- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR #96 üzenetére
Én csak azt nem értem miért kell ilyen hangot megütnöd. Nem akartunk senkit sem téríteni. (Az meg megint msá tészta, hogy te mit gondolsz ) Az tény , hogy nem jó helyre (topicba) írtuk a mondandónkat.
nagy valószínűséggel a többi böngészőnél is meg lehet találni azt a forrást, ahonnét az információkat a fejlesztéshez megszerzed. Nagy valószínűséggel midnez komplikáltabb, mint az FFnél (azaz valószínűleg a netet kell túrnod).
Szóval nem igazán értem, miért is akarod leharapni a fejünket.
Nem lehet , hogy az a gond, hogy amit mi mondunk azt egyből térítésnek szánod?
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR #87 üzenetére
Nem is érvnek szántam. Csak elmodntam, hogy a felhasználó azt használja ami van, amit megszokik. ÉS később már nehezebben vált. (Főleg az olyanok, akik idősebbek. Őket nehezebb rávenni, hogy olyat használjanak amit nem is ismernek... )
Gizinénivel pl. valószínűleg pont ez lesz a buktató, hogy ha már megszokta a 6ost, akkor akarni fogja a régit, hiába van újabb szebb, jobb.
A fejlesztéshez: Nem vagyok otthon benne, de gondolom ezt már nézted: [link]
(jah, a tab-os resz kulon poen - eddig az volt a baj, hogy ''az a sz*r f*s ie nem tud tabokat'', most meg az lesz (azon tul, hogy ''koppintottak a m*csk*s b*z*k''),
ilyet nem mondtam. Mégcsak nem is fikáztam az ie-t. Mindenesetre igen, meg kell szokni. Nekem spec fura .
Kicsit olyannak érzem a hozzászólásod, hogy lukat akarsz az emebr hasába beszélni. Pedig egy szóval nem volt itt fikézva az IE.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Na várj azért IE7el szerintem nem kéne még hasoníltani, főleg, hogy az IE7 még nem is terjedt el .Másrészről, ha már ennyire Ms mániás vagy, nesze: [link] [link]
ezek opera skinek. Gondolam hamarosan meglesz FFhez is.
Egyébként olyan hű de nagy újdonságot nem látok abban amit linkeltél, van rajta egy pofás skin és pazony.
gizinénivel kapcsolatban meg: anyám, apám, hugom, is operát használnak. Egyikükre sem lett rákényszerítve. LEeht ezt szokták meg? De akkor hozzátenném, gizinének egy ie 6 után keményen meg kell szoknia 7est is, mert elég más ránézésre. Sőt , neki lesz igazán rossz megszokni, hiszen eddig nem voltak tabjai...
Szóval ez az egész csak skinnelés kérdése, az meg nem egy nagy wasistdas. Nekem mondjuk zavaró ebben a 7es ieben, hogy mi az a bigyó ott a kinyitott oldal mellett. (talán új tab?)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Hát nem tudom, szerintem ennél egyszerűbb már nehezen lehetne:[link]
És ez pedig a tök alap beállítás, egyedüli modósítás annyi volt, hogy a folyamatsávot a lap aljára raktam.
Az előző folyamat folytatásánál meg valami olyanra gondolsz, minthogy megadhatod, hogy folytassa-e az előzőleg megnyitott oldalakkal?
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
A megjelenést te tudod testre szabni. Ha csicsásat akarsz , van olyan is, ha nem olyat, akkor van egy nagyon alap is, ami még így is több mint használható.
A gond valószínűleg az lehetett, hogy az opera alapból ezt a lightot adja, te meg gondolom szereted, ha eléd tolnak mindent.
Ha midnezeket megteszed, eléggé kézre fog neked is esni -
tildy
nagyúr
Olyan általában nincs, hogy valaki csak játékprogramozó, vagy ügyviteli programozó. (élete során legalább is én úgy látoma fejlesztők igen sokmindent fejlesztenek, nem csak egy dolgot). És a legtöbbjük igen gyakran érdeklődve figyeli egy tök más projekt ''ötleteit'' is.
Úgyhogy ha nem haragszol , nem értenék veled egyet. -
tildy
nagyúr
És szerinted a firefoxot miben fejlesztik? hm? Miből gondolod, hogy egy C, C# vagy egyéb programozónak nem lenne érdekes az , amit egy igencsak ismert program egyik fejlesztője mond?
Szóval ?
De inkább másképp kérdezem: webfejlesztőből, vagy c,c++, java, stb. programozóból van több?
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Ja és illene javítani a címet (webfejlesztői szemmelre , pl ), hiszen voltam olyan naív, hogy azt mertem feltételezni, hogy a firefox valamely honi fejlesztőjének írását van szerencsém olvasni. Azt koppantam nagyot.
Na az ő véleményülkre is kíváncsi lennék.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Nemcsak a firefoxban van ez így. Sőt azok után, amekkora lassú és nem jól kezelhető linuxon, nemis értem, miért rajonganak annyian érte. (vagyis nagynéha igen, de én nem tudtam megszokni, cirka 8 év operázás után)
-ocsmányabbnál ocsmányabb theme: nosza rajta, lehet csinálni ha valami nem tetszik. Merthogy operához is vannak elég korrekt themek, de valószínűleg akinek egyik sem jó, az nőből is csak Görög Zitával (példa!) lenne elégedett
amiben gáz az opera néha az tényleg a flash. De mostanában már nem találkozom ilyen gonddal.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Macbook White 13" unibody
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest