- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
válasz
Vartanus #2004 üzenetére
hát ha ennyi baja lesz..egye fene, egyébként talán nekem van meg legrégebben, ms hibát nem tapasztaltam
kb 800 ft ból kijön itthon az alkatrész, szerintem jövő héten meg is lesz, majd beszámolok, róla, viszont ha a végfokkal van baj ...az már komolyabb lesz , de majd kiderül -
menyuskahh
tag
válasz
Vartanus #1976 üzenetére
A G2F-ek esetében az a helyzet hogy szoftveres téren vannak gebaszok a papírmatricás verziókkal. kb 3-4 féle különböző gyártásút adtak ki. Az első a lézergravírozott, az strapabíró mert tavaly augusztus óta barátnőm, anyuja, apuja, haver anyija használja problémamentesen. Csak a megfelelő romot kellett felrakni. A papírmatricás verziók amik bajosabbak mert azokhoz kell nagyon eltalálni a rom-kernel párosítást mert ha eltaláltad nem lesz vele gondod. Ha szerencsétlen vagy és a második papírmatricás verzió jutott hozzád akkor vagy tudsz hozzá szerencsésen romot találni, vagy elviseled hogy napi párszor fagy a teló. És a 4. verzió már 8gb belső tárhelyel és kitkattel jön. Az első 3 verzió 4gb belső tárhelyel és android 4.2.2vel rendelkezik. A kitkates verzió még nem volt nálam meg a fórumban is alig van valakinek így arról nem sokat tudunk, de negatív visszajelzés arról még nincs tudtommal.
-
PirosHello
senior tag
válasz
Vartanus #1961 üzenetére
Használati útmutató:
Először a csomagban lévő, alkoholos narancssárga ruhával alaposan át kell törölni az egész felületet, majd 3 percig hagyni száradni.
Ezután az üvegben lévő folyadék felét ráönteni az üvegre, és a csomagban lévő zöld száraz ronggyal elkenni az egész kijelzőn. Kb. 5-10 perc múlva ugyanezt megismételni.
15 percnyi száradás után a képernyőt puha ronggyal (pl. szemüvegtisztítóval) "csillogóra" áttörölni és kész!
A felület érzésre "simább" lesz mint a gyári (de nem csúszósabb!), vagy mint a hagyományos fóliáé, de fele annyira látszik meg rajta utána az ujjlenyomat. -
válasz
Vartanus #1765 üzenetére
A komoly hivasbeli gondok erdekes modon nem jelentkeztek mindenkinel, sot volt hogy szolgaltatoi gebasz volt irtuk.
S3-at meg nem leszoltuk, mindossze nekem egyelore a Jiayu nem eleg stabil gyartasilag /akarki is szereli ossze/ mert egy telefonom mar toluk eloxidalodott belul a picsaba... Ugy, hogy nem erte viz...
Ez nem vonatkozik az S3-ra porgess vegig itt is.
De mar 2honapja nyogod ezt a telefon temakort. En 4honapja hasznalom lassan a P70-et... Semmi bajom
Kákán is a csomót
-
Pfiucska
aktív tag
válasz
Vartanus #1690 üzenetére
5,5 ora kepernyo idot sikerult produkalnom valamelyik nap, szov az akksi jo. Zenehallgatasrol annyit,hogy SZVSZ hangszororol nem szol jol nem az erossege viszont fulessel igen. ( par ezer forintos sony fulest hasznalok )
Pandawillen rendeltem, es csaladtagom is, ingyenes postaval hamar megjott. (2-3het) -
hargitomi
tag
válasz
Vartanus #1135 üzenetére
Én is hosszabb távra terveztem mikor megrendeltem az advance-det és tényleg megéri a pénzét. Gördülékeny, ram 700 mb alá sose ment, képernyő gyönyörű, ha nagyon használod akkor persze hamar le lehet meríteni, és nem tölt gyorsan, de ezek sem okoznak problémát a mindennapokban. Mindenképpen ajánlom.
-
persil
nagyúr
válasz
Vartanus #1132 üzenetére
Nem volt visszalépés, sőt! A g3 bár egy szuper telefon, de hajlamos a "dadogásra" meg-megakadt. Nem mondom, hogy lassú volt, de hardveréhez/árához képest nem olyan smooth a felület. Aki nem ennyire háklis rá, mint én, az lehet észre sem venné, de be kell valljam engem zavart.
Nálam ez a legfontosabb szempont, hogy mindennapos, általános dolgokban gyors, folyamatos legyen a teló.A másik ok, hogy nálam fél év, max egy év után erős cserekényszer jelentkezik
Én nem ruhára, meg kocsira költök százezreket, hanem telóra, meg pc-re, ilyen vagyok
Na, ez a két ok vitt rá a cserére. A jiayu s3-at meg tök véletlen találtam, neten olvasgatva és mivel nem akartam elhinni, hogy kínában ezt tudják nyújtani 70 ezerért, így ki kellett próbáljam
Szóval mindent egybevetve, a kamerát leszámítva g3 után előrelépés(ráadásul fele áron). A felület szupergyors és teljesen folyamatos, játékokban tökéletes, a kijelző gyönyörű, akksi bírja szóval...
Amúgy össze lehet vetni a telót bármelyik 70 ezres samsung-gal, lg-vel, sony-val stb-vel... a köpetébe nem léphetnek azok a készülékek ennek
-
persil
nagyúr
válasz
Vartanus #1129 üzenetére
Nekem 3 gigás van, előtte lg g3-asom volt, így ahhoz tudok viszonyítani.
A felület sokkal gyorsabb, folyamatosabb, sehol egy akadás, ha fejreállok sem. Játékok, amiket eddig próbáltam mind mennek tökéletesen, van, ami még jobban is, mint a g3 esetében.
Szabad ram olyan 1.2 gb alatt még nem nagyon volt, talán csak 1-2 alkalommal.(azt a kolera facebook/messenger appot nem használom, azok meg elég rondán bele tudnak köpni a levesedbe, de persze erről nem a teló tehet.)
A kijelző szebb, pont. Lehet ezzel vitatkozni, de így van.(felbontásbeli különbséget sosem vennéd észre)
Kamera a g3-hoz képest lényegesen rosszabb, de mivel az nagyon jó képeket lő, így - nekem - teljesen megfelel ez is.
Akksi egész oké, nem bírja addig, mint lg g2(g3 előtt az volt), de nem rossz, játékok hamar átrágják magukat az akksin de nagyjából a g3 szintjét hozza ez is akkuban.
GPS-t nem tudom, nem használom, arról megoszlanak a vélemények.
Gyári rommal használom amúgy, hangminőség teljesen jó, sosem fordult elő, hogy nem érnek el/nem hallanak.Így hirtelen ennyi jut eszembe.
QV222:
"Giroszkop és Gyorsulásmérő jól műkszik? Pl. Játék alatt"
A six guns-ban teljesen használhatatlan, folyamatosan forgatja a kijelzőt, ha menü van a képernyőn, de mivel más játéknál hibátlan, így gondolom ez csak valami kompatibilitási probléma lehet. -
patiati
csendes tag
válasz
Vartanus #1124 üzenetére
Szia!
Néhány dologra megpróbálok válaszolni.
ROM; 5.0-t ígértek, de még nincs, úgy tudom hír sincs róla (vagyis volt egy március vége/április eleje...). Gyáriból a februári rom a legjobb, én is azzal használom, nincs vele gond. Custom rom-okról nem tudok érdemben nyilatkozni, de biztató hogy több is kijött már, sőt custom kernel is van.
Memóriakezelés; játékot még nem sokat próbáltam, de fb, galéria, maps, skype, viber, chrome több tabbal stb. szinte folyamatosan meg vannak nyitva, én még 500-600MB alatt sosem láttam a szabad memóriát. De tény, hogy ritkán szoktam nézegetni.
Üzemidő: folyamatos wifivel (néha mobilnettel) néha netezve, leveleket olvasgatva kibír 1,5-2 napot. Gyorstöltést sajnos nem támogat.
Jiayu: előtte egy G3-asom volt, voltak hibái, de úgy általában azzal is meg voltam elégedve.
-
dfdfdf
őstag
válasz
Vartanus #1124 üzenetére
Nálam a hívás közbeni hangminőség jó és tererőben és wifi erősségben kiválló, siha nem volt térerőm egyes helyeken de ezzel a telóval van. A gyári ROM is jól használható szerintem. Rammal jól bánik. Én pl Heartstonnal tolom vele és tökéletesen fut. Fülessel nálam jobban és szebben szól mint a Sansám. Üzemidő nálam 2 kártyával mobilnettel aktívan 4 óra kijelzö idővel estéig simán elvan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest