- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
czappa
aktív tag
Hát én elég régóta használok ff-et, és még soha nem találkoztam a ''remegős hibáddal'', így lehet inkább valamit az pistás fiuknak kéne csinálni...
És ha már vagy olyan jóindulatú, hogy rendszeresen bugrókának becézed az ff-et, akkor engedd meg, hogy én merő rosszindulatból azt feltételezzem, hogy a pistában nem véletlenül ''remeg'' a konkurens...
mod.: bocs Racecam, a hsz-re azonnal reagáltam, csak utána vettem észre az hsz-ed.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Na várj azért IE7el szerintem nem kéne még hasoníltani, főleg, hogy az IE7 még nem is terjedt el .Másrészről, ha már ennyire Ms mániás vagy, nesze: [link] [link]
ezek opera skinek. Gondolam hamarosan meglesz FFhez is.
Egyébként olyan hű de nagy újdonságot nem látok abban amit linkeltél, van rajta egy pofás skin és pazony.
gizinénivel kapcsolatban meg: anyám, apám, hugom, is operát használnak. Egyikükre sem lett rákényszerítve. LEeht ezt szokták meg? De akkor hozzátenném, gizinének egy ie 6 után keményen meg kell szoknia 7est is, mert elég más ránézésre. Sőt , neki lesz igazán rossz megszokni, hiszen eddig nem voltak tabjai...
Szóval ez az egész csak skinnelés kérdése, az meg nem egy nagy wasistdas. Nekem mondjuk zavaró ebben a 7es ieben, hogy mi az a bigyó ott a kinyitott oldal mellett. (talán új tab?)
[Szerkesztve] -
gLes
őstag
Vista bug (mint tudjuk a Vista még meg sem jelent hivatalosan a nagyközönség számára), majd kijavíccsák, NEKEM nem sürgős per pill
Gizi néni meg ha ezt látja először, magához nyúl a gyönyörtől és boldogan fogja használni, aztán hiába mutatsz neki másikat nem fog tudni vele mit kezdeni, mert örül, hogy azt a másikat ismeri (ugyanez ha az IE-vel ismerteted meg először).
Amúgy meg ne gyere azzal, hogy Te vagy a User, meghogy te Advanced User, ez mind l***sz, és legalább 80% kötözködés
Az IE7 felületét sztem csúnyán elrontották és sajnos nem elég testreszabható, de mindegy, mert megszoknám, ha muszáj lenne, hidd el, nem az mozgatja előre a világot, hogy hogy néz ki a böngésző
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Hát nem tudom, szerintem ennél egyszerűbb már nehezen lehetne:[link]
És ez pedig a tök alap beállítás, egyedüli modósítás annyi volt, hogy a folyamatsávot a lap aljára raktam.
Az előző folyamat folytatásánál meg valami olyanra gondolsz, minthogy megadhatod, hogy folytassa-e az előzőleg megnyitott oldalakkal?
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
A megjelenést te tudod testre szabni. Ha csicsásat akarsz , van olyan is, ha nem olyat, akkor van egy nagyon alap is, ami még így is több mint használható.
A gond valószínűleg az lehetett, hogy az opera alapból ezt a lightot adja, te meg gondolom szereted, ha eléd tolnak mindent.
Ha midnezeket megteszed, eléggé kézre fog neked is esni -
gLes
őstag
Véleményem szerint manapság a legfontosabb feladata a security-nek megvédeni a gépet a felhasználótól, mert ideális esetben (minden patch fent van) magát meg tudja védeni a spontán támadásoktól. Ebből a szempontból valóban az IE ''jobb'' a csökkentett biztonsági szinttel meg minden, amit szerintem nemsokára adaptálni fog a Firefox is, mivel ugye az MS már kezdeményezett is együttműködést e téren a két fejlesztői gárda között.
Ez a dolgok ''átvétele'' általában úgy szokott lenni (és ez cousin333-nak is szól), hogy az Opera valamit kitalál, azt átveszi a Firefox majd hosszú várakozás után beépül az IE-be. Mondjuk az IE speciális eset, mert az XP megjelenése óta kb semmit nem fejlesztettek rajta a popupblockeren kívül, szóval nagyjából annyit tesznek bele, amit a piac nagyon megkíván. Elvileg mostantól évente lesz új IE de majd meglátjuk.
A Phishing filterről meg csak annyit, hogy megint Vlad-dal értsek egyet, hogy annyit ér mint sz*rnak a pofon. Az rendben van, hogy heurisztikus felismerés, de a fekete lista alapján való szűrés teljesen értelmetlen. Bizonyára mindannyian megpróbáltunk már rákattintani a phishing emailekben található linkekre, hogy hátha bejön és akkor majd megadunk nekik fals adatokat és akkor majd húde benézték, de addigra már a site el is tűnt. Ezek jönnek mennek, egy lista fenntartása nagyjából annyira hatásos, hogy semennyire, mivel a szolgáltatók többségének valószínűleg van annyi esze, hogy ezeket a felfedezéstől számított rövid határidőn belül megszűntesse. -
cousin333
addikt
Ez biztos azért van így nálad, mert az FF sokkal inkább IE, mint az Opera, ergo a megszokott IE gondolkodásmódot (és UI-t) jobban visszakapod az FF-től, Opera mindig is szeretett külön utakon járni...
Az Opera kezelőfelület szerintem rendben van, de a másik két böngészőnél szabadabban konfigurálható, úgyhogy csak megtalálod, ami tetszik. Azért szép, hogy a sebességét egy általad elképzelt ideához méred.
IE-ről az ember nem általában nem a biztonságra asszociál, pl. én sem (az OK, hogy ez változóban van, de akkor is, a felhasználók visszanyeréséhez idő kell). IE alatt mindent érzek, csak security-t nem (Vista alatt is inkább csak bizalomnak nevezném). Persze, én elhiszem, hogy Vista alatt IE7 a király (nem tudom, miért várod el az FF-től a protected módot, XP-s IE7 alatt sincsen), de egy még meg sem jelent operációs rendszeren futó, azzal együttműködve írt, vadonatúj böngészőtől ez nem kéne, hogy nagy szó legyen. Persze, korábban írtam, hogy mindegy, mitől, csak biztonságos legyen a böngésző, és ezt tartom is. Nem is a biztonság az oka, hogy Vista alatt sem IE-t használok... XP alatt meg az IE7 sem olyan nagy legény.
Ami a private data törlését illeti, azt az FF meg az Operától vette át...Mint sok más dolgot is.
Persze, ezt az Opera védelmében írtam, nem gondolom ugyanakkor, hogy az Opera mindenkinél be kell, hogy jöjjön. Kinek a pap, ...
[Szerkesztve] -
Ja. Menj le a boltba, és vegyél egy ''kb. ekkora'' csavart! Aztán majd otthon kiderül, hogy ''kompatibilis''-e a meglevő anyával. Tényleg csak a szopás van a szabványokkal, ha biztos lehetsz benne, ha egy M6-os csavar jó lesz az M6-os anyához.
A HTML szabvánnyal is az a legfőbb szopás, hogy kitalálta sok okos ember, hellyel-közzel implementálta számos böngésző, de az MS úgy döntött, hogy izomból oldja meg a kérdést. Már az ősidőkben jött a <MARQUEE> és a többi. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- További aktív témák...
- JBL Tour One M2 - Champagne
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest