- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iOS alkalmazások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
-
Mobilarena
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyrészt nem állítottam, hogy az Apple koncepciója így tökéletes. Másrészt az 5W-os töltők gyártása 2020-ban mi, ha nem hulladéktermelés.
Igen, ez tényleg sok váltást jelent most a régieknek.
Viszont én például most váltottam iPhone-ra. Adott egy gyorstöltésre képes telefon, amihez kaptam egy 5W-os töltőt és egy gyorstöltésre alkalmatlan kábelt. Ráadásul iPadem már van egy ideje, amihez van 12W-os töltő és kábel. Mivel szeretném kihasználni a gyorstöltést, az adapter mellett vehettem még kábelt is, amiből egy jobbfajta nem annyira olcsó. Szóval igen, én örültem volna, ha inkább egy USB-C kábelt kapok. Úgyhogy kérlek tekintsd ezt egy személyes véleménynek, ahogy azt egy fórumon szokás. Elnézést, hogy azt írtam, hogy örüljön neki ahelyett, hogy én örültem volna neki. A racionális gondolkodás megtagadását pedig visszautasítom. Peace!
Egyébként nekem az egyik barátom nagy országúti kerékpár rajongó és ő tényleg vesz biciklit kerék nélkül, mert már van neki otthon jófajta. Mindenkinek mások a prioritások.
#4139xhege: Igen, az jó.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bivalyerős lett, felkerült rá az ultraszéles kamera, olcsóbban indít, mint elődje és hoz pár új trükköt a szoftvere– Apple berkekben az Xr folyatása lehet az etalon, Android fronton azonban erős a konkurencia.
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest