Új hozzászólás Aktív témák
-
Squalo
csendes tag
Rendeltem egy SUN-t, elvileg pénteken nálam lesz. Ha érdekel Titeket milyen, szívesen írok majd róla pár sort.
-
Keresztapper
senior tag
A headsetben van-e valamilyen zajszűrő megoldás?
-
hemaka
nagyúr
Nagyon komoly ez az energiaellátása a kis kütyünek.
-
Ricardo
titán
Nagyon jó ez a headset. Kíváncsi leszek az árára.
-
Zsolto
őstag
Gubro,
én nem vagyok matekos, így a feladványt passzolom (jóóóó, azért három számot össze tudnék szorozni
), inkább kérdeznék valamit én is.
Az nem lehet, hogy a napellenzős kihangosítót nem a napellenző és a tető közé fordítva, hanem a napellenző alá csúsztatva kell "hordani"? Mert akkor érthetővé válik, hogy miért finom puha anyagból készült a sima, enyhén domború felülete. Néztem a gyártó weblapját további fotókért, de még náluk is csak egy sejtelmes kép van róla.
Szerintem úgy lehet, hogy a napellenző _alá_ cuppantod a kütyüt (a tető és a napellenző közé csak a klip felső szára kerül), és felfelé hajtod a gombokat tartalmazó sávot, így azt támasztja a napellenző éle, alulról pedig csak a szép sima felület látszik. (Mondjuk az a képeken is látszik, hogy a feliratok (ikonok) ilyenkor fejjel lefelé állnak, ez tény). Az én autómon el sem férne a napellenző és a tető között ez a lapos flaska, vagy legalábbis furcsán lenyomná a napellenzőt. A jó öreg zsebes, CaseLogic CD-tartóm is a napellenző alatt "lóg".
Zsolto
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jövedelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hálózati / IP kamera
- Plágiumvádak a Bungie ellen, ezúttal a Marathon érintett
- Mobil flották
- Star Trek
- További aktív témák...
- ESR, Spigen, Guess Iphone 12 mini tokok
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- Apple Magsafe töltő eladó
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest