- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
czappa
aktív tag
Régóta van ingyenes változata, csak sokáig cserébe volt benne egy reklámcsík.
(Én, akkor még 15-ös CRT-vel nyomultam 800*600, és ha egy olyan oldalra tévedtem, ahol egyébként is volt banner - freeweb pl. -, akkor a két reklámcsík kis túlzással a képernyő felét foglalta el.)
Amúgy már akartam mondani a cikk írójának, hogy köszönjük! Ezek a kis kiegészítők nagyon frankók.
[Szerkesztve] -
czappa
aktív tag
Hát én elég régóta használok ff-et, és még soha nem találkoztam a ''remegős hibáddal'', így lehet inkább valamit az pistás fiuknak kéne csinálni...
És ha már vagy olyan jóindulatú, hogy rendszeresen bugrókának becézed az ff-et, akkor engedd meg, hogy én merő rosszindulatból azt feltételezzem, hogy a pistában nem véletlenül ''remeg'' a konkurens...
mod.: bocs Racecam, a hsz-re azonnal reagáltam, csak utána vettem észre az hsz-ed.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged