- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
Touch-ko #213 üzenetére
Azért olvasok bele a hírekbe és fórumokba, mert az IT attól még alapvetően érdekel, azért. Persze nem viszem túlzásba, jobbára maradok csak a híreknél
Nem, nem olvastam túl sokat ilyen fórumokba. Nem hergelem magam feleslegesen
Mert nehéz nem beleszállni a vitákba.
Nem volt S3-am, csak ismerősét próbáltam, így nem tudom. Kijelzőben jobb mindenképp. De S2-ről már megérte váltani, mindenben jobb (amennyiért meg összejött, pláne).
-
válasz
Touch-ko #204 üzenetére
Szerencsére véleménye még mindenkinek lehet, a márka hűséged példa értékű, bár ez a beszélgetés már régen csak rólad szól és arról hogy nem tudsz mit kezdeni a "márkafanatikus" jelzővel, amiben semmi sértő sem volt és onnan egyből váltottál az újgazdagra amit én szintén nem írtam rád.
Nem is ez a baj, hanem a szemellenzős korlátozott stílusod, mindent támadásnak veszel és kötelező védekezési mechanizmussal reagálsz, biztos fiatal korod ad erre okot, majd felnősz.
-
dezs520
senior tag
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Touch-ko #181 üzenetére
Hogy tiszta legyen, ezt nem tőlem kérdezted. Viszont csak eladott darabszámokról beszéltünk. Ehhez nem kell, hogy ilyen termékem legyen ugye?
Egyébként nekem nincs ilyen cuccom, de attól még véleményt fogok alkotni a darabszámokról. A platformról nem fogok nyilatkozni, mert bár láttam eleget, nincs hozzá közöm. -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Touch-ko #179 üzenetére
Az iPhone-bol tobbet adtak el, mint barmelyik androidos modellbol.
Hogy érthető legyen: Ha több iPhone modell lenne egyszerre, akkor típusonként kevesebbet adnának el.
Egyébkébt meg felhasználói felületről és hasonlókró beszéltél ami a platform és nem a vas. És onnantól kezdve nem az IOS-es gépekből adtak el többet. -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Touch-ko #177 üzenetére
tobb millio embernek evek ota megfelel. Sot tobb embernek felel meg mint barmelyik konkurens gyarto okostelefon modellje..
Ez a dolog azért sántít, mert IOS-t futtató iPhone évenként egy jelenik meg, Androidos modell meg kicsit több. Ha az összes Androidos modellhez hasonlítod, akkor mást mutatnak a számok.
Egyébként nem kívánok beleszólni a vitába. -
pufferzóna
tag
válasz
Touch-ko #174 üzenetére
"A UI evekkel ezelott is bevallt, ha valami jo akkor nem latom ertelmet valtoztatni."
Hát, bevált a Ford T-modell is, de azért egy Focust csak kellemesebb használni.
"Epp nezegettem Androidot es ugyanugy ikonok vannak azon is."
Csakhogy azon van választási lehetőséged a felhasználói felület átalakítására és személyre szabására, így végeredményben sokkal informatívabb felületet kapsz. Ezért mondom, hogy az iOS felhasználói felülete a vetélytársakéhoz képest erősen elavult és fejlesztésre szorul.
-
pufferzóna
tag
válasz
Touch-ko #157 üzenetére
Az iPhone legnagyobb lemaradása több kisebb-nagyobb lemaradás mellett szerintem elsősorban a felhasználói felület több éves lemaradásából ered. A felületek szépek, a működés folyamatos, viszont ez a felhasználói felület a többi évvel ezelőtti állapotokat idézi. Az ikonos elrendezés több ével ezelőtt kiment már a divatból, a gyártók messze messze túlléptek rajta. Ennek a struktúrának nincs komolyabb információs tartalma, a felhasználóknak pedig nincs lehetősége arra, hogy kedve szerint válassza meg, milyen összetételű és mennyiségű információkra kíváncsi. Ikonokat kap pici értesítési buborékokkal, benne egy számmal. Ez bizony 2013-ban több, mint szerény teljesítmény. És olyan korlátozásokat, mint a lehúzható értesítési sáv, benne erősen korlátozott megjelenésű widgetkkel. Ez bizony manapság már kevés, szerencsére ezekből a kósza, kiszivárgott hírekből úgy tűnik hogy ezt a gyártó is felismerte és képes lesz tévedését belátva korigálni ezeket a hiányosságokat. A fanatikusok természetesen nem látják be, hogy ez hiányosság, számukra a hiány az egy jó dolog, hiszen az Apple eddig így csinálta. :-D
-
sirály12
őstag
válasz
Touch-ko #127 üzenetére
Hát még ha olvasni is tudnál, és azt értelmezni, az milyen jó is lenne!
Senki nem beszélt az ugyanolyan felbontású kameráról, mint azt fentebb is írták!
A LOL-ozást meg tartsd meg a hasonló színvonalú egyedeknek!
Bár mit várok, már nem az első eset, hogy olvasol valamit, és egyből nekirontasz az embernek!Arról a kamera funkcióról van szó, amiben a két kamera egyszerre készít felvételt! Kicsit olvasni, gondolkodni, fogalmazni, válaszolni, ugye nem is olyan hosszú és nehéz.
-
janos1988
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Linux kezdőknek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Bestbuy játékok
- LEGO klub
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Horgász topik
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged