- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
-
rene0619
aktív tag
válasz
bkiky01 #2719 üzenetére
Én 1 hete váltottam 11-re (Kicsit féltem 8 év android csúcstelefonok után, iphone 4 volt az utolsó almám), a kijelzőtől én is tartottam, de kellemes csalódás volt. Napfényben jól lehet látni és a színek szerintem sokkal jobbak, mint egy amolednél, legalábbis az én szememnek, nem annyira túlszaturált (több samsung amoledes van a családban, össze tudtam hasonlítani). Kamerájában eddig nem csalódtam, nem tudom mit tudhat egy 3 kamerás, de nem is hiányzik (vagy egy MILCem is komolyabb célokra). Tetszik az iOS, a kezelése, az egyszerűsége, minden gördülékeny. Akkuja is jó (nyilván nem oylan, mint az előzőleg használt telóm, aminek 5000es akksija volt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Milyen videókártyát?
- Linux kezdőknek
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest