Hirdetés
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Google Pixel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
Új hozzászólás Aktív témák
-
dr faustus
senior tag
válasz
VladimirR #234 üzenetére
Értem, tehát azt sérelmezed, hogy azt írtam az OS X-ről, hogy nincsenek vírusok (gondolom, nem a BSD rendszerekről írt rész bántja a szemedet). Nem vagyok vírusszakértő, utoljára 2006 őszén foglalkoztam ezzel a témával, amikor az iMacet vásároltam, akkor olvastam ezt az írást:
[link]
Let’s start with the hot-button issue of Mac OS X viruses. Simply put, at the time of writing this article, there are no file-infecting viruses that can infect Mac OS X.
Azóta amiről olvastam, az csak egy ''proof of concept'' kód:
[link]
Elképzelhető, hogy azóta már kijött és valamilyen szinten elterjedt valamiféle OS X vírus, de én nem tudok róla. Hát erre alapoztam merész kijelentésemet az OS X vírusokkal kapcsolatosan, nyilvánvalóan ez akkora bűn, amit csak egy mániákus hazudozó mer elkövetni. :(
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- World of Warships
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Eredeti játékok OFF topik
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3422
- Eredeti dobozos XBOX 360 - XBOX ONE kompatibilis - játékok!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Samsung Galaxy Z Flip 4, Gyári új kijelző, akkumulátor, átvezető szalag, fóliás keret, lila, 8/128GB
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest