- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz
buvartacsko #199 üzenetére
Az halálos bűn, ha az iPhone felhasználókat egy kalap alá veszi bárki, de az Android felhasználók (Androidosok), természetesen mind egyformák, és mivel droidot használnak fanatikus rajongók is, akik almát maximum a zöldségesnél láttak.
Többen kikérték maguknak (jogosan), amikor azon az ominózus videón szereplő "Jóság szint" elméletet felállító kisgyerek alapján ítélték meg az Apple felhasználókat, de visszafelé, már simán megy az általánosítás.Még véletlenül sem egyes/ bizonyos emberekről írsz, hanem csak androidosok. Lehet, hogy te vagy az, aki sémákba, és kasztokban gondolkodsz?
Én például gond nélkül váltanék,ha találnék számomra megfelelőbbet. Eddig még nem sikerült, de ki tudja mit hoz a jövő.
-
zseko
veterán
válasz
buvartacsko #199 üzenetére
Ez így nem teljesen pontos
Lenézve csak néhányuk van, mint pl. olyan aki valamelyik videón is volt mikor sorban álltak érte, és 'azért kell mert ez a menő'. És aki foggal-körömmel védi mintha az élete függne tőle és nem hajlandó elismerni hogy az sem hibátlan termék, nem, mert az 'Apple az Isten'. Na ilyenektől van herótom nekem is. Történetesen unokahugomnak i5 van, próbáltam, nagyon faja, de nekem nem kellene. Nem mellesleg ugyanúgy sikerült megröccenteni mint egy androidot, persze jóval nehezebben. És történetesen nekem egy S4 van
ami teljesen legálisan, kártyafüggetlenül 55e forintomban van
A legtöbb apple felhasználóval nincs baj, az idiótákkal van baj aki hisztizik mert másnak más a véleménye, de ez a másik oldalra (android) is igaz.
-
kpal
nagyúr
válasz
buvartacsko #166 üzenetére
Nem láttam csak a cikhez írtam le a véleményem és amit gondoltam ,nyilván teljes értékű újdonág iphone 6 hoz/lesz.
-
sirály12
őstag
válasz
buvartacsko #142 üzenetére
Ezt írod: "Te tényleg nem vagy képes megérteni, azt hogy ez csupán pletyka?"
Az ne zavarjon, hogy alig felette már azt írtam, hogy: "Azt persze megértem, hogy ez még nem 100% tényeken alapuló hír. Hogy mi igaz belőle majd az idő eldönti."
Ezek után a többi részét a hozzászólásodnak nem is olvasom!
-
Touch-ko
őstag
válasz
buvartacsko #128 üzenetére
Nem szoktad meg meg? Apple hirnel a kommentelok tobb mint fele csak fikazni jar es a usereket szidni...
Mindezt ZERO tapasztalattal teszik. -
Frozzy
őstag
válasz
buvartacsko #131 üzenetére
"Biztos nem figyelsz, Tim Cook most azt mondta semmi nem fog kiszivárogni." nagyon felröhögtem
-
válasz
buvartacsko #128 üzenetére
Ha neked ami most van eye candy akkor szerintem nálad vannak problémák, az eddigi "minden kiderül előtte x hónappal" recept alapján simán elhiszem hogy képesek lesznek a hibabejelentés gomb más színét is beírni a change logba.....
-
Burt1793
veterán
válasz
buvartacsko #103 üzenetére
Ha android lesz egy iphone-on, akkor átkerül a középmezőnybe a gép, mert egy ilyen kétmagos cucc androidnál csak középkategória
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest