Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekigyu
aktív tag
válasz
kakukkmarci #598 üzenetére
Kellene neki? Nekem se meri azt irja az eszkoz nem tamogatott. Bar gps alapjan akar tudhatna is...
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
kakukkmarci #590 üzenetére
Tudna valaki megosztani pár képernyőmentést bármely kültéri tevékenységről? Nem tudom, mit tegyek, hogy nem méri a terepmagasságot...
-
Valaki próbálta már medencés fürdőzés közben? Akár otthon, kisebb medencében, vagy termálban? Bírja, vagy inkább vegyem le?
MiBand 2-vel még a Balatonban is úszkáltam, de ebben egyelőre nem mertem próbálkozni. -
mcgeri1
tag
sziasztok. Végre tegnap nekem is megjött az óra
nagyon tetszik eddig. MiBand 2-ről váltok. Custom watch face-t hogyan lehet rámásolni az eszközre? angol verziósat vettem.
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
kakukkmarci #589 üzenetére
-
kakukkmarci
senior tag
A cuccot én is imádom.
De sajnos már két baj is adódott vele.
Az elsőt már leírtam, az akkuidő változatlan használat mellett 4- 5 napról lecsökkent másfél napra.
A másik, amit nehezebben, illetve egyáltalán nem tudok elfogadni, az az, hogy nem méri a szintet, azaz 150m-nél vízszintes vonal marad.
Lehet, hogy szervízbe kell küldenem? -
vicces1
aktív tag
válasz
Barthezz2 #585 üzenetére
Persze, nem annyira gáz, meg én még most próbálgatom. Kint az erős fényben nagyon tuti, itt a szobában vakulok csak. A lényeg, hogy 4 factory reset után, és hogy mindent ami létezik kipipáltam az univerzumban és a telón, és az amazfit app-ban, jönnek az értesítések! - onnan is ahonnan nem akartam
-
Nekem pont a kijelző technológia ami marhára bejön. Kvázi mint egy sima óra, ha van fény, akkor látod, ha nincs akkor van egy kis világítás, ami arra elég, hogy leolvassam, amit le akarok.
Teljesen feleslegesnek érzem, hogy egy órába beletegyenek egy fullos kijelzőt, hogy aztán az agyon feltolt fényerővel is hunyorogjak a tűző napon, ha látni akarom, és 1 nap alatt leszívja az akksit.Plusz, ha kint tekerek/futok, akkor csak ránézek, és látom amit kell, nem kell még a csuklómat emelgetni, vagy gombot nyomkodni, hogy feléledjen a kijelző.
-
Steve1207
veterán
válasz
vampire17 #580 üzenetére
Hasonló helyzet áll nálam is fenn. A Bip jobban bejönne külsőre (a kör alak nekem nagynak hat, meg elég idétlenül nézne ki a vékony csuklómon), viszont a kijelző sokkal bénább. Szerintem működésre ugyanazt hozhatja, annyi, hogy sokkal jobb az üzemidő.
Várnék valami értelmes tesztet, bemutatót, hogy mennyire testreszabható, remélem lassan a kínait megkapják az eddigi rendelők és lesz bemutató róla. Addig meg csak megérkezik az angol változat is és lehet rendelni! -
vicces1
aktív tag
Sziasztok, megvettem és is. Mutatós kis "eszköz" -párosítottam a Mi5s plus-al, látszólag minden ok, update is megvolt, amazfit sync megy, stb. Viszont! mégsem kapok mail, jegyzet, stb értesítéseket, konkrétan semmit. (tudtommal engedélyezve van minden) Az amazfit- ben nem jelenik meg pl. az alvás adat, pulzus, ha feltöltöm külön az óráról akkor sem, ha a telefonról sync, akkor látszólag megy az adatok feltöltése, de ténylegesen nem jelennek meg: p. "No sleep data... , - bár ez csak lesokkolt, hogy szerinte mennyire keveset aludtam
Strava-val párosítottam, elvileg az is megy. Mondjuk én egy komoly órát használok a bringás edzéseimhez ami alapból wifin azonnal feltölt (Bryton rider 530), így ez elég felesleges, de ha már tudja...
Remélem hamar "szóra bírom"!
Ja! Ennyire azért nem kellene optimalizálni a fogyasztást, legalábbis nem olyan áron, hogy az ember látássérültnek érezze magát, persze kint a verőfényben nagyon tökéletes. -
padi68
senior tag
Sziasztok,
Strava prémium accountot hogyan lehet alap helyzetbe állítani, azaz nem szeretném fizetni a havi 2xxxFt-ot?
Mennyivel lesz gyengébb a lehetőségek tára?
Kösz Á
-
vampire17
addikt
válasz
Barthezz2 #578 üzenetére
Szuper, koszi! Gondolkodom most, hogy ezt vegyem, vagy varjam meg, amig elerheto lesz az angol verzioja a most megjelent olcsobb verzionak ( Amazfit Bip Lite ) kerdes persze, hogy az tudni fog-e ugyanigy ertesiteni...
Nagyon vonzo az uj verzioban elso sorban az uzemido, illetve nekem a "sportos" dolgok nem nagyon kellenek, az ertesites legyen reszletesebb mint a mi band 2-n, minden masban tudja ugyanazt
-
válasz
vampire17 #575 üzenetére
Szia!
Gmail-el megy szépen, azt a mailt nem ismerem, de szerintem nem lehet gond. Messengernél még az üzeneteket is írja.
A kínai elvileg előbb/többször frissül, illetve emiatt talán többet is tud néha. De most már az angol is eléggé felzárkózott funkciók tekintetében. Legalább is nekem most semmi nem hiányzik az angolból, de majd valaki, akinek kínai van, megmondja mivel több most az.
(#574) kovaszoskeny:
Ott még nem. -
vampire17
addikt
Sziasztok. Gondolgodom egy ilyen okosoran (angol verzion)
Ket kerdesem lenne.
1. "kulsos" email appok erteisteseit meg tudja jeleniteni? (konkretan Aqua mail)
Minden levelem ezzel az appal kezelem, jelenleg Mi band 2-m van, de csak annyit ir most ki, hogy "app". Jo lenne ha pl a level targyat kiirna ertesiteskor. Az amazfit tud ilyet?
2. Mik a fo elteresek az angol es a kinai verzio kozott? Engem az angol erdekelne elsosorban, csak erdekelne, mivel kapok kevesebbet...
Amugy egy Redmi Note 3 -al lenne hasznalva, gondolom az megy szepen
-
Na ja, pláne ha abból indulok ki, hogy a MIUI-hoz egy tonna téma elérhető, azt alapul véve ide is nyugodtan csinálhattak volna hasonló theme áruházat. Vagy ha másnem, egy progit, amivel készíteni lehet.
De perpill nekem egy tutorial is elég lenne az xml-ek szerkesztéséhez.
-
psyhoka
csendes tag
Valakinek nincs meg véletlen itt a viharsarok környékén? Megnézni.
-
kekigyu
aktív tag
válasz
Barthezz2 #570 üzenetére
Nem tudom sajnos, de nekem is hianyzik egy jo modszer egyedi facek keszitesehez. Az ora módosított android alapu, gondolom akar wear típusú oralapok is keszithetoek lennenek. Legalabbis ha a gyari oralapokat nezem biztos vannak meg funkciok ( ha mas nem a kulonbozo csikok amik a lépés vagy a tavolsag megtetelet mutatják). Nem is ertem miert nem ezzel kezdte a xiaomi, egy jo face tervezo vagy legalabb egy aruhaz sokat dobna a hype értéken.
-
Tudja valaki, hogy egy adott watchface esetén mit kell átírni/hozzáadni az xml fájlokban, ha mondjuk a dátum, vagy egyéb adat betűméretét kisebbre akarom venni?
Fentebb többször volt linkelve egy oldal, többek közt általam is, ahol lehet szerkeszteni óralapokat, viszont sajnos a digitális órán kívül semmi másnak a mérete nem állítható.
Én most ezt az óralapot szeretném megcsinálni, de ahhoz, hogy a jobb oldali "fékbetétre" adatokat tegyek, sajnos kisebbre kellene venni azokat, de egyelőre ezzel elakadtam.
Próbáltam, hogy betettem egy digitális órát, és annak sora alapján a watchface.xml-ben a nekem kellő adathoz a megfelelő sorokban hozzáadtam egy height="x" width="y" kitételt(a digitális óra szvsz ezekkel van beméretezve), de nem nagyon hatja meg.. -
alfa159sw
tag
Sziasztok!
Vásárlás előtt kérdezném,hogy a myfitnesspallal kommunikál az óra? A lépéseket áttölti, illetve magyar nyelvű menü már elérhető? -
psyhoka
csendes tag
Sziasztok! Megmondaná nekem valaki a méreteit?
A szíjon kívül nem találtam. Köszönöm.megvan bocs.....
-
StLui
veterán
Feles olvasószemüveg kell, de anélkül azért látok valamit, az hogy csak napfényben látom elég idegesítő, de ma pl 1/3 naftával rögzített 6 órányi bringázást, ezt nagyon csípem,telefon "megpusztulna" ennyitől.
Ébresztő ha kell, értsd korábban kelek mint a feleségemnek kell, nagyon, hogy csak rezeg, és nem keltem fel őt is. rezeg ha hívnak, vagy üzenet jön, sokszor felejtem némítva a telefont.Szóval adj még egy esélyt neki!
Üdv egy szintén 50-es -
sanyirigo
senior tag
Érdekes, a mai bicajozást feltöltötte a Strava-ba, de a 2 nappal ezelőtti mozgást nem.
-
attszil
tag
Sziasztok! Úgy jártam, hogy hiába tetszik nagyon, (szerintem ennyire jó minőségű kütyüt régen vettem) de nem látom a kijelző által mutatott apró információkat. Tudom, hogy kültérre lett tervezve meg erős fényben a legjobb de ha nincs közvetlen napfényen még szemüveggel is nehezen olvasom. EZ NEM az óra hibája, rá kellett jönnöm, hogy nem a romló szemű korosztály számára tervezik ezeket az okos kiegészítőket, mert mire az olvasó szemüveget előkotrom a telefont is elővehetem. A lényeg szerintetek érdemes meghirdetni, monjuk itt a hardveraprón és így két naposan mennyit érhet? Sajnálom nagyon de ne a polcon álljon, inkább használja más aki látja is!
-
tompyka
csendes tag
Tegnapelőtt még igen, ma már nálam sem szinkronizál a Strava-val.
Ez így nagyon gáz! -
kekigyu
aktív tag
válasz
kovaszoskeny #553 üzenetére
A kinai oratol sem kell felni. Parancssorbol eleg jol angolosithato, elvben tobb funkicoja is van es gyakrabban frissul. A kinai mifittel nekem kommunikal az ora siman, ugy is hogy egy mibandet is hasznalok. A kinai mifit meg gyarilag tartalmaz magyar nyelvet. Apropo, azt azert megkerdeznem, hogy ha jon egy kinai ota update az orara, es utana megint ratolom a parancssoros angolsoitast akkor az szamit valamit?
-
kerxy
őstag
válasz
kovaszoskeny #550 üzenetére
Ez ma is így van, de az Amazfit app szépen fejlődik, szinte mindent meg tudsz már benne nézni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Jövedelem
- TCL LCD és LED TV-k
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 10 46MM 2025.05.08-ig iStyle Garancia Makulátlan Karcmentes Állapotban
- Apple Watch Ultra 2 49mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4270
- Samsung Galaxy Watch4 40mm okosóra eladó
- Amazfit Balance okosóra eladó, újszerű, 1 hét garancia
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest