Hirdetés
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
$atirka
őstag
válasz
files32
üzenetére
Nekem hasonló van, csak carlinkit márka és android 11. Nagyjából megbántam, vagyis nem tudom minek kellett nekem a youtube bele. Úgy gondoltam, ha már wireless és tudja a youtube meg netflix stb, akkor miért ne, de nekem ~35mp az indulási ideje, mivel bootol egy komplett android rendszer. A mindennapokban fölösleges. Az 5mp boot időnek jobban örülnék.
-
files32
tag
Üdv!
Használ valaki AI boxot [link] , van értelme? -
M0RGI
őstag
válasz
alex devil
üzenetére
Lehet, hogy kipróbálom. Köszi!
-
djnice
veterán
válasz
energomatt
üzenetére
Akkor ezek szerint a dugót nem kerüli el...
-
M0RGI
őstag
válasz
alex devil
üzenetére
Az is valós forgalmi adatok alapján tervez?
-
Manimaci
tag
Sziasztok!
Valaki használ android auton Sygicet? Megéri premiumot vásárolni? Waze-hoz képest mennyire jó vagy rossz? Offline térképe/tervezése miatt gondolkodom rajta.
-
hrabanc
tag
Köszönöm a válaszaitokat!
-
hrabanc
tag
-
hrabanc
tag
Sziasztok,
elnézést, de nem olvastam vissza minden bejegyzést.
Használ valaki ilyen vagy ehhez hasonló vezeték nélküli AA adaptert?
Mi a tapasztalat vele? -
kiskun968
tag
SIM megy bele, tehát nem kell a telefonos kapcsolat. És lehet appokat futatni. Van rajta memokártyahely is úgyhogy a tárhellyel sincs gond. Beépített gps vevő is van így a navik is futnak normálisan. Nagyobb tapasztalatom nincs vele csak kipróbáltam a kocsimban. Lehet, hogy most az újban beüzemelem egy teljes teszt elejéig.
-
-
user01
aktív tag
-
user01
aktív tag
válasz
energomatt
üzenetére
Play áruház.
Illetve amikor beszélsz hozzá, felül kiírja, hogy mit kell mondani a névjegyekért! -
bsanya
aktív tag
Sziasztok!
A kérdésem vagy inkább tanács kérésem csak részben kapcsolódik a témához, de nem találtam jobb topicot hozzá...
Napi szinten 400+ km-t vezetek, waze szinte mindig megy illetve podcastokat hallgatok, amikor sokat kell várni, akkor pedig filmet nézek. Mindezt eddig egy Xiaomi Mi 11i telefon és a Ducato gyári fejegysége segítségével tettem.
Szeretnék szintet lépni és nagyobb kijelzőt. Arra gondoltam:
1. - veszek egy 1 din-s 10" körüli "kijelző" fejegységet.
[kép]A kép csak illusztráció, de a keret rá 50-60e max. Itt félek hogy gagyi cuccot tudok csak venni, a kijelző felbontása sem ideális. Ezeken gondolom lenne android autó, és a telefont "kivetíteném" rá. Vagy telepíthető rá Kodi azt is szoktam használni.
2. - veszek egy tabletet és arra tükrözöm a telefont, de itt ugye a töltést is meg kell oldani illetve nem tudom hogy a telefont vagy a tabletet kell BT-n csatlakoztatni az autó fejegységéhez. Amennyiben a tabon lévő alkalmazásokat futtatnám, akkor pedig a telefont kellene hotspotként használom, vagy 4G-5G tablet vagy esim-s kell, az meg már nem biztos, hogy belefér a keretbe.Szóval adjatok tanácsot ki, hogy csinálná illetve tippeket milyen eszközöket vegyek hozzá.
Köszi

-
user01
aktív tag
Ha valaki elsiklott volna felette, az AA Speech to Text progival névjegyet is elő lehet keresni telefonáláshoz! Ki kell mondani, hogy "névjegy", majd megnevezni az illetőt úgy, ahogy a névjegyzékben szerepel.
-
csgabee
tag
válasz
energomatt
üzenetére
Valahol olvastam,hogy a kinginstaller feltelepítése után működik a dolog.Gondoltam megkérdezlek Benneteket.Hátha valakinek sikerült feltennie már.
Eddig talán a HERE WeGo: Maps & Navigation ami a legjobban teljesít android autón nálam. -
csgabee
tag
Sziasztok,
Ssangyong Korando-ra szeretnék Igo navigációt tenni android auto-ra?Valamiért a telefonra feltett programot nem látja?Hogy tudnám megoldani,hogy működjön?
-
user01
aktív tag
válasz
energomatt
üzenetére
Ezért érdemes a navigálás elején az útválasztó ikonnal csekkolni, hogy tényleg odavisz-e, ahova kell.
-
energomatt
őstag
Kerülettel együtt mondom, ez csak egy példa volt. Vagy pl. nem minden házszámot ismer. Bemondok egy ismeretlen címet, akkor lehet, hogy az utca közepére visz, ami nem nagy probléma akkor, ha ezt. tudom, mert akkor figyelem a házszámokat. De ebben az esetben ezt nem fogom tudni.
-
user01
aktív tag
válasz
energomatt
üzenetére
Passz...
Ehhez valószínűleg a billentyűzeten kell pötyögnöd. Úgy listázza a találatokat.
Vagy esetleg megpróbálhatod a kerülettel együtt mondani, ha Budapesten keresel. -
tgeri
tag
válasz
energomatt
üzenetére
Ez nekem is örök problémám, igen.
-
energomatt
őstag
Pontosítom: nem alternatív útvonalakra gondoltam, hanem alternatív találatokra. Pl: több kerületben van Kossuth tér, akkor egmás alatt látom a lehetőségeket. Vagy, egy áruház nevét adom be és abból több helyen is van, akkor azok közül választhatok, vagy létezik ezekhez parkoló megadva, stb. stb. E helyett a program választ egy helyet, vagy jót, vagy hibásat.
-
user01
aktív tag
válasz
energomatt
üzenetére
Amikor elkezdődik a navigálás, akkor jobb-felül az "elágazó út" ikonra koppintva adja be az alternatívákat. De ez a fordító apptól függetlenül így működik!
-
energomatt
őstag
Valóban jól működik
. Kérdés azonban, hogy jól használom-e? Megnyitom a Waze programot, hogy majd azon keressen, de a Google navigáción. Elindítom a hangfelismerőt. Rámondom a célt és kiválasztom, hogy nyissa meg a térképen. Működik, elkezd navigálni. Azonban kimarad az a fontos fázis, hogy felajánlaná az alternatívákat előtte, hogy lássam, valóban a megfelelőt választom-e ki? Van erre jobb megoldás? -
vlevi
nagyúr
Úgy látszik, autó, és fejegység függő is a dolog, mert néhány sorral lejjebb, van, aki S24-el is kínlódik.
"lehet más márka után nézek"
Próbáld meg a Dodge-ot. Al Bundynak bejött
Nagyon péntek féleség van már, na, tudjátok.
Nekem Skodám van, 21-es évjárat, azzal túlnyomórészt hibátlan a Galaxy A54. Havonta 1-2 alkalommal nem találják egymást, olyankor a fejegységet kell újraindítani, de ennyi.
Még azt nem mondtad, hogy wireless, vagy USB kábeles a kapcsolat?
Mert vezetékes kapcsolatnál az AA igényli, hogy az USB file átvitel engedélyezve legyen.
pl. Xiaomi telefon nem volt hajlandó működni addig, amíg nem engedélyeztem a file átvitelt. Mivel ott nem volt alapértelmezetten beállítva, ezért a felugró ablakban kellett engedélyezni. Ha elég gyors voltál, akkor láttad az ablakot, ha nem, akkor sose jelent meg többé, és nem csatlakozott az AA . Sokáig nem értettem, miért. -
user01
aktív tag
Aki szeretne magyarul diktálni az Android Auto-nak, és nem nagyon régi a telefonja, az telepítse fel ezt az appot: [link]
Az autó kijelzőjén ennek az alkalmazásnak kell diktálni, amit ő lefordít és átad a navigációnak.
Azért írtam a régi telefont, mert nálam az 5 éves Mi 9T-vel (Android 11.) nem működött, viszont az új 14T-vel tökéletes. -
djnice
veterán
Sziasztok! Vettem egy Galaxy A15 5G telefont, de sehogy sem akar működni az autóval. Vagy fekete képernyő jön be, vagy alul megjelennek az ikonok de a képernyő nem reagál semmire. Kutakodva a neten, nagyon sok embernek van ezzel a készülékkel problémája és nem találtam megoldást.
Kérdés, hogy ez Samsung sajátosság és ez az egyik One UI frissítéssel romlott el vagy ez a hiba egyedi ennél a telefon típusnál? Nem akarok még egy hulladékot venni, eddig iPhone-nal használtam, csak YT miatt kellene egy Androidos teló. -
tgeri
tag
válasz
energomatt
üzenetére
*a telefonszámon kívül* minden más mező üres.

Sőt, pontosítok: a telefonszámon VAGY az e-mail címen kívül minden más mező üres.Én úgy csinálom, hogy minden kontakt CSAK EGY adat van. Vagy telefonszám vagy e-mail cím. Tehát ha valakinek megvan a céges száma, a privát száma és az e-mail címe, az nekem 3 kontakt:
Gipsz Jakab privát -- telszám
Gipsz Jakab céges - telszám
Gipsz Jakab (mail) - gipsz.jakab@gmail.comÍgy mindig tudom, melyik számról hívott, melyiken hívjam vissza, stb.
A mailt meg azért kezelem külön, mert ugye a címzettnél LÁTSZIK, hogy nálam milyen néven szerepel a telefonkönyvben.
Tehát pl. apám telefonszáma "Apa" néven fut, de az e-mail címe "id. Gipsz Jakab (mail)", mert telefonon hívásnál "Apa"-t akarok hívni, de ha írok valami "hivatalos mailt", ahol őt csatolom, akkor nem szertném azt, hogy a címzett CC-ben "Apát" vagy "Fater"-t lásson.
-
Bferibörs
addikt
válasz
energomatt
üzenetére
Khm,szerintem tudod,hogy miről van szó.🤔😂
Ha nem akkor úgy jártál.😯 -
tgeri
tag
válasz
CsabaTompa
üzenetére
Nekem van rá megoldásom, de 1x melós: én minden névjegyemet egyszer lemódosítittan úgy, hogy KIZÁRÓLAG AZ UTÓNÉV mezőt használom és lda írom ve úgy, ahogy látni szeretném mindenhol.
Tehát
"Gipsz Jakab bádogos" kerül mondjuk az utónév mezőbe. Minden más mező üres. Így garantáltan jól fog mindenhol megjelenni mindig. Ezt után fenntartani egyszerű, csak mentésnél kell figyelni rá. Megy cut-paste módon, szerintem záros idő alatt összehozható. -
CsabaTompa
tag
Sziasztok!
Volt valakinek már hasonló problémája:
Mikor egy autó android alapú gyári fejegységéhez telefont (android) csatlakoztatok, az android autó program névjegyzékben a neveket fordítva jeleníti meg. akárhogyan változtatom meg a megjelenítési listát, az a fejegységnél nem változik. Az androidon/ google-ben is változtattam a megjelenítési lehetőséget, de akkor se változik a fejegységnél.
Apróság, de engem nagyon zavar.
Van erre valami praktika? -
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Akinek van Aawireless eszköze, hogyan kell a rendszerfrissítést megejteni? Csatlakozni kell hozzá?
Mert itthon wifin és mobilneten is sikertelennek írja ha próbálom.
Köszi! -
$atirka
őstag
Értem és kösz mindenkinek.
Tehát a lényeg, hogy tegyek rá, aa-n a telefon aksija 2x gyorsabban degradálódik, cserébe nem a képernyőidőm megy
-
$atirka
őstag
Gondolkodom, hogy melyik a kevésbé rossz megoldás. A kábeles csatlakozást szerettem volna kiváltani vezetéknélkükire, hogy ne töltögessen rá a teló aksijára naponta többször fölöslegesen, kímélném azt. No meg nem is tölt szinte semmit, csak szinten tartja. Aztán szereztem egy carlinkit kütyüt, azzal most wireless, DE iszonyat zabálja az akkut, ha zsebemben van a teló, még érzem is, hogy kissé melegszik. Na most akkor melyik a jobb megoldás? Ti hogyan használjátok?
-
tgeri
tag
válasz
redingitell
üzenetére
Igen!
-
$atirka
őstag
válasz
redingitell
üzenetére
Ezt használom régóta és szeretem, nincs gond vele.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire
üzenetére
Akár más gyártó megoldása is érdekelne.
-
tgeri
tag
válasz
redingitell
üzenetére
Ha felteszed az appot, automatikusan meg fog jelenni az autó felületén.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
redingitell
üzenetére
DI.fm-et tuti hozzá lehet adni.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Samsung kuponkunyeráló
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OTP Bank topic
- LEGO klub
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Arany János - Kapcsos könyv
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, most 50%-al olcsóbb, pár hónapja 40ért vettem máshonnan.

. Kérdés azonban, hogy jól használom-e? Megnyitom a Waze programot, hogy majd azon keressen, de a Google navigáción. Elindítom a hangfelismerőt. Rámondom a célt és kiválasztom, hogy nyissa meg a térképen. Működik, elkezd navigálni. Azonban kimarad az a fontos fázis, hogy felajánlaná az alternatívákat előtte, hogy lássam, valóban a megfelelőt választom-e ki? Van erre jobb megoldás?