- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
Új hozzászólás Aktív témák
-
czappa
aktív tag
Régóta van ingyenes változata, csak sokáig cserébe volt benne egy reklámcsík.
(Én, akkor még 15-ös CRT-vel nyomultam 800*600, és ha egy olyan oldalra tévedtem, ahol egyébként is volt banner - freeweb pl. -, akkor a két reklámcsík kis túlzással a képernyő felét foglalta el.)
Amúgy már akartam mondani a cikk írójának, hogy köszönjük! Ezek a kis kiegészítők nagyon frankók.
[Szerkesztve] -
moonman
titán
phishing filter az első, amit le szoktam tiltani.
asszem ezzel mindent elmondtam.
továbbra is tartom, hogy a Vistás IE7 a mai legbiztonságosabb vagyis leghülyebiztosabb böngésző. lehet, hogy nem tud mindent és van, akinek külsőre se tetszik, de legalább mindenre visszakérdez, figyelmeztet, letilt, engedélyt kér... -
cousin333
addikt
Nekem nem kell mondanod az ''átvétel'' menetét, mert tapasztalom
. Amit írtam, az sem mond ennek ellent, sőt! Legutóbbi példa erre a böngészési folyamatok (auto)mentése, a helyesírás-ellenőrző (Operában régen van, csak külső programot használ, és magyarhoz nem sikerült belőnöm, akinek igen, az jelentkezzen nálam
) vagy a véletlenül bezárt tabok ''megmentése''.
Mindazonáltal örülnék, ha az Opera is átvenne 1-2 dolgot, például a pluginek (flash, WMP, Shockwave...) gyors és pofonegyszerű, ''júzerfrendli'' telepítése. Mert most jó esetben arra az oldalra irányít, ahonnan le tudod tölteni.
-
moonman
titán
ha visszaolvasod figyelmesen, a szabványok támogatásával nem vitatkoztam, tudjuk, hogy nincs a helyzet magaslatán és úgymond saját szótár szerint értelmezi a dolgokat.
egyedül a biztonsági tényezőkre mondtam azt, hogy jelenleg nincs jobb nála, persze ebben sokat segít neki, ha Vista futik alatta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest