- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolto
őstag
Gubro,
én nem vagyok matekos, így a feladványt passzolom (jóóóó, azért három számot össze tudnék szorozni
), inkább kérdeznék valamit én is.
Az nem lehet, hogy a napellenzős kihangosítót nem a napellenző és a tető közé fordítva, hanem a napellenző alá csúsztatva kell "hordani"? Mert akkor érthetővé válik, hogy miért finom puha anyagból készült a sima, enyhén domború felülete. Néztem a gyártó weblapját további fotókért, de még náluk is csak egy sejtelmes kép van róla.
Szerintem úgy lehet, hogy a napellenző _alá_ cuppantod a kütyüt (a tető és a napellenző közé csak a klip felső szára kerül), és felfelé hajtod a gombokat tartalmazó sávot, így azt támasztja a napellenző éle, alulról pedig csak a szép sima felület látszik. (Mondjuk az a képeken is látszik, hogy a feliratok (ikonok) ilyenkor fejjel lefelé állnak, ez tény). Az én autómon el sem férne a napellenző és a tető között ez a lapos flaska, vagy legalábbis furcsán lenyomná a napellenzőt. A jó öreg zsebes, CaseLogic CD-tartóm is a napellenző alatt "lóg".
Zsolto
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest