- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
`...Én alapvetően megutáltam az apple-t de nem mondom hogy szar telefont csinál mert...`
-Nem kotekedni akarok, de nem ertem, persze lehet, hogy velem van a baj, de ha EN utalok valamit, akkor nem fogok egy olyan topicba jarni ami arrol a dologrol szol, amit EN utalok. Ezert nem jarok hegymaszo, android, samsung, stb. forumokra...
Paradoxon.. Mindegy de Te legalabb nem anyazni jottel...Nah mindegy..
`hogy Apple hírre miért csodul a birka, es csoportosan jön at fikazni. Hát ezért, mert adják/adjátok/adod alájuk a lovat.`
-Te olvastad mar az elso, elottem erkezett hozzaszollasokat az elmult 4-5 evben? Rendszerint az elso kommentek nagy resze 1-2 soros fikazas.. Mellesleg 4-5 eve meg nem nagyon jartam ide, max csak cikkeket olvasni az akkori csucs SE-rol...
Tovabba Burt19XX HSZ tipusu emberekre gondolok...Amugy erdekelne, (halal komolyan) hogy mivel tud tobbet az S4 az S3-nal a mindennapi hasznalatban (az uj feature-ok szamomra rohejes ujitasok, pl.: a szem mozgasat koveto scrollozas)
-
Touch-ko
őstag
Nemtudom, amikor azt latom, hogy valakik (nevet nem irok) atjarnak MINDEN Apple hirnel a forumra es halal lazan lesz.roznak mindent, szidjak a felhasznalokat, akkor nana, hogy megvedem magam es az adott gyartot.
Orulnek, ha tudnal valaszolni arra, hogy miert van az, hogy az Apple hirre csodul a birka, es csoportosan jon at fikazni. Erdemes megnezni az elso tobb tucat kommentet, mekkora aranyban van csak FIKA komment..
Ezt nem figyelheted meg Samsung vagy Androidos topicban..Ez miert van igy?
Megroccenteni?
LOL. Nalad ez a legfontosabb? En meg szeptember ota csak a frissitesek utan inditottam ujra.. Szamomra teljesen megfelelo az iPhone 5. Nem kell Samsung, sosem vennek...
Az S4 sem 55k fuggetlenul szerintem tobb.. Lehet hogy Te annyiert kaptad, de a nagy atlag ennyiert max levegot vesz... -
buvartacsko
addikt
Ja csak tudod unalmas, hogy kijön egy Apple hír, és egyből jön mindenki SZARRÁ FIKÁZNI az egészet... egy szinten meg lehet mondani a véleményt, meg minden, de 2007 óta folyamatosan mindenhol csak FIKÁZÁS megy... ez szerintem már nem normális. Eleget hangoztatták már az Android felhasználók, hogy egy rakás szar az iPhone. Minek ezt megcsinálni minden hír alatt? NEM ÉRTEM!
Én iPhone user vagyok, és nem járok be egyetlen egy Android topicba se fikázódni... érdekes, nem? Lehet így is... de ha valaki Androidot használ, IRL is egyből újgazdag hülye vagyok mert ilyen telefonom van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged