Hirdetés

Iqua BHS603 Sun és Visor

Hirdetés

Bevezető

Ha néhány évvel ezelőtt azt mondtam, hogy Bluetooth, akkor kevesek szemében csillant fény. A szóra az angolosoknak maximum Harald király ugrott volna be, semmiképpen sem egy manapság már-már természetesnek számító technológia. Tisztán emlékszem még a SonyEricsson T68i készülékére (tudom, előbb Ericsson T68 néven futott), hiszen akkor még gyermeki csodálattal tekintettünk a 256! színű kijelzőre. A Következő döbbenetünk a csatlakoztatható kamera volt. Odáig voltunk a fényképezési képességtől, az MMS mint olyan, pedig teljesen a sci-fik világába repített. Mindezek mellett csendben megbújó Bluetooth képesség szinte eltörpült, egészen addig, amíg meg nem láttuk a gyártó headsetjét, ami akkori szemmel szédületesen futurisztikus volt, mai szemmel persze úgy fest, mintha egy fogkefét viselnénk fejünkön.


A híres Sony Ericsson T68i

Sok víz lefolyt azóta a Dunán, és mára a Bluetooth technológia már nemcsak a felsőkategóriás eszközök kiváltsága. Egyre több gyártó teszi bele a belépőszintű készülékeibe. Ehhez persze hozzájárul a technológia fejlődése, másrészt pedig a tömeggyártás miatt egyre elenyészőbb bekerülési költsége. Így történt, hogy mára rengeteg kiegészítő került forgalomba. A hagyományos "James Bond szett" néven elhíresült headsetek mellett sztereó headsetekkel, Bluetooth karórával, sőt, Bluetooth autós kihangosítóval is találkozunk a mindennapok során, a palettán szinte minden megtalálható, ami valaha ember fejében megfordult.


Iqua UFO és Badge

Iqua eszközöket nem először tesztelünk, a Young B.T.S. már többször bocsátott rendelkezésünkre a finn gyártó kínálatából mindenféle eszközt, legyen az a híres Snake, vagy a Polacheck mesternek vidám perceket okozó Iqua Badge, vagy akár a zenerajongóknak szánt sztereó füles. Ezek mindegyike kellemes emlékekként él bennünk, most pedig ismét a gyártó kínálatából érkezett két kütyü, lássuk, mit tud még a finn cég az asztalra tenni.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • Iqua

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés