- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Zozo0525 #566 üzenetére
Ezt dobtam össze honeker-nek:
A Pixel firmware oldal, ahol a gyári romok vannak: [link]Ez a youtube videó lehet az alap. Mivel régebbi pixel így kicsit más a parancs, de kb. ez a metódus.
-3. Kell az utolsó Pie rom Pixel 3a-ra - innen: 9.0.0 (PQ3B.190801.002, Aug 2019)
-2. Kell egy minimal adb és fastboot csomag. [link]
Letöltés után kicsomagol és telepíteni a Minimal ADB Fastboot v1.4.3.exe fájlt.
Ez a c:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot\ ba fogja magát telepíteni. Ide csomagold ki ebbe a mappába a fent letöltött romot is.
-1. Telefon Beállításoknál megkeresni a Build számot és arra gyorsan 7xer rányomni. Ha ez megvan akkor megfog jeleni a Beállításokon belül a Fejlesztői Beállítások. Ott az USB-Debuggingot és az OEm unlockot be kell pipálni.
ha ezek megvannak akkor jöhet a telefonnak a pc-vel való összekötése. Itt telepítsen minden programot, drivert, illetve ha felnyomja a telefonon a biztonságos számítógép, vagy megbízható számítógép és egy kódsort akkor azt leokézni.
0. Ha a fentiek megvannak, akkor telefon számítógépről lehúz majd kikapcsol. Aztán fastboot módban indítani - Hangerő le + bekapcs gomb egyszerre egyidejűleg legalább 5 másodpercig. Ezután telefont számítógéppel összeköt. Lehet itt még telepít drivert.
1. totalcommanderben megkeresni a fenti mappát ahol a rom és minimal fastboot és adb van.
itt rákattintani a cmd-here.exe fájlrafastboot flashing unlock
3. Ha ez lefut akkor a kibontott mappába rá kell kattintani a flash-all.bat fájlra.
Ez szépen végigfut és újraindul a telefon a végén.Ha minden rendben akkor majd vissza lehet zárni a bootloadert, de nem szükséges. Ha mégis vissza kellene zárni, akkor itt mindent törölni fog, minden adatot a folyamat. Szerintem nem fontos.
Telefonon megint fejlesztői mód aktiválása, aztán ott az usb debugging és az oem unlock bepipálása, majd telefon kikapcs.
Hangerő Le + Bekapcs gomb egyszerre - fastboot mód.
Telefon összekötése a számítógéppel.
Mappa megkeresése. cmd-here.exe és utána:
fastboot flashing lock -
ghiottone
nagyúr
válasz
grizlisandor #498 üzenetére
Persze, kinti kell, ami nem postafiók.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
grizlisandor #496 üzenetére
Én inkább úgy kérném, hogy az ő nevére, címére és én fizetném. Nálam ez bevált miután már nem küldték el a mailboxde postafiókba a rendeléseket :(
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Tarisznyarák #494 üzenetére
Na, ez remek. Érdekes, hogy csak a 3a/3a XL kapta meg a dual sim támogatást. A 2-es, 3-as széria nem.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Tarisznyarák #492 üzenetére
telekomnál csak előfizetéshez van?
-
ghiottone
nagyúr
Egy kis átnevezés Q helyett 10: [link]
A következő hetekben érkezik a végleges firmware. -
ghiottone
nagyúr
válasz
Zozo0525 #464 üzenetére
Ott van az már nagyon régóta, csak nem így hívják. 9-ben így lehet megtalálni, de itt is hasonló lehet: Beállítások -- Biztonság és hely -- smart lock -- megbízható arc.
mjani1172: Igen, eléggé szemét hozzáállás. A Motorolánál például írtam az ügyfélszolgálatnak, hogy a Németországi telefonommal gond van, hogyan lehetne szervízeltetni? - küldték a DHL express-t szó nélkül 3 napon belül.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
grizlisandor #444 üzenetére
Igen, ha lesz valamikor. Voltak gondok az amazon pixel készletekkel korábban - nem igazán kaptak belőle.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
grizlisandor #439 üzenetére
Nekem még nem azt árat hozta tegnap, most igen. Írtam a 2 évet fent.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
grizlisandor #437 üzenetére
-
ghiottone
nagyúr
Kis méretű készülékeknél eléggé gyenge a felhozatal ez sajna tény. A 3a inkább hosszúkás, de még nem annyira vészes a kezelhetősége. S10e-vel az a gond, hogy felénk nem a snapdragon verzió van, hanem az exynos, ami kevésbé takarékos processzor. A listádból a szoftver és a kamera miatt a Pixeleket választanám, de ez szubjektív.
Élőben megnézted őket? -
ghiottone
nagyúr
-
ghiottone
nagyúr
Az lehet, hogy Xiaomin megy, de pixel 3a-n amikor 4g be volt kapcsolva akkor rendre visszaváltott a telefon hang híváskor 3g-re Telekomnál. Ha a pixel firmware nem tartalmazza a megfelelő profilokat, beállításokat akkor kenhetem a hajamra, hogy a telefon tudja. A telekom egyértelműen leírja, hogy csak az általa forgalmazott készülékeknél garantálja az e-sim profil működését.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Zozo0525 #391 üzenetére
Fototrendre töltsd fel, mert itt az oldal butít.
Én meg beszéltem a Telekomos kapcsolattartónkkal, aki nem biztatott e-sim ügyében. Nem vállalják a garanciát a teljes üzemszerű működésre a Pixeleknél, mert nem forgalmazzák és nincs meg hozzá a megfelelő profil, stb. Mondom sajna a volte se megy minden telefonon, amit ők nem forgalmaznak (Motok, Pixelek). Most a Telekomnál szerinte az e-simes iPhone-ok és az okos óráknál a biztos a működés. Ha lenne szolgáltatónál Pixeljük akkor merné nyugodtan ajánlani. Tesztelni kellene, de azt nem fogom. így megint lesz egy felesleges Pixelem.
-
ghiottone
nagyúr
Ezt végigpörgettem, de azt nem írja egyik sem, hogy egyszerre használható mindkét sim hanghívásra is. Vannak képernyőképek, hogy külön a hangra, külön az adatra beállítottak 1-1 szolgáltatót.
Zozo0525: a Beállítások alatt a Hálózat és Internetnél a Mobilhálózat neked most hogy néz ki? Van jobb oldalt egy kis plussz jel?
-
ghiottone
nagyúr
Igen, jól feltétezed. Én korábban leveleztem velük Pixel 1 javítása kapcsán. Magyarországról nem lehet elvileg visszaküldeni nekik mert ide nem postázzák a megjavított készüléket. Az a biztos, ha ismerős, rokon van kint Németországban, Angliában vagy ahol épp van hivatalos Google Store és ő tud segíteni garanciális ügyintézésben. De a legbiztosabb ha megveszed MM-ben és ha gond van Magyarországi MM-be le tudod adni.
-
ghiottone
nagyúr
1 hónap után végre kint a teszt: [link]
-
ghiottone
nagyúr
válasz
agressor12 #283 üzenetére
Nem ment nálam
-
ghiottone
nagyúr
válasz
agressor12 #280 üzenetére
Quad HD Super Amoledes panel mellett nézve a fekete itt is fekete akárhogy nézem. Fényerőben gyengébb a panel ez viszont tuti.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
agressor12 #275 üzenetére
Szürke? Ezt azért nem vettem észre az aktív kijelzőnél.....
-
ghiottone
nagyúr
válasz
agressor12 #273 üzenetére
Ez is amoled, csak érezhető a spórolás. Sötétebb a panel egy felsőbb kategóriás készülékhez képest + nekem az volt a fura, hogy az 50 százalék fényerő az kb. 70.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
trialboj #254 üzenetére
Mi nem vagyunk piac számukra :( De amint látom az amazon is alig kap készletet.
Teljesen jó a 3a. Ha minden jól megy akkor hétvégén összeállítok egy komplett bemutatót és beküldöm a logoutra.
Szerintem ha nem játszik az ember erősebb játékokkal akkor nem lesz gond a 4gb ram még egy ideig. Egy 6gb ramos sd835-ös teló mellett is azt kell mondjam nem kell szégyenkeznie. Sajnálom, hogy nem ufs a tárhely, de valamiért olcsóbbnak is kell lennie. Fogásra sokkal jobb ez a típusú polikarbonát mint egy csúszós'prémium' üveg. Az ujjlenyomat olvasó gyors, pontos. A sztereó hangszórók tisztán, remekül szólnak. Kamera tudja azt amit a nagytesók.Az egész telefonnal kapcsolatban hasonló érzésem van mint 2013-ban az első generációs Moto X-nél, vagyis egy jól átgondolt, nem csúcs lapkával szerelt telefon, amely alapvetően összesíti azt amit egy felhasználó elvárhat:
- jó kamera,
- megbízható, gyorsan működő rendszer
- hosszú szoftveres támogatottság
- 3,5-es jack,
- kezelhető méret. -
ghiottone
nagyúr
Csatlakozok a klubhoz egy fehér 3a-val. :)
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Tarisznyarák #234 üzenetére
Jó lenne, ezt várom már egy ideje.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
agressor12 #231 üzenetére
Gondolkodom veszek egyet, aztán logoutra kidobok egy bemutatót, de nem duál, így kiesik.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
agressor12 #224 üzenetére
Amit követ egy felkiáltójel?
-
ghiottone
nagyúr
válasz
agressor12 #222 üzenetére
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Tarisznyarák #204 üzenetére
volt róla szó, hogy igen elérhetővé teszik + a Q2 bétában ment is kezdetlegesen.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
agressor12 #201 üzenetére
Ide? Hogy, mióta?
Mailboxdere már nem igazán postázza az MM/ Saturn - saját tapasztalat :(
-
ghiottone
nagyúr
Ha a német MediaMarktba sikerül megvenned, akkor azt a magyar MediMarktba leadhatod és ők intézik. Ha Google-tól veszed az már kacifántosabb, mert hivatalosan nálunk nincsenek jelen, de rokon, ismerős, vagy ha kint vagy Németországba akkor küldöd, hozzák, intézik a garanciális javítást. - Ha esetleg megjelenne a német amazonnál az lenne a legjobb.
+ korábban lehetett rendelni Német MM/Staurnból mailboxde-re (csomagtovábbító) - én is jó pár telefont így vettem magamnak, ismerősöknek - de pár hónapja beszigorítottak és nem küldik már el a webshopos rendeléseket. -
ghiottone
nagyúr
válasz
TheBikerider #22 üzenetére
Elvileg igen, de szoftveresen nincs engedélyezve. Ez engem is érdekelne, de eddig csak a Q 2. bétájában volt elérhető a fizikai sim és az e-sim egyszerre dual simként.
-
ghiottone
nagyúr
Kár hogy nem kapott ip védettséget, vezeték nélküli töltést+ az android authority szerint a képeket, videókat nem eredeti méretben, tárhely korlátozás nélkül menti a Google fotókba mint a többi pixel, hanem tömörítve mint minden más telefon.
A gorilla glass üveg helyett használt dragontrail hogy bírja a karcokat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest