- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
dr faustus #237 üzenetére
nem, nem szavak kiforgatasa
azok utan, hogy ertelmes hozzaszolasod nem volt a topic-ban, csak ez a (nevezzuk mostantol hazugsag helyett masnak) tevinformacio, illetve ketszetr elsutotted ezt az irigyseg szoveget, engedtessek meg nekem, hogy azon velemenyen legyek, egy hulye fanatikus gyoker vagy
ez nem provokacio, ez velemeny
ha provokalni akarnalak, nem venned eszre hogy az ott provokacio
most en kivonoulok jelen topic-bol, te meg gondolkozz el rajta, hogy miert is nem vagy ertelmes hozzaszolast kipreselni magadbol -
VladimirR
nagyúr
válasz
dr faustus #235 üzenetére
hol irtam en, hogy notorius hazudozo vagy?
maskent nem megy, csak a szavaim kiforgatasaval, provokalassal?
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
dr faustus #233 üzenetére
Bovebben: [link]
-
VladimirR
nagyúr
válasz
dr faustus #231 üzenetére
kerlek, akkor bizonyisd be, hogy nem valami hulye fanatikus *** vagy, s mondd el, mi volt a problemad azzal, hogy hazugsagnak neveztem, amit irtal
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
nem mondtam sehol, hogy jobb
mas
es ha neked a mac jon be jobban, hasznald egeszseggel, ezzel semmi bajom
annak, hogy anyam gepet peldanak hoztam az volt az oka, hogy kis odafigyelessel az is tisztan tarthato
es ami nagyon fontos: nem mondtam, hogy hulye vagy (edesapadrol pedig azt hiszem eppen te irtad, hogy a ketton kozti nezetelteres ne okozzon kettonk kozti nezetelterest is)
azt irtam, hogy nem biztos, hogy en szamitogephez ertonek tartom, aki tobb ev hasznalat utan nem tudja tisztan tartani a gepet
viszont amennyiben talaltal (s mint kiderul, talaltal) olyan eszkozt (mert a pc - ideertve a mac-et is - egy eszkoz), amit minden gond nelkul tudsz hasznalni, ez nem hinnem, hogy komoly problema
az igenyeidet kielegiti es kesz
egyszoval nem ertem a felhaborodasodat
az igazi problemam az, hogy egyesek (talan kicsit te is) hitvitat csinaltok a dologbol
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
dr faustus #226 üzenetére
azt hittem naivan, hogy a hanyagolasba a provokacio is beletartozik
most akkor dontsd el, hogy mit akarsz
ha ennyire bassza a csorodet, amit irtam, reagalj
ha nem akarsz/tudsz, akkor nyeld le -
VladimirR
nagyúr
válasz
dr faustus #220 üzenetére
enis igy gondoltam
-
VladimirR
nagyúr
válasz
dr faustus #215 üzenetére
3 postod volt eddig ebben a topic-ban, abbol egy hazugsag, kettoben pedig ezzel az irigyseggel doballozol - ezek utan nem hinnem, hogy a tahometereddel kellene elohozakodnod
az meg (elnezest tiv), hogy ha valaki tizenx ev pc hasznalat utan nem kepes tisztan tartani a rendszeret, szerintem oly' nagyon nem tartozik a szamitogephez erto kategoriaba
anyam gepen nincs virusirto, nincs antyspyware, windoze xpsp2 tuzfalat hasznal es semmi nem maszik be a gepere, ami nem odavalo
most lehet irni, hogy mert biztos nem latogat olyan oldalakat
mint olvashattuk, tiv sem
akkor megis hogy?
elolvassa, amit a gep kiir neki
az, hogy a mac meresi hibaval felero felhasznaloi kozossege szamara nem keszitenek annyi ferget, nem jelenti, hogy a rendszer jobb - azt jelenti, hogy a kutyat sem erdekli*
es bar teny, hogy a forumtars reakcioja nem a leghelyenvalobbak (mondjuk, ha olvasnal is, latnad belatta, a design-t tenyleg nem a legjobb otlet volt felhozni), de lasd be, messze nincs olyan szanalmas, mint ez az irigyseg duma
*: bele ne koss -
VladimirR
nagyúr
válasz
dr faustus #213 üzenetére
ussz mar tovabb ezzel az irigyseg dumaval, kezd az osszes mindenem tele lenni vele
ez az ultimate valasz arra, hogy ''nem is jobb annyival az a mac''? -
VladimirR
nagyúr
jah, ez most ugrott be => Bovebben: [link]
-
VladimirR
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #147 üzenetére
eszkozkezeloben nezet menu, rejtett eszkozok megjelenitese bekapcsolasa utan le tudod szwedni a fennmaradt drivereket
3rdparty programokkal pedig tetszoleges rendszert szet lehet verni (mellesleg nekem pl 3 oszlop volt a startmenum (klasszikus nezet kis ikonokkal 1280*960-as felbontasban), szoval volt ott is program boven) -
VladimirR
nagyúr
nem hinnem, hogy tul nagy meglepetesz erne
viszont nem kutymutyukrol van szo
sot, igazabol nem is szerverekrol, hanem pc-rol, de leginkabb mac-rol - persze ez mindig hitvitaba fullad, mintazt a mellekelt abra is mutatja
van, aki olyan dolgokkal isteniti a mac-et, amik minden mas rendszeren is termeszetesek a donto tobbsegnek, es mindig van, aki elougrik a linux elsopro felsobbrendusegevel (bar nehez eldonteni, melyik tabornak (mac vs linux) van fanatikusabb, alvakultabb rajongotabora), megfeledkezve a ~10%-os desktop reszesedesukrol (es tobbnyire nem a webszervereken, vagy eppen router-ekben betoltott poziciojukkal nyitnak)
el kellene fogadni, hogy van tobb lehetoseg is, valassza mindenki a neki tetszot, es ne akarjon teriteni, akarmennyire is hatast dob a rendszertol, amit hasznal
van egy stabil windoze rendszerem (pontosabban mindig is stabil windoze rendszereim voltak), hasznalok mellette debian-t is, mindkettot hasznalom munkara, szerverkent is, otthon windoze-t hasznalok, mert nekem jobban illeszkedik az elvarasaimhoz
megsem szurom magam tokon, ha valaki jogosan ugy veli, hogy az xy rendszer jobb, mint azmit en aktualisan hasznalok
hasznalja, egeszsegere
de ne akarjon teriteni, foleg ne hulysegekkel
koszonom -
VladimirR
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #80 üzenetére
ezt a kepet mibol lotted?
es foleg mi alapjan szamol? eventlog, vagy valami mas? (csak mert eventlog veges, egy ido utan pontatlanok lesznek a regi rekordok torlese miatt az itt lathato ertekek) -
VladimirR
nagyúr
nem hozzaertes kerdese
annyin mulik az egesz, hogy a tisztelt felhasznalo elolvassa-e, amit a gep kiir, kerdez
erre mindig azt hozom peldanak, hjogy mikor anno megjelent a blaster fereg (amihez en mar hetekkel elotte feltettem a patch-et, mert az au leszedte es telepitette), akkor delelott olvastam a hirrol, delben meg mar hivott haver, hogy nem jo a gepe
atmentem, mondom kapcsold be
windoze elindul, ablak felurik
a srac olyan gyorsan csapott le az ok gombra, hogy csak a sziluettbol ismertem fel, ez bizony a za volt (tuzfal)
na mondom akkor megegyszer, de most kezeket zsebre
rebott, tuzfal megint kerdez: ''te oreg, a blaster.exe kommunikalhat?''
mellesleg a fentiekbol kimaradt, evek ota nem hasznalok virusirtot -
VladimirR
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
nem ertem a problemadat, kerlek fejtsd ki bovebben
ha ez nem megy, akkor kerlek, hagyj beken -
VladimirR
nagyúr
felreertettel (azaz a mondatot nem tudod ertelmezni), atfogalmazom
ez fura, nekem ket evet birt ki az xp (elotte server2k3 volt, most meg csereltem vista-ra - ezert csak ket eve volt)
amivel te szemben allsz, azt ugy hivjak, hogy critical user error
es igen, biztosan tudom, hogy user hiba, nem te vagy az elso, aki ezzel a kolosszalis baromsaggal jon elo - egyszeruen nem valo az ilyen ember kezebe pc
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest