Hirdetés

Keresés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

 • Zsolto

  őstag

  Gubro,

  én nem vagyok matekos, így a feladványt passzolom (jóóóó, azért három számot össze tudnék szorozni ;) ), inkább kérdeznék valamit én is.

  Az nem lehet, hogy a napellenzős kihangosítót nem a napellenző és a tető közé fordítva, hanem a napellenző alá csúsztatva kell "hordani"? Mert akkor érthetővé válik, hogy miért finom puha anyagból készült a sima, enyhén domború felülete. Néztem a gyártó weblapját további fotókért, de még náluk is csak egy sejtelmes kép van róla.

  Szerintem úgy lehet, hogy a napellenző _alá_ cuppantod a kütyüt (a tető és a napellenző közé csak a klip felső szára kerül), és felfelé hajtod a gombokat tartalmazó sávot, így azt támasztja a napellenző éle, alulról pedig csak a szép sima felület látszik. (Mondjuk az a képeken is látszik, hogy a feliratok (ikonok) ilyenkor fejjel lefelé állnak, ez tény). Az én autómon el sem férne a napellenző és a tető között ez a lapos flaska, vagy legalábbis furcsán lenyomná a napellenzőt. A jó öreg zsebes, CaseLogic CD-tartóm is a napellenző alatt "lóg".

  Zsolto

  Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home

Új hozzászólás Aktív témák