- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quogue13
újonc
-
laca891
aktív tag
Nálam is jó lett a google térképen a hangalapu
keresés. -
Quogue13
újonc
Köszönöm,Örülök neki,hogy segített,de én is csak másoltam a megoldást!
-
prisznyak
friss újonc
válasz
Quogue13 #136 üzenetére
Über nagy Király vagy!
Hónapok óta szenvedtem vele. Ma megint felhúztam magam az angol kiejtéses "Először koppintson az értesítésre...." szövegen. Így találtam rá arra amit írtál.
MŰKÖDIK!!!! Sőt, csodálatos magyar női hanggal közli, hogy a keresés erre meg arra az alábbi eredményeket hozta!
Hatalmas hála és pacsi!
KÖSZÖNÖM! -
enonlui
tag
Hali mindenkinek
Segítségeteket szeretném kérni.
Van ez a videó. https://youtu.be/fQmOKLgnbNU
És tud e esetleg valaki pesten olyan szervizt vagy emberkét aki ezt meg tudna csinálni nekem?
A válaszokat előre is köszönöm. -
Quogue13
újonc
Örülök hogy sikerült
-
Quogue13
újonc
Sziasztok,én csak beírtam, gondoltam megosztom,hátha másnak is bejön,S nem kell keresgélni a megoldást. Te írtad le, pontosan hogyan kell megoldani, köszönöm mindenki nevében!
-
-
Quogue13
újonc
Sziasztok, akinél nem működik a hangvezérlés wazen,annak a következőt kell tennie! A google (kereső) összes adatának törlése megjavítja a hibát. Ezt én egy másik fórumon találtam,nálam működik!
-
-
zex
aktív tag
Sziasztok!
Ennek óta használom az AA-t. Eddig gond nélkül működött, hogy a Google térképén, vagy a Waze-ban, magyarul, hangvezérléssel mondtam be a címet, amit még is értett. Viszont most egy Pixel 2es telefonom van, amin ez a funkció egyáltalán nem működik. Csak angolul hajlandó kommunikálni, de ekkor még a magyar utcaneveket nem érti meg. Van valakinek ötlete hogy hol tudom ezt beállítani?
Köszönöm! -
bebo0814
csendes tag
Sziasztok,
Abban kérném a segítségeteket, hogy hogyan tudok applikációkat hozzáadni az android autohoz? pl. wazze, whatsap..stb
köszi -
Jimmybmw
újonc
válasz
Nyecmester #117 üzenetére
Szia. Nekem is ugyan ez a problémám. Neked sikerült megoldani?
-
magaurad
újonc
Köszi! Android Auto - Waze tökéletesen működik. :-)
-
magaurad
újonc
Android Autónál a Google Maps hiba nélkül müködik, viszont a Waze elindul, megtervezni az utat, bemondta hogy indulhatunk, a navigálás valamiért nem megy, kiinduló pontnál marad. Valakinek van valami ötlete, hogy mi lehet a gond? Előre is köszi!
-
csiritel
csendes tag
Szeretnék segítséget (ha van rá megoldás...):
Xiaomi Mi9se telefon MIUI 12, Android 10, Suzuki Vitara Bosch fejegység legfrissebb szoftver.
Android Auto ugye már része az operációs rendszernek, csak rejtve van. Csatlakoztam a rádióhoz BT-n, majd USB-n, jött az értesítés, hogy az AA már telepítve van, frissíti. Utána újraindítás, stb., csatlakozik, megy minden, kivéve a hívást! kijelölöm a névjegyet, vagy bepötyögöm a számot és kész, semmi tovább, nem indítja el a hívást!
Már próbáltam letöröltem (a frissítést, mert az egészet ugye nem is engedi), újra frissíti magát és ugyanaz!
Mi lehet a megoldás?
Hogy lehet egyébként az alkalmazáskezelőben láthatóvá tenni az AA alkalmazást?
De a legfontosabb a hívás lenne. -
Na, nekem is előjött ugyanez.
A bökkenő az, hogy 3 hónappal ezelőtt nyaralásnál használtam, akkor ilyen nem volt.
Most meg ilyet dobott.. affene' érti ezt.De ez alapján adtam neki engedélyeket, és kivettem az akkukímélőt erre az alkalmazásra, onnantól megjavult.
Számomra továbbra is az a kérdés, hogy mitől állítódott el...
-
válasz
freemailuser #119 üzenetére
Köszi az infót, de úgy tűnik, hogy az én autóm fejegysége nem kompatibilis ezzel a funkcióval.
Az én fejegységem Bolero típusú, 6,5 collos kijelzővel. Sajna nálam nincs a MENU funkciók között APP menüpont, szóval nem jön össze a dolog
-
freemailuser
csendes tag
válasz
Donki Hóte #118 üzenetére
Szia. Telefonra feltelepíted az AA alkalmazást. Az autó multimédiás egységén kiválasztod az APP menünt, azon belül az android autót. Csatlakoztatod a telefonodat USB kábellel, és megadsz minden hozáférési engedélyt ami a müködéshez szükséges. Nálam ennyi volt.
-
válasz
freemailuser #116 üzenetére
Kis segítséget kérhetek?
Skoda Octavián hogyan üzemelted be az AA-t?
Az enyém 2015-ös autó, de sehogyan sem akar összejönni egy Samsung S9-es telefonnal az AA
-
Nyecmester
friss újonc
Nem lenne rossz alkalmazas csak jopar appal nem kompatibilis. Rácsatlakoztatom a telefont az auto rendszerére usb vel, a térkép szuperül megy viszont abban a pillanatban retro radio elnémul.. Telo Samsung S20 plus. Artu 10 es oppal..
-
freemailuser
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni az alábbi problémával kapcsolatban. Lassan második éve használom komolyabb probléma nélkül napi szinten a waze--t az Android autoval több gépkocsiban is. Gépkocsik típusa Skoda octavia, VW passat, VW caravelle. Telefon Samsung S7. AA alkalmazás rendszeresen frissítve. Waze rendszeresen frissítve. Ami számomra nagyon fontos (volt), hogy vezetés közben a mikrofon ikonra bökve (vagy a kormányon lévő dedikált hangvezérlés gombot nyomva tartása után) simán be tudtam diktálni a címet, és tökéletesen tévesztés nélkül felismert minden szót, pontosan úgy, mint amikor sms-t diktálok. 2 héttel ezelőtt lecseréltem a telefonomat samsung S10e-re, ami véget vetett ennek az idilli helyzetnek. A mikrofonra bökve egy női hang angol kiejtéssel elmondja a következő magyar mondatot: "Először koppintson a ........(ezt nem értem) utána biztonságosan használhatja a google segédet vezetés közben" Ezzel egy időben a telefon legördülő menüjében megjelenik a következő értesítés: "Vezetés közben a hangja segítségével kommunikálhat a Google Segéddel" Erre koppintva átdob a Google Segéd konfigurálásához. A "Kezdő lépések" ikonra koppintva ez a hibaüzenet jelenik meg: "Ellenőrizze a kapcsolatot és próbálkozzon újra" Itt hiába választom az újra opciót, ismét vissza dobja ezt a hiba üzenetet. Amit eddig megpróbáltam: Google Segéd kikapcsolása, AA alkalmazás beállításában Hey Google kikapcsolása. AA verzió 5.4.502264 lecserélése 5.2.501053 ra. Egyébként az S7 és az S10e között annyi különbséget már az elején észrevettem, hogy az S7 esetében az AA alkalmazás indító ikonja látható volt a kezdőképernyőn, az S10e esetében csak a Beállítások -> Alkalmazások között látszik. Egyébként a hangvezérlés hibájától eltekintve, minden tökéletesen működik. Előre is köszönöm a segítséget!
-
Kisszabó
tag
Hogy a bánatban frissül fel, ha mindenhol ki van kapcsolva az automatikus frissítés? ( Play, stb)
-
Kisszabó
tag
Köszönöm, ez az utolsó link nálam is szuperül működik!
-
Gasparius
aktív tag
nekem is ment eddig, de kéri a frissítést, aztán persze jön az, hogy az én országomban nem engedélyezett..
-
Bal0924
senior tag
Mi frissült és tette tönkre az egész AA-t?
Beletörődtem hogy a hangvezérlés nem működik.
De már a VLC sem működik.
Csak akkor hajlandó lejátszani a zenéket, ha aktívan a monitoron van. Eddig a térkép használata mellett is működött. -
Bal0924
senior tag
Sziasztok
Mi történt az AA-val?
Az 5.0-nál még működött a hangvezérlés.
De a most kijött 5.1, bemondom a címet és nem reagál rá.Eddig csak megnyomtam a kocsin a "beszéd"gombot és a bemondtam a címet. Most mintha nem is hallaná amit mondok.
Nálatok? -
Sziasztok, Xiaomi Mi A1-re telpítettem Android Auto-t, de az autó finnyáskodik (Peugeot 5008), azt mondja, hogy a kapcsolodás folyamatban van, de a telefon beállításaiban állítsam be az alapértelmezett kapcsolatot... ha esetleg van valakinek ötlete, ez pontosan mit jelent, megköszönöm előre is, én is próbálok megoldást keresni,
-
gcsikos
tag
Üdv, itt kérdezem, hogy a licenszdíj korlátozás miatt a Huawei felejtős? Kizárólag fotós, videós szempontok miatt (árat is nézve), ezt a márkát favorizálnám.
-
svbela
csendes tag
A decemberi frissítés megoldotta a problémát és a januárival is tökéletesen működik.
-
Vanek69
friss újonc
Igen...az volt a megoldás...az utolsó ötletem a "100" másik próbálkozás után...letöröltem, telepítettem újra és minden rendben. Köszönöm az ötleteket és segítséget.
-
laca891
aktív tag
Megpróbáltam a Waze alkalmazást, nálam is először ugyanez a képernyő fogadott. (friss telepítés volt, még nem volt a telefonon megnyitva) Utána megnyitottam a telefonon, adtam neki engedélyt , amit kért és után jó lett, futott a fejegységen.
Szerintem telepítsd újra a Waze alkalmazást. -
Uzi74
senior tag
A Waze több androidos telót próbálva sem akarta a koordinátákat átvenni az autótól. Betettem egy régi iphone-t, carplay-en láss csodát nincs probléma
-
Vanek69
friss újonc
Sziasztok...telepítve az AA, minden működik , de a Waze megnyitásakor mindig ez jön be
...és innen sehogy nem tudunk tovább lépni. A telefonon iyenkor nem lehet megnyitni a Waze-t. Ha szétkapcsolom és csak szimplán a telefonon nyitom meg az AA-t simán megy minden...de, ha rádugom az USB-re azonnal ez jön vissza. Ahol beszerelték a fejegységet (Kenwood DMX7018 BTS) és telepítették az alkalmazást azt mondták nem láttak még ilyet...Remélem valaki már igen...és tud valami megoldást...előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Google bemutatta a frissített autós felületét, ami még egyszerűbb és látványosabb lesz, várhatóan nyáron érkezik.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Xbox Series X|S
- Futás, futópályák
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Gitáros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest