-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vartanus
őstag
válasz
menyuskahh #1988 üzenetére
Ismerős azt mondta hogy a hibás G2F-ek egy része hardveres. S3-nál remélem nem lesznek gondok,bár fóruminditó kolléga S3-asa is gonddal kűzd.
-
Vartanus
őstag
Most kaptam egy rosszabb hirt egyik ismeröstöl hogy a Jiayu G2F-ek esetén kb fél-1év körül nagy arányú hibás darabok kezdtek szállingózni. S3 esetén ugye ilyen gondok nincsenek? (Gondolom itt kevesek használják fél évnél rágebb óta a Jiayu S3-akat.)
-
Vartanus
őstag
válasz
PirosHello #1960 üzenetére
És ezt hogyan kell használni?
ráöntöm a kijelző üvegre és ennyi?
-
Vartanus
őstag
Ha valakinek módjában áll lemérné konyhai mérlegen milyen súlyban van a teló(eseteleg akksival+akksi nélkül)? Két különböző értéket láttam neten: 189 és 158 g, ezért kérdezem.
-
Vartanus
őstag
válasz
Balage700 #1905 üzenetére
Igen szerintem is igen jó kis közösség gyűlt össze, vannak itt hozzáértő szakik is, rom fejlesztő kolléga is
Ahogy nézem maga az S3 is egy nagyon fasza teló igen jó hardverrel és strapabíró konstrukcióval, megfelelő gyártói támogatással a Jiayu részéről
(számomra meglepő módon,mivel külföldi fórumokon olvastam hogy régebben nem volt jellemző a Jiayura a szoftveres támogatása a telóknak).
Teszteled majd, hogy a Lenovo,LgCamera, FV-5-ös appok közül melyik ajánlható legjobban az S3-as IMX214-es kamerájához?
-
Vartanus
őstag
Azért szerintem a Samu G. K zoom egész jó fotózásban(még optikai zoom is megvan).
Írtad fentebb, hogy majd jelentkezel kis leirással az S3-ról,amit én nagyon várok
A készülékház erőteljesebb nyomkodásra,kis hajlitásra ad ki bármi hangot,vagy nagyon egyben van a gép?
Mindenkihez:
Nézegettem Miui,Lewa,Flyme OS romokat,mert nekem jobban tetszik a klasszikus menüt mellőző romok. Melyik javalott az Advancehoz ezek közül? Ezen custom portolt romoknál megvannak azok a gesztusvezérlési,hangvezérlési beállítások mint az official romok esetén?
-
Vartanus
őstag
válasz
menyuskahh #1803 üzenetére
Alap esetben mikor világít a gombsor?
Más:
A telóra mennyire jellemző a melegedés pl bencheknél,játéknál?
-
Vartanus
őstag
válasz
eladogeppc #1749 üzenetére
Az IGP az S3-ban 700mhzes T760MP2, szerintem ez semmivel sem lassabb a H 6 T628MP4-es IGP-jéhez képest.
Most két teló közt vacilálok.
Az első a Jiayu S3 a másik pedig a Lenovo P70. Mivel a Lenovo P70-en esetében mostanában hívásbeli komoly gondok akadtak így jobban vonz az S3, plusz ebben 3 Gb ram lenne és NFC, továbbá Jiayum még sosem volt így érdekelne milyen,bár P70 tpoikban erősen leszólták az S3-at és a Jiayut is.
A ti véleményetek mi a dologban?
Válaszokat előre is köszönöm
-
Vartanus
őstag
válasz
menyuskahh #1742 üzenetére
Miben rosszabb az S3 a H 6-tól?Az S3-ban frissebb hardver van és ahogy látom frissítések is jönnek rá.
-
Vartanus
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék,hogy hanghívásoknál néha jelentkező probléma megoldódott-e?
A fórumon utána kérdeztem pár tőlem szakibb embernél akik a Jiayu helyett pl Honort,Xiaomit,Lenovot javasoltak,mert hogy a Jiayunál néha gondok vannak minőséggel és szoftveres támogatással,erről mi a véleményetek?
A 3100-as akksi hogy birja a 6752+5,5"FHD kijelző duóval?
A 4G és a sztereo hangszórók hogy muzsikálnak,illetve jobb fülessel milyen a zenei élmény?Ha rendelnél honnan javasoljátok?1 gari lehet gond?
Azért kérdem ezeket,mert vannak akik lebeszélnének az S3-ról de nekem nagyon tetszik továbbra is
Én az Advanced verziót venném.Köszi előre is a válaszokat
-
Vartanus
őstag
Nekem is nagyon tetszik ez az S3,csak máshol mondták hogy a Jiayuk szenvednek minőségi gondoktól(és lebeszelnének erről az S3-ról is,csak uhy tetszik..)és amilyen telót pl az oroszok nem kapnak fel az az gyártó rlszéről kb 0 támogatást kap.
Mivel én most hosszabb távra tervezek és nem tudok félévente telót cserélni biztosra akarok menni hogy minőségi telóm legyen. Mondjuk romolni szeretek de ha nem muszáj nem cserélgetném folyton
-
Vartanus
őstag
Köszönöm mindenkinek az infókat! Úgyfest akkor az S3 személyében meglesz az első Jiayum
Persil:
A G3 után nem volt visszalépés az S3,nem bántad meg hogy a nagy LG-t erre cserélted? Mi vitt rá hogy a G3-at épp Jiayu S3-ra cseréld?
-
Vartanus
őstag
Köszi a választ,akkor részedről maximálisan ajánlott a Jiayu márka és az S3-as is?(anno egy G2F-et néztem,amiből lett Lenovo A806,van némi félsz bennem,hogy a Jiayu kisebb márka jóval mint a világ 3. Lenovo és hogy a support emiatt gyengébb.)
Neked a Basic vagy az Advance van?
Patiati:
Köszi a választ neked is!Neked 3Gb-os verzió van? Az S3-asodnak vannak hibái számodra?
-
Vartanus
őstag
Sziasztok!
A Lenovo P70 topikban dobták fel az S3-at és rögtön megtetszett az Advance 3GB-os verzió.
Olvastam a topikot,rengeteg romot próbálgattok,olvastam negativ véleményt a Jiayuról is.Pár kérdésem lenne:
Mostanra találtatok-e optimális romot?(engem főleg a hívásközbeni hangminőség hibájának javítása érdekel,mert nekem a full gyárikamera is jó.)Frissítések jönnek,5.1 várható-e?(5.0ás nyalóka egy rakás bug úgy tudom,így az nem is kéne).
A rendszer miként bánik a rammal?(Mosatani 2Gbos Lenovomnál nyitott galéria,fb,maps,kamera,2 durva igényű játék,6lapos böngésző meg még pár appnál kb 600Mb free ram van még a rendszerben, az S3 bánik ilyen jól a rammal?)
A hivatalos honlapon emlitenek sztereo hangszórókat és fulballgató erősítést+gizmchina tesztben láttam gyári romnál hangzásjavito dolgokat. Valóságban hogy szól fülessel és a sztereo hangrendszerrel(mélyek vannak?).
Valaki próbálta már,hogy játékokat hogyan bírja?
Üzemidő milyen,gyorstöltést támogatja?
Utolsó kérdés ugy átlagban érdemes Jiayut venni,vagy inkább maradjak Lenovonál? Az eddigi jelöltjeim: Jiayu S3 Adv(3Gb ram,FHD kijelző,de Jiayum még nem volt)., Lenovo P70(4000-es akksi és félek a rettegett telemax hazai szerviztől) vagy A7000(a Dolby Atmos hangtechnika érdekel,de csak 2Gb ram és 8gb rom valamint 267 PPI-s 720P-s 5,5" kijelző).
Na ennyi
Megértő és türelmes válaszaitok elöre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Mini-ITX
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest