekvése
az a videó publikus? kíváncsi lennék. ha jamal0-nál nincs elfekvőben, akkor viszont marad a rendelés, drága nem lesz, lassú igen.
-
Sándor -P20-
senior tag
A neten ezeket az értéket találtam: [link] A telefon beállításai kísértetiesen hasonlítanak ezekre.
Ja azt elfelejtettem leírni az előző hsz-ben, hogy a telefon "halláskárosodása" egy 10 atmoszférás levegősugárral történő találkozás következménye...
Sajnos kiesett a kezemből miközben videóztam az "eseményeket" és a telefon átesett az videózás tárgyát képező 10 atmoszférás levősugáron.
A teló levágott egy elszúrt rittbergert, landolt, pördült, és megkukult....
Szerintem a levegősugár masszívan elkapta a headspeakert...
És mivel előtte semmi baja volt, szerintem masszívan hardweres jellegű a hiba...
Legrosszabb esetben megrendelem kínából.
Szal van valakinek egy kallódó headspeakere? -
ath
senior tag
válasz
Sándor -P20- #13169 üzenetére
Nem biztos, hogy hw. Engineering modban nezd meg az audio beallitasaidat, lehet csak szarok az ertekek. Visszakeresve talalsz infot
-
ecchphoto
csendes tag
Sziasztok!
Tudom, hogy ez régi visszatérő dolog, és akármeddig jut el benne az ember, az sosem elég, de van mód valamilyen szinten az alkalmazások tárhelyét növelni? Magán a belső tárolón van még bőven hely, de az a telepített alkalmazások számára fenntartott szegmensen alig. Szóval nem SD-re akarok csalni, hanem a belső tárat picit átrendezni.
-
NCK
csendes tag
válasz
Jamal0 #13171 üzenetére
A mostani "működés" esetén logikus ötlet, de akkor mi magyarázza a telefonálás közben lefagyást? Plusz a megszokott töltési időknek megfelelő módon látható a töltést jelző piros led világítása-elalvása is, tehát elméletileg a töltés jó kellene hogy legyen... de mivel nem lehet kivenni az akkut, nem tudok rámérni
Mit tudok tenni a hiba pontosabb beméréséhez? -
NCK
csendes tag
Úgy tűnik minden külső behatás nélkül téglásodott a telefonom. Forrás: Kína, több mint egy éves, eleve rootolva kaptam, ha jól emlékszem S134-es rommal.
A tünetek: telefonbeszélgetés után a beszélgetést jelző ablak nem tűnt el, semmire sem reagált. A lezárt, de beszélgetést mutató ablakon nem változott semmi (háttérvilágítás megmaradt, percszámláló állt). Később (1-2 óra) múlva már sötét volt a kijelző.
Ezután próbáltam újraindítani, de a bekapcsológombra és a belső reset gombra sem reagált.
Az egyetlen életjel a töltést jelző piros led, ami a teljes töltés elérésekor kialszik, de pl. 1-2 óra múlva megint világít egy keveset (gondolom amíg újra el nem éri a 100%-ot)
Az előbb próbáltam a telefont Flashtool-lal menteni, Blue Eagle leírását használva, de a programban semmi sem változott, nem látta a telefont. Az egyetlen érdekesség az volt, hogy a képernyőn a töltés idejére megjelent a kikapcsolt állapotban látható egészképernyős akku ikon, ebben legalul volt egy vékony piros csík, mintha teljesen le lenne merülve (Ez korábban csak úgy számítógépre csatlakoztatva nem jelentkezett). A töltést jelző egyre több téglalap nem animálódott benne. Pár perc múlva végül ez is eltűnt, a töltést jelző piros led kialvásával együtt.Arra gyanakszom, hogy a belső tárhely sérült meg, így nincs miről elindítani a rendszert. Van ötletetek, hogy lehetne feléleszteni a telefont?
-
Sándor -P20-
senior tag
Kellene egy kis hardwer help.
Egészen pontosan egy hallgatóbetétre. lenne szükségem. Egészen pontosan a felső, kicsi hangszóró kellene amiben normál esetben az ember hallgatja amit hozzá beszélnek.
Szal ha valakinek van a birtokában egy kicsi hangszóró, legyen szíves ne tartsa vissza magát..
Ja a jelenség: Rettenetesen halkan hallom a telót. Kihangosítva jó.
Headszettel, passz.
Ja szétszedés közben szembesültem , hogy az összes csavar rettenetesen meg volt lazulva a telóban. Volt amelyik félig ki volt tekeredve.Előre is köszi a segítséget.
-
fogarasia
csendes tag
Sziasztok!
Végül sikerült. Nem tudom miként, de tudok telefonálni.
Azért köszönöm a segítséget!Most már csak annyit, hogy melyiket ajánljátok (CN-re) a térerő problémák orvoslására?
Üdv.,
Attila -
Bottalfog
tag
Sziasztok ezt a romot szeretném kipróbálni, van erről valakinek tapasztalata?
Ha igen ossza meg velem/velünk
köszi !
http://www.needrom.com/wp-content/uploads/2015/01/P780_4.4.2_1503_VibeUI_2.0_V6.zip
-
K_a_m_i
tag
válasz
cool13 #13147 üzenetére
Melyik SLX-re gondoltál? Feltettem a v26a-t és az alkalmazások háttere fekete, de a névjegyeké fehér. Lehet, hogy megpróbálom kicserélni az S124CN hátterét szórakozásból.
Más infó: ha valaki az S124CN-re teszi fel az SLX v26, vagy v26a-t (ugye CN-re CN-t recovery-vel), akkor nem kell partícionálni (100 Mb belső SD) és a hátsó kamera is működik bármelyik verziónál. -
azimut
aktív tag
Juhé! Október 17-i megrendelésem volt új telóra, dec.3. és már itt van! Pw-ről, de megérte várni, mert ÁTCSÚSZOTT!!!!
( már, ha értitek) Vagy EU raktárból jött?
-
-
ath
senior tag
válasz
fogarasia #13157 üzenetére
Error 5007
Meaning: You're trying to flash an item with an unspecified path (no file selected for the ticked item/box)
röviden: a scatter olyan file-ra hivatkozik, ami nincs ott. nézd meg, és manuálisan válaszd ki egyesével őket.
mutyuru: milyen rom?
-
fogarasia
csendes tag
Nos újabb problem.
FT-al betettem a kapott preloadert. Előbányásztam az MTKDroidtoolsal mentett scattert, FT indit, start, gombnyomás kábel egyszer download módban, rájön hogy a másik kell igy firmware update. ELindul DA download 100%, Format zöld 100%, de ERROR.
BROM ERROR: S_FTHND_FILE_IS_NOT_LOADED_YET (5007)
és most már se gomb se pici piros gombra sem reagál.
MTK-val van backup, abban találtam NVRAM mappát, amiben egy csomó minden található.
És itt megint kudarcot vallottam.
Tudna valaki segiteni? Blue Eagle? Bárki?
-
cool13
őstag
Vagy ide tettem az FT-t meg a mindenes preloader-t.
-
fogarasia
csendes tag
Na kész. Nem sikerül.
Kevesebb mint egy év után előjött az itt leírt antenna gondok. Sim2 semmi jel, SIM 1 (Vodafone 3G) közben visszajön, ekkor megkapom a nem fogadott hívás üzenetet, majd amikor próbálom hívni az elmulasztottat, akkor már nem lehet.
Így a leírás alapján nekiláttam nemtudom-mit-csinálni.
Alapsáv: P780.V101, 2014/03/12 15:06
VIBEUI_V2.0_9439_7.10.1_DEV_P780
1. Driver pipa
2. MTKDROIDTOOLS backup megvan scatterrel.
3. Akku szerint a dátum: 140710
4. mobileUncleTools fent. IMEI backup: Cant find SD card.
5. Flash tools látja. 5.4-ik pontban leirt TWRP Recoveryt nem tudom hova tenni, sőt a Life V0.3-ban levő target_bin Checksum nincs. Ugyan itt a Scatter file jóval több mindent tartalmaz mint az általam mentett MTKDroidTolls-os.Na és itt volt az, hogy a Life V0.3 által Flashtools-os művelet megrekedt, BROM ERROR: S_FT_ENABLE_DRAM_FAIL (4032).
És itt elvesztettem a fonalat és a türelmet is. Valami kimaradt. De sokszor nem is értem, hogy mit miért csinálok.
Valaki útbaigazítana?Sört már főztem, de ROMot még nem cseréltem
-
mutyuru
aktív tag
Sziasztok!
Azzal az apro problemaval szembesultem, hogy kezd szukos lenni a telefonnak az 1GB RAM. Fura mod edig nem volt problema, de par hete sokszor kell takaritanom a futo appokat.
Nem hasznalom sok mindent, tehat nincsen tele mindenfele szemettel - sztem.Tudnatok legyszi javasolni valamit, amivel javithatok a szitun? Factory resetet nem szivesen csinalnek...
udv,
M -
cool13
őstag
Meg lett a megoldás.
Ez sokaknak segítség lehet. Használjátok a v5-ös FT-t és mellé a K_a_m_i magyarított ROM-ban található preloader-t. Véleményem szerint ez a páros, általánosan is használható mindenes lehet.
Ezzel ment minden régi és újabb ROM felrakása. Előtte hiába cserélgettem a 2014 előtti és utáni preloader-t nem ment semmi telepítés, miután fent volt az S124_HU.K_a_m_i álltal magyarított S124_HU ROM nevezetű ROM azért nem tetszik, és a többi 4,4 és 4.2 Android is, mert fehér az alap színe a telefonkönyvnek és a névjegyzéknek. Lehetne ezt fekete alapra és fehér szövegre cserélni? Mint az SLX-nél volt.
-
K_a_m_i
tag
válasz
cool13 #13145 üzenetére
Később megírom, h melyik FT-t használom, de sok minden más is lehet, ahogy írtad a windows, a driver, a preloader is. Ezenkívül, amikor nekem nem akart semmi felmenni akkor mindig az segített, ha pl. CN-re row firmware- t raktam vagy fordítva. Persze firmware upgrade módban.
-
cool13
őstag
válasz
GyurosAki #13128 üzenetére
Ugyan ez volt/van. Bár sokadjára fel ment a Kami által fordított ROM. Viszont most nem tudok mást feltenni.
Próbáld másik kábellal, másik portban. Cserélj preloadert. Mennie kell. Win 10-nél meg újra raktam a drivereket. Lehet az után tudtam én is telepíteni ismét. Egyre több a nyűg manapság. -
ath
senior tag
válasz
mzeperx #13142 üzenetére
amit közzétettek, ez maga az android a mi mediatek környezetünkre írva. tudtommal nem forgalmazták hivatalosan a p780-at nálunk, így magyar oldalon (szerintem) se nem lesz, se nem kéne lennie hozzá szoftvernek. a kínaiaktól ellenben gond nélkül beszerezhető a gyári rom, az S vonal, ami viszont (androidból kifolyólag) támogatja a magyart.
egyébként maga a rom kérdés szerintem teljesen irreleváns, azt teszel rá, ami tetszik. ami számunkra a fontos lenne, az a modem, ami az mt6589-hez van. töltöttem már le tök más modemet, azzal is ment. olyan telót keresnék, ami magyar piacra, mt6589-el van szerelve, annak a modemjét kipróbálnám, szerintem jól működne az is.
(egyébként aki visszaemlékszik, az első modemek között S920-ról lett közzétéve modem a miénkhez, plusz később talán BlueEagle tabletjéről is, ami szintén működött) -
mzeperx
tag
Tehát akkor oly annyira paraszt lenne a Lenovo (magyar support), hogy cinikus módon, minden telefon támogatási részénél letölthetővé tette a google verziónak megfelelő forráskódját, ami egy általános kód, tehát a teló driverei nélkül? Ez elég szánalmas....
DE ha ugye van már magyar piac, és ezeket a készülékeket itt árulják, akkor azokat nyilván egy hivatalos magyar ROW típusú firmware-vel árulják, ami elvileg lementhető, nem? Tehát ha valaki lenne annyira jófej aki itt vett ilyet, hogy megosztaná, az jó lenne, nem?
-
mzeperx
tag
Kiváncsiságból felmentem a Lenovo magyar weboldalára, ahol van támogatás pont, és le lehet tölteni a legujabb hivatalos magyar firmware-t is 2015 10 hó, ha nem tévedek
http://support.lenovo.com/hu/hu/products/phones/p%20series/p780%20smartphone
ezt nézte már valaki? Lehet, hogy minden gondra megoldás, de egy kinai telóra rá lehet telepiteni? Valami hozzáértő nézzen már rá pls!!!
-
cool13
őstag
Feltettem az S124CN_HUN ROM ot. Ez nem tudom Blue vagy valaki másé, de nagy tárhely van benne. Azóta semmi mást nem tudok felrakni. Se az régi se az új FT nem megy. Elindul a piros aztán semmi. Mit rontok el?
-
mzeperx
tag
sziasztok, eltűnő térerőre (mindkét kártyán) van valami gyógyír? A szörnyű az, hogy a P780 és a P770 is ugyanebben a betegségben szenved, az a gyanum, hogy a kínai sávok idáig elzötyögtek, de mostanában (pár hó) átállhattak valami másra a szolgáltatók sávilag, amit a kínai cuccok nem értékelnek, jó lenne, ha valami full eu ROM-ot fel lehetne rakni rájuk, mert a vas állítólag azonos, a modem fájlt már csereberéltem mindkettőn, jogosultságokat belőttem, de nem lett jobb. Belvárosban külvárosban, mindkét teló kb.50%-ban nem működik. Ötlet? :/
-
azimut
aktív tag
"Hova tűnt
Daemon HillBlueEagle?????" -
azimut
aktív tag
válasz
GyurosAki #13134 üzenetére
Egy hibás alaplapomra minden mindegy alapon a Needromon lévő legkorábbi rom-ot kínlódtam fel, hasonló előzmények után. Emlékszem, a bootscreen több órán keresztül tüzelte az akksit a kocsim kesztyűtartójában. Az alaplap nem javult meg, de edzésnek jó volt, a rom felment rá, aztán a többi is, akkor még baralajbiztam. Magyarázatot nem tudok rá.
-
GyurosAki
tag
válasz
K_a_m_i #13133 üzenetére
Köszi a tippet!
Power+hangerő fel+hangerő le -> Ugyan ez
Power+hangerő fel -> Ugyan ez
Power+hangerő le -> Ugyan ez
USB+hangerő fel+hangerő le -> Ugyan ez+a gép azt írja, hogy nem lehet felismerni amit rádugtam
USB+hangerő fel -> Ugyan ez+ a gép folyton csatlakoztatva/lecsatlakoztatva hangot játssza le
USB+hangerő le -> Ugyan ez+a képernyő kiiírja, hogy meta móban van köszöni szépen. Ezután loop... -
K_a_m_i
tag
válasz
GyurosAki #13130 üzenetére
Kikapcsolt telónál flashtools-szal tudsz menteni, MTKDroidtools-szal recovery módban is. Ha egyik sem megy és nem tudsz menteni, akkor még meg lehet próbálni csak a preloader-t kicserélni download módban. Így kisebb a rizikó az nvram sérülésre, mint egy firmware upgrade-nél.
-
Jamal0
tag
válasz
GyurosAki #13128 üzenetére
Szerintem csak bootloopba kerül másik rom és a hozzá való preloader felrakása után működnie kell (kivéve ha a készülék belső ram-ja halt meg mert akkor kuka de ennek elképesztően kicsi az esélye. Egy mentés (NVRAM) után keress magadnak egy romot és év alapján a preloadert is válaszd ki (A gyártási időt a készülék akkumulátor takaró lapján lehet leolvasni alul középen.)
-
GyurosAki
tag
Sziasztok! Rég nem jártam itt. Lehet már volt szó a fórumban hasonló hibáról.
A következő probléma megoldásában szeretném a segítségeteket kérni: A készülék lefagyott, majd a reset gomb után bekapcsoláskor a lenovo feliratnál tovább nem bootolt, csak rezzent egyet és újrakezdte a bootlást. És ez ment újra meg újra, csak kb 10mp hosszú power gombnyomással tudtam megszakítani (kikapcsolni). Egyedül a speedshop szervízből nem hajtottak el. Ott sikertelen javítás után azt mondták, hogy "Jiggelték a telefont és nem reagál a hard resetre." Majd elküldtek a telemaxhoz, ahonnan szintén elhajtottak, mivel nem europában értékesítették a telefont, ezért ők nem csinálhatnak vele semmit.
Most ugyan az a probléma mint amit fent leírtam, annyi különbséggel, hogy a boot képernyő megváltozott. (gondolom megpróbáltak rátenni egy másik szoftvert) Számítógépre csatlakoztatásra is ugyan ezt csinálja. Nagyon szeretem, nem szívesen válnék meg tőle. Ti mit gondoltok, mi lehet a baja? Alaplap hiba? Előre is köszi a válaszokat! Üdv:
Ákos -
cool13
őstag
Kevés volt már a tárhely. Partíció kész. Viszont nincs kamerám most, mert nem találja a kártyát. Van erre megoldás? Vagy nézzek másik ROM-ot? Amit nem nagyon szeretnék.
-
georgeh
tag
válasz
Pancsermeste #13116 üzenetére
Nagyon köszi, az utolsó opció lett volna, amit megnézek az az energiaprofil...Azért ha vki rájön, hogy lehet beállítani, hogy ne kérdezze mindig, vagy jegyezze meg a helyszínjóváhagyást, hálás lennék.
-
whitelighter
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni,hogy hogyan tudom a gyári órás/ídőjárásos widgetbe bevarázsolni a magyar helyszíneket? lenovo launchert telepitettem, alapból egy Baralajbi ROM van rajta. Másik ,gyári Lenovon jól működik a widget. Köszönöm szépen! -
ginagina
csendes tag
válasz
Pancsermeste #13116 üzenetére
ok köszi akkor marad így.
-
ginagina
csendes tag
válasz
Pancsermeste #13113 üzenetére
Hihetetlen és működik!!! Pedig feltúrtam a netet. De most váltott a kis aranyos és a helyszín jófáhagyására kér engedélyt iletve a névtelen adatgyüjtést minden alkalommal mikor a GPS-t bekapcsolom.És csak a bekapcsoláskor!!! Hiába utasítom el, vagy engedélyezem neki, újraindítom, de az ablak feljön.
-
ginagina
csendes tag
válasz
Pancsermeste #13101 üzenetére
Próbáltam az általad javasoltat de sajnos nincs változás.
-
rolika00
csendes tag
válasz
azimut #13096 üzenetére
Na én ezt néztem be, hogy a hangerő flex kábelét nem tudtam h nem rakják alapból rá, én pedig nem kértem külön. GSMben nem tudták a régiről áttenni, valahogy összekókányolták rézdróttal és kétoldalú ragasztóval. Nemrég meghülyült (valahol rosszul érintkezett) és először nem akart bekapcsolni a kijelző, majd a power gomb a hangerőt irányította már. Na itt szétszedtem és újabban nincs hangerő kábel a telefonban.
Remélem nem kell belépni a rekóba egyhamar -
tyuli76
tag
Na emberek idáig azt hibáztam ,h a flashtools nem adminisztrátorként futattam.
Most ugy csináltam és fel is ment a baralajbi rom,de nem kapcsol be a telefon
Altassam el magam? -
Pancsermeste
őstag
válasz
ginagina #13099 üzenetére
Nos, igazából nem tudom, vagyis nem értem... de az van, hogy nekem energiatakarékos profil volt beállítva. Arra gyanakodtam, hogy talán azért akar dolgokat kilövöldözni, így átállítottam normál módra, és valóban, megszűnt a leállás.
Tudom, ez nem rendes megoldás, de legalább így nem csinálja. Talán bele lehet valahol piszkálni az energiagazdálkodási profilba...
Viszont nálatok lehet, hogy más a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Heroes of Might & Magic III (HoMM3)
- Kínai robottaxi indul Európában
- Windows 10
- E-roller topik
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Viccrovat
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest