- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Squalo
csendes tag
Rendeltem egy SUN-t, elvileg pénteken nálam lesz. Ha érdekel Titeket milyen, szívesen írok majd róla pár sort.
Védd a fákat. Egyél hódot...
-
Keresztapper
senior tag
A headsetben van-e valamilyen zajszűrő megoldás?
http://palscoffeetech.com/
-
hemaka
nagyúr
Nagyon komoly ez az energiaellátása a kis kütyünek.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Ricardo
titán
Nagyon jó ez a headset. Kíváncsi leszek az árára.
-
Zsolto
őstag
Gubro,
én nem vagyok matekos, így a feladványt passzolom (jóóóó, azért három számot össze tudnék szorozni ), inkább kérdeznék valamit én is.
Az nem lehet, hogy a napellenzős kihangosítót nem a napellenző és a tető közé fordítva, hanem a napellenző alá csúsztatva kell "hordani"? Mert akkor érthetővé válik, hogy miért finom puha anyagból készült a sima, enyhén domború felülete. Néztem a gyártó weblapját további fotókért, de még náluk is csak egy sejtelmes kép van róla.
Szerintem úgy lehet, hogy a napellenző _alá_ cuppantod a kütyüt (a tető és a napellenző közé csak a klip felső szára kerül), és felfelé hajtod a gombokat tartalmazó sávot, így azt támasztja a napellenző éle, alulról pedig csak a szép sima felület látszik. (Mondjuk az a képeken is látszik, hogy a feliratok (ikonok) ilyenkor fejjel lefelé állnak, ez tény). Az én autómon el sem férne a napellenző és a tető között ez a lapos flaska, vagy legalábbis furcsán lenyomná a napellenzőt. A jó öreg zsebes, CaseLogic CD-tartóm is a napellenző alatt "lóg".
Zsolto
Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest