- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezs520
senior tag
válasz
predakon #209 üzenetére
Már sokszor írtuk,de leírom mégegyszer.
Nem az a baj,ha valakinek véleménye van,hanem az,ahogy tálalja.
Nem lehet a primitív stílust elhagyni,és normálisan leírni a véleményt(?)
A másik,hogy én pl azért nem írkálok droiddal kapcsolatos dolgokba,mert NEM használok olyat,NEM ÉRTEK HOZZÁ,ezért csak magamat járatnám le bármiféle kommentel...
Ezért nem szeretem ha valaki azt írja "véleménye mindenkinek lehet" -
Touch-ko
őstag
válasz
predakon #196 üzenetére
Nem unod meg? Komolyan, ez mar nem is ovodas, hanem bolcsodes szint...
"get a life"- I have a life, I choose to spend it online!...lol. Just kiddin...
Mellesleg most hasznaltam az "OFF"-ot, remelem orgazmusod volt tole, kielegultel es a jovoben nem is szolsz hozzam!
Koszi...
-
Touch-ko
őstag
válasz
predakon #187 üzenetére
Nem ertem mi azzal a baj, ha valakinek tetszik valami termek, majd kiprobalja a marka mas termekeit is, amivel szinten meg van elegedve. Aztan jon egy masik termek kategoria, amivel szinten. A kovetkezo termekkategoria vasarlasanal szinten ugy erzi, hogy ezt a termeket neki fejlesztettek..
Aztan jon egy rakas barom, aki lebu.izza, megveti, ujgazdagnak hivja, es 0 tapasztalattal kioktatjak ot, aki evek ota az adott ceg termekeit hasznalja.
-
Touch-ko
őstag
válasz
predakon #185 üzenetére
Markahu szora gondoltal? Nekem bevallntak az Apple termekek evekkel ezelott is, szoval miert is erne meg valtanom? Mivel csak a profilomat toltottem ki,igy nem ertem hogy jon ez a temahoz.
Mellesleg lleirnad, hogy mit jelent a marka fanatikus?
Mellesleg baratomnek is van 2iPhone-ja, o is marka fanatikuslenne? O azert vett iHone-t mert konnyen kezelheto, jo, megbizhato telefont akart. Aztan azert cserelte le 5-re, mert szereti az iPhone-t, es meg mindig ugy erzi, hogy jo dontes volt megvennie anno 2 eve az elso iPhone-jat.Hugom baratja windows-t hasznal meg Xbox-ot.. O Microsoft fan lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Facebook és Messenger
- Mobilinternet
- Yettel topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged