- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Skyline - jó szerelés
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rum-cajsz
őstag
a buborékos üzenetekkel kapcsolatosan jeleznek hibákat, de nálam egyelőre semmi probléma nem adódott szerencsére. A fontos dolgok: Telefonálás, SMS, internet (wifi és 4G is) megy. Itt egy másik, részletező cikk:
https://www.androidcentral.com/android-11-beta-pixel-4-impressions -
rum-cajsz
őstag
este fel is telepítettem, már azt használom.
Itt vannak az újdonságok:
https://android-developers.googleblog.com/2020/06/unwrapping-android-11-beta-plus-more.html -
-
-
tybsen
addikt
Nalam nincsenek az altalad tapasztalt hibajelensegek (ha ezeket hibaknak lehet egyaltalan nevezni, mert "akku ido" illetve "alig tudom kinyitni huzassal" kijelentesek szerintem elegge szubjektiv dolgok, legalabbis szamomra nem annyira kovethetok/megfoghatok).
Ne ertsd felre, nem ellenseges a hozzaszolasom stilusa csak szerintem teljesen jo a 10 es kar lenne valakit 9-en tartani ilyenek miatt. Nalam hibatlanul mukodik minden es reszemrol javasolt a 10, barmikor ujra frissitenem (amitol persze meg nem kerdojelezem meg, hogy leteznek es Teged zavarnak az altalad emlitett jelensegek)
-
tybsen
addikt
Csináltam egy felvételt, megnéztem és nem tudom mit ért az illető sziszegés alatt viszont van egy alapzaj videofelvétel közben, mintha egy vízesés mellett állna az ember kb. Persze halkabb de folytonos.
Ugyanakkor a régi
IPhone SE-m ugyanezt csinálja, ott is van egy ugyanilyen alapzaj, direkt megnéztem.Durva egyébként, hogy ezt az ember alapvetően nem hallja legalábbis nem érzékeli, én sosem figyeltem ezt meg igazán. Persze tudom, hogy van egy alapzaj de ha kifejezetten ezt figyeli az ember, akkor elég fura.
-
ghiottone
nagyúr
Ezt végigpörgettem, de azt nem írja egyik sem, hogy egyszerre használható mindkét sim hanghívásra is. Vannak képernyőképek, hogy külön a hangra, külön az adatra beállítottak 1-1 szolgáltatót.
Zozo0525: a Beállítások alatt a Hálózat és Internetnél a Mobilhálózat neked most hogy néz ki? Van jobb oldalt egy kis plussz jel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konteó topic
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest