- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
mjani1172
addikt
válasz
ghiottone #465 üzenetére
Igy van,akár egy itt lévő usa polgár telefonja is elromolhat.
Már az is érthetetlen és sértő, hogy nem küldenek ide, hiszen nekik nem kerül semmibe, ugyanúgy kifizeti a magyar is a telefont,mint bárki más, ez mellett nem tartanak fenn egy piti boltot sem ahol fizetni kéne akár egy alkalmazottat is, tehát csak nyernének rajta.
De inkább ülnek az eladatlan halmokon.
És ezek oktatnak a kereskedelemről, meg az egyenlőségről. -
grizlisandor
veterán
válasz
ghiottone #445 üzenetére
(#446) focvis:
Nagyon jó lenne a telefon, de most jött be pár váratlan kiadás, súlyozom a dolgokat. Izzad a tenyerem a megrendelés gombon.Töltő téma:
Gyárilag ugye egy 18W USB-Power Delivery típusú gyors töltőt kapunk a telefonhoz.
Most ez a PD dolog nem tiszta, utánaolvasva ez is gyorstöltési fajta, mint a QC, Vooc, stb. és ugye a google ezt nyomatja, meg pár samsung teló és az apple. Baseus-nál(katt) találtam kábeleket(katt), töltőket(katt) és autós töltőket(katt). Csak nem értem, hogy pl ennél az autós töltőnél(katt) Apple PD2-PD3-nak írja, attól függetlenül, hogy mit ír a kicsikínai még kompatibilisek a pixel-el? -
grizlisandor
veterán
válasz
ghiottone #441 üzenetére
Igen, csak kikerestem.
Amazon-on, amazon eladóvalFeketében(katt) is akciós 379 Euro, csak nincs raktáron, de próbaként be tudtam tenni a kosárba. Ilyenkor mi van? Ha lesz raktáron, akkor megkapom a megrendelt áron?
-
grizlisandor
veterán
válasz
ghiottone #438 üzenetére
Most 369 Euró, akciós.
MO-ra rendelve, így néz ki az ára jelenleg.Kikerestem, hogy ha az Amazon az eladó garanciát 2 évet vállal itt is(katt) meg itt is(katt) azt írja.
-
Laslow
senior tag
válasz
ghiottone #430 üzenetére
Az A40 volt a kezemben, tényleg szép, tetszik, de az AoD-t szeretem, nem akarok lemondani róla. Meg a mostani telefonom is elég gyenge képeket készít, és azt gondolom, az A40 ebben nem lenne előrelépés. Márpedig kisgyerekeim vannak, nem lenne rossz, ha tudnék róluk értékelhető képet készíteni bármikor (=mobillal).
A MI 9 SE meg nem volt szimpatikus. Lehet, hogy megszoknám, de kedvezőtlen az első benyomás.
Pixel nem lesz a kezemben, kivéve, ha olyat veszek. Esetleg az S10e-t megnézem még valahol, abból gondolom mindenütt van kiállított darab. De nem szívesen fizetnék azért a teljesítményért/funkcióért (CPU, RAM, tárhely, DEX, Bixby), amire nincs szükségem. -
Laslow
senior tag
válasz
ghiottone #426 üzenetére
Én a kamerákban nem látok nagy különbséget a videóban. Az egyetlen, ami megüti az ingerszintemet, hogy a Pixel 3a mozgókép készítés közben nem ugrál össze-vissza, de ezt eddig is tudtam.
Elég nagy a dilemmám, mert augusztus utolsó hetében telefont veszek 2 évre, és nem találom az igazit. Kerek 2 évre keresek telefont, tokot nem szeretnék rá, zsebben hordanám, kis méretűt szeretnék. Így néz ki most a táblázatom:A Samsung A3 2017 a mostani telefon, amit már utálok, mert nem elég benne a tárhely, és mert már egyszerűen lassú a mindennapi használat során.
- A MI 9 SE nem volt szimpatikus tegnap, ráadásul nagyon kilóg a kamerája, én meg egész nap asztalon tartom, és zavarna, hogy féloldalasan fekszik, meg billeg...
- Az S10e egész jó, csak elég drága, meg sok panaszt olvastam az aksijáról. Ja, és nekem túl erős a hardvere, ez 2 év múlva még nem lenne cserére érdemes (közben meg lehet, hogy már lennének más szempontok miatt sokkal szimpatikusabb készülékek a piacon).
- A Pixel 3a és 3 kamerában jók, de drágák, ráadásul félek a 3a túl nagy is.
- Az A40 meg túl nagy kompromisszum lenne az AoD hiánya miatt, ráadásul a kamerája kezelése/működése sem tetszik. Cserébe olcsó, cuki kis telefon.Soha még ilyen nehéznek nem éreztem a telefonválasztást...
-
Zozo0525
őstag
válasz
ghiottone #403 üzenetére
én ezt értem hogy lebeszélnek meg nem forgalmazzák, de b@sszus ez egy szolgáltató cég, kik ezek királyok vagy mi? a pixel meg nem egy gagyi, típus hogy leszarják konkrétan, többi országban a telekom forgalmazza, vegyék már fel a telefont és kérdezzék meg a németeket hogy kell beállítani? komolyan ez vicc, ez minden csak nem ügyfélbarát hozzáállás.
-
-
ghiottone
nagyúr
-
Ryoo
senior tag
válasz
ghiottone #397 üzenetére
Persze, hogy visszaváltott, mert csak a telefonon volt bekapcsolva, vszinű a szolgáltató nem kapcsolta be. eSim nyilván ennél összetettebb, de ha nem próbálja ki senki, akkor nem is fog kiderülni.
Ha lenne ilyen telóm, akkor tuti kipróbálnám, de ezért nem veszek egyet. -
balint82
senior tag
válasz
ghiottone #218 üzenetére
Köszi a segítséget, végülis pixel 3a lett a befutó. Sokat nyomott a fenti komment, hogy a magyar mm gariztat. Illetve méretben sem akartam vágódeszkát, noha eddig a 3xlt és a 3a xlt nézegettem. :)
Illetve az ajándék google home mini is segített a döntésben.Jövő héten remélem már itt is lesz,majd jelentkezem.
Addig is köszönöm mindenkinek a segítséget.
-
válasz
ghiottone #188 üzenetére
Megjelent már a német Amazonnál, de egyelőre drágább (599 €) a Pixel 3a a normál Pixel 3-nál.
Várni kell pár hetet.Jelenleg bruttó 550-ért kapsz Pixel 3-at. [link] (hiába írja, hogy 1-2 hónapon belül szállít; jellemző - ha berendeled - pár napon belül küldik)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest