- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
sokkal inkabb az a bajom, hogy minden egyes tetszoleges bongeszorol szolo topicban ott van egy-ket delikvens, aki mindenaron el akarja magyarazni, hogy miert az o kedvenc bongeszoje a legjobbabb, s mig tobbnyire nem kulonosebben szamit, mert maga a hir is valami rossz bulvarirasra emlekeztet, addig itt egy valamivel igenyesebb irasrol van szo
de nektek mindegy, muszaj elmondani, hogfy az opera testreszabhatobb, meg a halal udja, meg mit
es azert utok meg ilyen hangot, mert mikor mar a 20. topicban latod ezt, nincs kedved illedelmesen megkerni az illetoket, hogy legyenek szivesek abbahagyni, a moderatorok meg sz*rnak bele az egeszbe (kiveve, mikor megjelenek en is, akkor repkednek a banok, figyelmeztetesek)
es igen, lehet, hogy en latom teritesnek, amit irsz, de neked lehet el kellene gondolkodnod azon, hogy egy az ff webfejlesztoket segito ficsorjeit bemutato cikk forumtemajaban k*rv*ra lenyegtelen, hogy az ie tud-e tab-eket, vagy hogy az opera kezelofelulete mennyire szep, s mint ilyen ,azt hiszem nem rohato fel hibakent, ha ezt esetleg teritesnek velem -
VladimirR
nagyúr
tudom, hogy nem volt fikazva az ie, tudom, hogy semmit nem ervnek szantal, csak mar kezdem unni, hogy itt akarsz teriteni te is, meg cousin333 is opera mellett
azt nem fogja fel egyikotok sem, hogy itt eppenseggel NEM felhasznaloi szempontok alapjan irodott a cikk, de nem baj, mert olyan nem lehet, hogy valaki nem a ti kedvenc bongeszotoket isteniti
van millio masik topic, mondjatok el ott, hogy jujj, de k*rvajo az opera, de webfejleszteshez teny, hogy az ff nyujt a legtobbet (sot, az operanal meg tan az ie is tobbet nyujt)
ennyi, probaljatok elfogadni, nem kell teriteni
a tab-os peldam (szinten mindkettotoknek szol) pedig lehet kicsit valoban tulzo volt, de tenyleg ezt csinaljatok - hol az a baj, hogy van, hol az, hogy nincs
nem tetszik? jolvan, nem tetszik
lehet nem hasznalni, de folge lehet mindezt csendes megelegedettseggel, leven a ti operatok szazszorta jobb (es szebb es gyorsabb es felhasznalobaratab es testreszabhatobb es eredetibb es szebb es gyorsabb (jah, ez mar volt)
cousin333: nem kulonosebben erdekel, hogy az opera miert nem ert el nagyobb reszesedest - tildy hozta fel, hogy dehat az meg nem is terjedt el - en csak megemlitettem, hogy az opera sem, pedig 10 ev forral indult
mellesleg a kerdes koltoi volt, attol, hogy tudom, miert nem kuld referer-t nem lesz nekem jobb, mindossze idegesito, hogy az opera hulyesegei miatt tobbszor at kellett irni kodot az oldalamon
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
erdekes, az anyam, apam (mondjuk o pont nem, mert nem hasznalja a gepet), hugom, noverem ie-t hsznal
senki nem kenyszeritette rajuk
lehet azt raktam a gepre?
ez nem erv, a szamitastechnikahoz csak felhasznalo szinten ertok azt fogjak hasznalni, amit elejuk teszel
nekik nem szamit, hogy jobbra balra lehet a toolbarokat rangatni, vagy hogy mennyire szep a felulet amig bongeszni lehet a bongeszovel ,addig nem fognak masikat keresni
az ie7 elterjedtsegevel meg plz ne nagyon dobalozz, fel even belul elterjedtebb lesz, mint a lassan 10 eves opera
(jah, a tab-os resz kulon poen - eddig az volt a baj, hogy ''az a sz*r f*s ie nem tud tabokat'', most meg az lesz (azon tul, hogy ''koppintottak a m*csk*s b*z*k''), hogy ''de sz*r, meg kell szokni, hogy van''?
ne viccelodj mar - inkabb valami erdemlegeset szolj az irashoz
pl ha mar fejlesztes, megmondhatnad, hogy az opera miert nem kepes egy application/x-opera-configuration-search content-type-pal rendelkezo file telepitesekor elkuldeni a referer-t -
moonman
titán
hátezaz. tedd mellé: [link]
persze ez is ízlés kérdése, de nekem sokkal homogénebb.
az miért van, hogy Firefoxban néha elkezd föl-le remegni az egész lap? csak újranyitással lehet megszűntetni.
G: ha meg akarják nyerni a usereket maguknak, akkor pont az ''én'' igényeimet kell hogy kielégítsék, tehát nem én csinálom rosszul, hanem a többi túl szokatlan. és én még egy advanced user vagyok (persze a fele amit leírtam csak kötöszködés), de mi van egy gizinénivel?
[Szerkesztve] -
moonman
titán
pont ezt ma már mondta nekem valaki. éppen ez a bajom vele, én a letisztult, egyszerű felületeket szeretem, ez meg közel sem az. lehet, hogy a világ legjobb böngészője, de ne nekem kelljen használhatóvá szabnom, hanem nézzen ki és működjön normálisan. aztán ha történetesen olyan vagyok, aki a fél életét a brózerben tölti, akkor oké legyen lehetőségem bekapcsolni még a kenyérpirítót is.
de az marhára zavar, hogy belekattintok az url-sávba és előugrik nekem még egy toolbar plusz két szövegmezővel és öt gombbal. ráadásul a (default) UI sem valami barátságos, persze biztos ezt is beállíthatnám, ha érdekelne annyira. -
cucka
addikt
egy játékprogramozót vagy egy ügyviteli szoftvereket írogató programozót lehet annyira mégsem érdekli a firefox belseje (pedig mindegyik lehet c++ programozó), egy webprogramozó viszont szinte biztos, hogy használja a cikkben említett pluginek valamelyikét. (a dom inspectort és a web developert mindenképp). legrosszabb esetben nem nyújtott semmi újdonságot nekik az írás, mert mondjuk már használják az említett cuccokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Sorozatok
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- OTP Bank topic
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest