Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
''az meg (elnezest tiv), hogy ha valaki tizenx ev pc hasznalat utan nem kepes tisztan tartani a rendszeret, szerintem oly' nagyon nem tartozik a szamitogephez erto kategoriaba
''
ha mar kozlod hogy hulye vagyok a szamitogepekhez, akor miert kersz elotte elnezest?
fateromat is a szomaliai alultaplalt ovodasok szellemi kepessegei szerint konyvelted el, hat mitol lenne mas a fia?
de most akkor lassan mondom: sok ev utan, talan 7 vadi uj pc utan/ a fejleszteseket nem szamitva/ vettem egy ''uzsonnasdobozt'', meg parhuzamosan a PC-m-mel
es nagyon megtetszett, aztan vettem egy komolyabbat, es ugy gondolom ez jon be nekem, a Mac, dizajnnal, vasarlopolitikaval, mindennel egyutt
arra nem gondoltam, hogy anyad gepen nincs Norton antivirus vagy ilyesmi, az nem befolyasolt a vasarlaskor
az irigyseg nem biztos, hogy jo kifejezes volt barkitol, bar nehez meggyozni egy suzukist arrol hogy jobb egy corvette, ha nem veheti meg...
szerintem itt nincs akkora arkulonbseg, amennyivel jobb NEKEM a Mac, csak errol irtam
ha szerinted a windowsos PC a jobb akkor irdd meg, es megvitatjuk, mondjuk a
''nagynenem Windows hasznal megsem fagy le soha'' munkacimmel
alcim: a negynenem sosem volt irigy, mindig megosztotta az uzsonnajat es a file-it
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Eladó Samsung Galaxy A32 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő