- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pancsermeste
őstag
válasz
ginagina #13099 üzenetére
Nos, igazából nem tudom, vagyis nem értem... de az van, hogy nekem energiatakarékos profil volt beállítva. Arra gyanakodtam, hogy talán azért akar dolgokat kilövöldözni, így átállítottam normál módra, és valóban, megszűnt a leállás.
Tudom, ez nem rendes megoldás, de legalább így nem csinálja. Talán bele lehet valahol piszkálni az energiagazdálkodási profilba...
Viszont nálatok lehet, hogy más a probléma. -
tonyrulez
őstag
válasz
ginagina #12994 üzenetére
Végül szétszedtem. Ki kell a maradék csavart csavarozni, és utána laposfejű csavarhúzóval alányúlni az ezüst kávának úgy, hogy még az is része a hátlapnak. Képek vagy videó jobban mutatja mintha körülírnám. Én le se szedtem a hátlapot, elég volt a microsd sarkánál kinyitni kicsit és kirázni a dolgokat. A csavaron kívül volt ott két kis letörött műanyagdarab is, fene tudja honnan. A hangerőszabályzó tetejénél pedig felfedeztem egy kis törést. #bendgate
-
Blue Eagle
őstag
válasz
ginagina #8362 üzenetére
Osztom a véleményt. Egy próbát megér
-
Blue Eagle
őstag
válasz
ginagina #7833 üzenetére
Á igen, emlékszem ezt én is olvastam! De! Nem mindig mer az ember magabiztos tanácsot adni, mert nem biztos, hogy annyira magabiztos az a tanács.
Ezt igazolja godjopet fórumtárs esete is. 7755-től kezdődik a kálváriája. Abban maradtam vele, hogy cserélje le, ill. ki a preloadert másikra az S124 rom flesselésekor. Ezt úgy hiszem már nem tette meg, mert visszajelzést nem adott erről.Egyébiránt íme a legutoljára, a magyar nyelvben módosított, javított P780_S124_ROW firmware:
Szerk:
Az S124 rom lótuszvirággal kapcsolatos néhány beállítása (idézet a Novice Tutorial (Bevezető kezdőknek) alkalmazásból:
5. Lótuszvirág parancsikonjainak cseréje
Érintse meg hosszan a kívánt alkalmazás parancsikonját a Lótuszvirágon, annak cseréjéhez.6. Lótuszvirág widget eltávolítása
Az eltávolításához érintse meg hosszan a Lótuszvirág widget közepét, és húzza a képernyő felső részén megjelenő X Eltávolítás elemre.7. Lótuszvirág widget hozzáadása
Érintsen meg hosszan a kezdőképernyőn egy üres helyet, amíg alul a Kezdőképernyő menü meg nem jelenik, majd itt kiválasztva a Lótuszvirág widget-et, hozzáadhatja az asztalhoz. Kérem, vegye figyelembe, hogy elegendő hely legyen a kezdőképernyőn. -
Blue Eagle
őstag
válasz
ginagina #7830 üzenetére
Szia!
Az összes P780 kínából ered. Legalábbis itt a fórumon tuti. Ez azt jelenti, hogy ezek kínai piacra szánt készülékek. A legtöbb esetben kínai felhasználásra készített, specifikus ROMmal, azaz CN verzió. De van a másik, ROW (a világ többi részén) verziójú rom is. Ha mindenképp gyári, Lenovo romot szeretnél javaslom az utóbbit.ui.: segítenél abban, hogy megtaláljam a fórumtársat aki nem kapott választ hasonló esetben?
Szerk:
Az S136 Lótuszvirág dolgára sajnos nem tudok mit mondani, de én létrehoznák egy másik kezdő főképernyőt és kész!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest