- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Nem talalkoztam meg olyan Windows-os programmal, aminek nem talaltam volna meg a Mac-es alternaitvajat. Ha van, akkor kb 30 perc es radobok egy Win-t a gepre. De mint mondtam, masfel eve nem akadt ilyen problemam, igaz be kell valljam nem professzionalis felhasznalo vagyok, nem programozok...stb. Hazimozikat szerkesztek, videot vagok, kepeket tarolok, zenet hallgatok, mozizok, netezek. Mindezt csinaltam a Windows-on is es most ugyanezt csinalom a Tiger-en. Hat kurva jo erzes az, hogy nem rebootolok naponta es nincsenek pop-up ablakok, virusok. /Nem, nem voltam rendszeres latogatoja a www.bighorsecuck.com-nak/. Mostmar latogatoja vagyok /nem vagyok, de lehetnek
/es igy is tiszta a gepem. Draga, de nekem megeri az arat. Nagyonis. Igaza van mindenkinek abbanm, hogy Magyarorszagon szinte megfizethetetlen, de egyes emberek millios gepeket epitgetnek es rinyalnak, hogy szarfosvindooz. Vegyel fele annyibol Mac-et. Egy elmeny hasznalni mindennap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5520 / i7-1185G7 /16gb ram / 512gb SSD / Világitó Bill / WIN11
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- Nitro AN515 57 15.6" FHD IPS i7-11600H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Egyedi matricák gyártása, akár kis mennyiségben is! Kattints a további infókért.
- Apple MacBook Pro 16" (2021) M1, 32GB RAM, 500GB SSD Csúcskategóriás erő, elérhető áron!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi 12T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- elado Deepcool Mystique 240 2027 még garis
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest