- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- A karcsúság ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Squalo
csendes tag
Rendeltem egy SUN-t, elvileg pénteken nálam lesz. Ha érdekel Titeket milyen, szívesen írok majd róla pár sort.
-
Keresztapper
senior tag
A headsetben van-e valamilyen zajszűrő megoldás?
-
hemaka
nagyúr
Nagyon komoly ez az energiaellátása a kis kütyünek.
-
Ricardo
titán
Nagyon jó ez a headset. Kíváncsi leszek az árára.
-
Zsolto
őstag
Gubro,
én nem vagyok matekos, így a feladványt passzolom (jóóóó, azért három számot össze tudnék szorozni
), inkább kérdeznék valamit én is.
Az nem lehet, hogy a napellenzős kihangosítót nem a napellenző és a tető közé fordítva, hanem a napellenző alá csúsztatva kell "hordani"? Mert akkor érthetővé válik, hogy miért finom puha anyagból készült a sima, enyhén domború felülete. Néztem a gyártó weblapját további fotókért, de még náluk is csak egy sejtelmes kép van róla.
Szerintem úgy lehet, hogy a napellenző _alá_ cuppantod a kütyüt (a tető és a napellenző közé csak a klip felső szára kerül), és felfelé hajtod a gombokat tartalmazó sávot, így azt támasztja a napellenző éle, alulról pedig csak a szép sima felület látszik. (Mondjuk az a képeken is látszik, hogy a feliratok (ikonok) ilyenkor fejjel lefelé állnak, ez tény). Az én autómon el sem férne a napellenző és a tető között ez a lapos flaska, vagy legalábbis furcsán lenyomná a napellenzőt. A jó öreg zsebes, CaseLogic CD-tartóm is a napellenző alatt "lóg".
Zsolto
Új hozzászólás Aktív témák
ma Újabb két Bluetooth eszköz az Iqua-tól, avagy kékfogasok kicsit másképp
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Használt VGA / videókártya ajánló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Autós topik
- Motoros topic
- eGPU tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- További aktív témák...
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Samsung S22+ telefon tokok
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest