Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tiv83us

veterán

válasz VladimirR #218 üzenetére

''az meg (elnezest tiv), hogy ha valaki tizenx ev pc hasznalat utan nem kepes tisztan tartani a rendszeret, szerintem oly' nagyon nem tartozik a szamitogephez erto kategoriaba
    ''

ha mar kozlod hogy hulye vagyok a szamitogepekhez, akor miert kersz elotte elnezest?
    fateromat is a szomaliai alultaplalt ovodasok szellemi kepessegei szerint konyvelted el, hat mitol lenne mas a fia?
    de most akkor lassan mondom: sok ev utan, talan 7 vadi uj pc utan/ a fejleszteseket nem szamitva/ vettem egy ''uzsonnasdobozt'', meg parhuzamosan a PC-m-mel
    es nagyon megtetszett, aztan vettem egy komolyabbat, es ugy gondolom ez jon be nekem, a Mac, dizajnnal, vasarlopolitikaval, mindennel egyutt
    arra nem gondoltam, hogy anyad gepen nincs Norton antivirus vagy ilyesmi, az nem befolyasolt a vasarlaskor
    az irigyseg nem biztos, hogy jo kifejezes volt barkitol, bar nehez meggyozni egy suzukist arrol hogy jobb egy corvette, ha nem veheti meg...
    szerintem itt nincs akkora arkulonbseg, amennyivel jobb NEKEM a Mac, csak errol irtam

ha szerinted a windowsos PC a jobb akkor irdd meg, es megvitatjuk, mondjuk a
    ''nagynenem Windows hasznal megsem fagy le soha'' munkacimmel
    alcim: a negynenem sosem volt irigy, mindig megosztotta az uzsonnajat es a file-it

Új hozzászólás Aktív témák