- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
cousin333 #98 üzenetére
de imadom az ilyen post-okat
hazugnak nevezel, hulyesegeket beszelsz, hogy itt elem ki a frusztraltsagom (a mhozzad hasonloktol vagyok frusztralt), majd a vegere odabokod, hogy peace, met az egyreszt trendi, masreszt meg lehet ra hivatkozni, hogy nem is gondoltad komolyan
legalabb gerinc lenne benned -
VladimirR
nagyúr
válasz
cousin333 #90 üzenetére
''Persze, mert automatikusan frissülni fog.. Gizike néni meg pislogni, amikor meglátja . Ha külön kellene leszedni, és feltelepíteni, akkor azért nem olyan biztos, hogy bekövetkezik amit írsz, mert az új IE felhasználás és kezelés szempontjából majdnem annyira új egy IE6 usernek, mint egy FF vagy Opera...''
ha nem frissulne automatikusan, valoszinuleg akkor is nagyobb resze lenne egy ido utana tortabol - mig az opera tobb, mint 10 ev alatt is mennyit tudott kiszakitani?
a taboknal pedig ne nekem kelljen mar eldontenem akarmit is
a felvetes arra iranyult, hogy sokan ugy allnak az ie-hez, mint a medve a nyuszikahoz
ha van tab az a baj, ha nincs akkor az
csak azert nem kuldom el az ilyeneket a p*csaba, mert megigertem egy moderatornak, hogy nem lesz szukseges moderalnia a hozzaszolasaimat
szoval te dontsd mar el, hogy most jo hogy vannak benne tabok, vagy pedig rossz
illetoleg te is valaszolhatsz az elozo post-ban feltett kerdesemre -
moonman
titán
válasz
cousin333 #71 üzenetére
a flash-telepítés pl IE-ben jól meg van oldva. firefox is bepróbálkozott, de valamiért nem sikerült neki (okot nem mondott) így kézzel kellett alátennem. sikerült, azóta jó, happy vagyok. de pl mennyivel barátságosabb az a megoldás, amikor több tab esetén csukom be az ablakot. IE-ben be tudom pipálni, hogy jóvan de legközelebb kezdd ugyanezekkel. firefoxban max elmenthetem tab group-ként. de ha én csak el akarom olvasni aztán becsukni minek kell törölgetnem a favoritesből (bocs bookmarks) utólag? szóval az ilyen apróságokon is múlik, persze ezekre is lehet mondani, hogy ízlés kérdése - és ez igaz is.
-
moonman
titán
válasz
cousin333 #68 üzenetére
ez a biztonságos, nembiztonságos téma szerintem abszolút hype kérdése. nekem azért jut (Vistás) IE7-ről eszembe a biztonságos jelző, mert tudom, milyen technológiák dolgoznak alatta és nem hagyom magam meghülyíteni a demagóg reklámokkal. továbbá aki követi az eseményeket - és nem csak feltette majd hátradőlt azzal a tudattal, hogy most már hét lakat alatt van - azt is tudja, hogy amióta beindult mozilláéknak, kábé ötször annyi hibát találtak benne, mint IE-ben három év alatt. persze ez így természetes, nem is róná fel nekik senki, ki kell hogy forrja magát, csak kicsit visszás dolog így a nagy security-kampány után.
-
h_143570
addikt
válasz
cousin333 #15 üzenetére
Valoban a legujabb penteki betaban atturtak egy kicsit a wand.dat fileocskat.
Az opera jelenleg ezekkel a widget-ekel probalkozik alkotni valami plugin szeru rendszert, mivel a netscapetol atvett plugin architektura valamiert nem tetszik a plugin iroknak.
Itt van egy ket gombocska operahoz webfejleszteshez, ha esetleg kell valakinek, bar meg elege hianyosak meg.
[link]
------------------
A webfejleszto eszkozoknek hala vegre van valami amiben egyedi lett az ff a tobbitol, igy mar erdemes lesz felrakni es szenvedni a testreszabasaval. Koszonet a cikk irojanak a korekt es gondolatebreszto cikert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest