Hirdetés
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Itt a friss Moto G Stylus
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
Új hozzászólás Aktív témák
-
porkiy
aktív tag
válasz
Papirkutya00 #99 üzenetére
Köszi, Pace-t rendeltem Geekbuy-ról, elvileg angol nyelvű, de a Kakas miatt csúszik az egész....
-
Papirkutya00
csendes tag
Helló, én GB-ről rendeltem (GearBest), de meg kell nézni hogy milyen mert van Kínai és Amerikai változat (Amazfit és Amazfit Pace). Bár ígérik, hogy angol nyelv a kínai változatban csak még nem tudják mikor. Én megúsztam áfa és vám nélkül, de nézz körbe hátha van valahol eu raktáron. Ajánlom neked ezt az összefoglalót elolvasni.
-
porkiy
aktív tag
Honnan érdemes megvenni ezt az órát?
-
kerpok
tag
Jött ki új ROM: 1.2.3
És már az időjárás is syncel rendesen! Örömmáámor!
-
Alex_x
csendes tag
https://m.youtube.com/watch?feature=share&v=8GrdSM7qt8k
Itt elvileg már hivatalosan angol menüvel mutatják be. -
kerpok
tag
Szia,
Nem nagy óra, az én kicsi csuklómón vígan elvan! Kínai először, szal kellett kicsit bújni a netet mire angol lett, de így is csak kb 50%ban angol. Elvileg jön ki rá jövöre angol rom.. azt írják.ITT egy vidi, hogy kell angolra állítani!
Wifit talál pikk pakk, de szinkronizálni kell előszőr telefonnal, mert a telefonon tudod beírni a wifi kódódat, így már lehet vele firmware-t keresni, azaz rom-ot! Meg is találja a legújabbat telepíti is. 1.2.2a lesz. Ami nekem nem müxik, az spec az időjárást nem synceli át a telefonrol. Na bumm
DE minden funkciója kiválóan üzemel! GPS-t talál kb 1 perc alatt, szívritmust is pikk pakk felveszi. Az hogy kb úgy müködik mint egy régi kvarc óra, hogy napon nem kell semmilyen megvilágítás, király ötlet szerintem, éjszaka meg természetesen van fénye! bőven elég! Gombra is feléled de 2 koppintásra is (állítható) Van rá jó pár felület, váltogathatod kedvedre, ami alap állapotban kínai, ahol van szöveg, pl napok megnevezése, de gombra feléledve átvált angolra... ez még ilyen.. gyors, teszi a dolgát. Almával gyorsan párosítható, qr kód alapján, majd bluetoothon szinkronizál. Aksija eddig nagyon jó, 3 napja nem töltöttem, de estére spec kikapcsolom, nem alszok órában
még...
A Strava appba akar minden felnyomni, néha megy neki néha nem, passz miért, próbálkozok még pár appal! kb ennyi.
üdv
P -
cneref69
tag
Páromnak is végszóra, pénteken érkezett meg.
Sajnos elég bénák vagyunk hozzá, de nagyon meggyőző a kivitele, nekünk nagyon bejön.
Remélem lesz neki erős fórumos támogatása. -
cellpeti
nagyúr
4GB-os belső tároló? Akkor tehát lehet rátenni zenét is?
-
Arween
senior tag
Azt lehet tudni hogy hívás,whatsapp,facebook,gmail értesítést tud-e?
-
Skynet258
veterán
Arra akartam utalni, hogy a másik véglettel jöttél, ha ez valakinek nem tetszik, akkor vegyen egy baromi drágát. Miközben a kettő között is bőven van jó ajánlat. Ne tégy már úgy mintha nem értenéd amit a másik mond... aztán lehet tényleg nem érted.
"Kiválóan" tudsz alternatívát mutatni, remélem nem értékesítőként dolgozol.
Na de szájkarate off, kinőttem én már ebből, hogy fórumon vitatkozzak a mesterségesen generált semmiről. -
-
csizo13
tag
Ja, ha gagyi, akkor inkább egy fénix chronos-t vegyetek.
-
zseko
veterán
képen még nem is rossz, de a korábban belinkelt videón nagyon szarul néz ki
Eddig még mindig a Gear S2 az, aminél már azt éreztem, ez már azért tetszik. -
Gusztáv
addikt
Ha az MS Band-em végleg feladja a harcot, lehet erre cserélem. Nekem tetszik, és eddig a Xiaomi által gyártott cuccokkal nem volt sok bajom.
-
Nyugis
senior tag
Ha erre vártál akkor várjál még egy kicsit!
-
aha.e
tag
Mikor jelenik meg? Erre vártam
-
jUUh
addikt
Szeretem a Xiaomit, de ez nagyon gagyin néz ki a videón (is).
-
törölt tag
Érdekes minden esetre
-
atike
nagyúr
Létezik belőle csakfekete....? Akkor még esetleg. Ez a fekete - piros kombó nagyon erős...
-
törölt tag
Csak nekem tűnt fel, vagy ennek tényleg le van csapva a kijelző allja mint a legtöbb "gagyi" kínai órának?
Akkor viszont a 300x300pixel sem tudom hogy jött ki -
törölt tag
Ha tudás alapján vennék csak, akkor MiBand2, az IP-védett is, meg minden van benne, ami kell, csak éppen szoftveresen nem használja ki, kell hozzá 3rd party app, amivel normálisan működik minden beépített szenzor
De amúgy a Mio Slice-t várom már nagyon, csak az is eltűnt, mint szamár a ködben, semmi új infó január óta, pedig már lassan itt az év vége. -
törölt tag
válasz
Viktor0610 #54 üzenetére
Sőt, egyáltalán kijelző sem feltétlen kell rá. A Misfit Shine például nagyon király kis cucc lenne, ha képesek lennének végre egy normális szíjat gyártani hozzá, amiből nem esik ki.
-
-
jacis
nagyúr
Elég mocsok megjelenése van. Igazi frankó kínai....
-
Nyugis
senior tag
válasz
Viktor0610 #47 üzenetére
Most tényleg csinálnak még monocrome kijelzovel bármit is?
De nem is ez a durva hanem az hogy ezt bárki is ön számtanból Megveszi? ?
Na ez a nem semmi. -
Obyboy
addikt
válasz
fornettisuti #22 üzenetére
+1
-
Skynet258
veterán
Garantáltan nem Android Wear, valami saját cucc, vélhetően nem is lesz bővíthető újabb programokkal. Mint egy Alcatel Watch, az is szép meg jó, csak zárt rendszer. Pont ezért nem nagy szám ez az óra sem...
-
-
Balint1408
aktív tag
Nem rossz.
-
CB
senior tag
A 11 napot úgy fogja bírni, hogy csak óraként használja a gazdája. Mivel említve volt, hogy lesznek okosóra funkciók is, ezért csatlakoztatni kell majd a telefonhoz. Ez kékfoggal történik, ami eszi a telefon és az óra akkut is. Ha a gazdája csak napi ~12 órát használja így a kütyüt, akkor örülhet, ha 3-4 napot bír majd az óra akku. Ez sem rossz, de még nagyon kevés. Egyébként szép ez az óra, és a kijelző felbontása is olyan, hogy a pixelek nem szembetűnők.
Az ár fog dönteni majd, mert sportórából már van egy rakás, amik tudják ezeket a funkciókat. -
csizo13
tag
Ez nagyon durván jól hangzik, a leírása alapján.
-
Nyugis
senior tag
üdv!
nagyon jol néz ki ez az óra és a cikk is igen csak pártolja.
én is szivesen vennék egy ilyen gyöngyszemet!
kerestem alliX-en de ott sajna nem árulják. -
moordavid
aktív tag
Megvan a karácsonyi ajándékom
-
ALBY
senior tag
Itt van pár igazi fotó
http://www.xiaomitoday.com/xiaomi-huami-amazfit-smartwatch-announced-officialy-799-yuan/
Óraszíj is reteszes, akármikor könnyen cserélgethető.Tisztességes a 11 napos üzemidő,
végre nem valami életképtelen drágaság mint sok más "nagy" gyártótól. -
ALBY
senior tag
válasz
BoneDragon #4 üzenetére
Ez egy sport óra. (GPS-el meg a többi fitt marhasággal.) Kezljük is annak.
Ha Huawei Watchot akarsz vegyél olyat.Vagy vegyél egy sima körbekörbe órát amilyen tetszik, (akár többet és cserélgesd alkalom szerint),
és vegyél mellé egy MiBand-et , elrezgi az is ha helyzet van.
MiBand mellé is vannak elegáns bőr és fémszíjas karkötők is, de ha már az is snassz, nyersen a zsebedbe is teheted a kapszuláját.Amúgy ez sem csúnya szerintem, kell mellé egy-két ízléses szíjat választani,
és főleg "számlapot" a softwareben, máris pofás lesz.(A szilikon szíj amúgy nagyon kényelmes (és nem csak sporthoz) , könnyű az egész óra főleg a fémekhez képest, és nem rohad el mint a bőr szíjak.)
ui: jó lenne már igazi fotó is a sok rederkép helyett (addig meg nem kéne gagyizni a kivitelt)
-
törölt tag
válasz
Criminal017 #2 üzenetére
Ez a Huami úgy hangzik, mint valami Huawei+Xiaomi vegyes vállalat kreatívan megválasztott neve.
-
balaaazs
senior tag
Nekem van egy Alcatel Onetouch-om, teszi az is a dolgát szépen, bár csodát nem kell valszeg várni ettől sem...
Mondjuk az alcatelnél lehet jobb ez
-
SUPREME7
őstag
-
nyisziati
veterán
Értem az érveidet, de valahogy nekem akkor is a szilikon a gagyi kategória.
Nem is értem, sport célzattal hogy lehet ez praktikus. Beizzad, alatta nem lélegzik a bőr, csúszkál a karon, nyáron dögmeleg, hűvösebb időben meg hűti a kart a begyűlt izzadság.
Ha meghúzom, hogy ne csúszkáljon, akkor belevág a bőrbe, főleg a fémcsat.Talán csak divatolás miatt erőltetik, akár drágább készülékekkel is, nem tudom.
Mindenesetre most dafke rákerestem az Alin a "metal smart watches"-re, aztán meglátjuk.
Szerk.: látom, a tokra írtátok, hogy fém, a szíj pedig cserélhető, így már jobb egy fokkal. Bár vannak lényegesen szebbek.
Pl. ez. -
Tibko8
senior tag
Én meg 3 hete használok mi band 2. Ha ezt tudom hogy lesz ilyen akkor spórolok egy picit. Bár 30E még nem adnék egy órá ért. De ha majd valami jó akcióba lesz mondjuk 50%-os akkor már best buy addig meg használom tovább a band 2 ami szerintem még mindig jó vétel főleg a mai frissítés után még jobban tetszik.
Amúgy mi band 2-hoz van fém szíj
-
fornettisuti
veterán
Huawei+Xiaomi=Huami
-
pampika
őstag
hmm, a fémház (amit külföldi oldalakon kerámiának is írtak már), tényleg gagyi.
a szilikon szíj pedig nyilván praktikusabb, ha sportra akarod használni.
de ha nem tetszik, veszel rá bármikor másik szíjat, mivel standard méretű.nyilván a 80-100-xyz ezer forintos sport és egyéb órák is azért gagyik, mert szilikon szíjuk van?
nekem is a bőr szíj jobban tetszene, de teljesen logikus döntésnek tartom a szilikont. ha meg vennék és nem tetszene, max lecserélném...de emiatt nem hívnám gagyinak az egészet.
-
r3dsnake
nagyúr
Szerintem a MiBand 2 kifejezetten bénán néz ki, ez viszont brutálszép.
-
Fejvadi
nagyúr
Ez nem lett egy nagy durranás. Lehet ezért dobták ki így fű alatt. Régóta várom, hogy legyen egy jó Xiaomi-s okosóra, de ez semmi.
-
vicze
félisten
Nem az ő brandjük, max. partnerek. Xiaomi webshop olyan mint az Amazon, van ott JBL-től kezdve minden kutyafüle.
Huami is csak pont olyan mint a 1More vagy sok más Xiaomi partner, van olyan white-label termékük, amit Mi brand alatt forgalmazott a Xiaomi, van sajátjuk.Jelen esetben az Amazfit a Huami saját márkája és nem Xiaomié.
-
Nagytoll
senior tag
Ezen mi fog futni, android vagy valami sufniOS?
-
Pár tesztet elolvasnék róla, de lehet jó vétel lesz.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Az Amazfit a pontosítás kedvéért a Huami termékvonala, ami meg a Xiaomi brandje. Az első Amazfit karperec fent is van a Xiaomi oldalán.
-
tejbele
csendes tag
Nem egy Moto 360, de nem rossz.
-
vicze
félisten
Azt azért megmagyarázhatatlan valaki, hogy mi ebben a Xiaomi, azonkívül hogy az ő alkalmazasukat használják a Amazfit termékek?
-
Heuar
csendes tag
Egyelőre nem látom, hogy miben lenne sokkal jobb mint a Mi Band 2. Oké, ott a GPS, de az még nem ér 20-30000 Ft-os árkülönbséget (nekem
). Az aktivitásmérő és óra funkciók a Band-ben is megvannak. Kinézetre egyébként szerintem sem vészes.
-
nyisziati
veterán
válasz
BoneDragon #4 üzenetére
Szerintem nem ronda, csak gagyi az anyaghasználat. Egyszer raknának már össze egy rendes fémtokos -fémszíjas órát...
Vagy akár bőrt, az is jó. De ez a bazári műanyag-szilikon...
És még a legdrágábbak is ilyenek. -
ghiottone
nagyúr
Az a "11,6-ot napot" szövegrész felkeltette az érdeklődésemet. Ha lesz rajta alipay akkor NFC-t is raknak bele?
-
BoneDragon
veterán
Ronda. Igazán rakhatnának össze huawei watchoz hasonló órákat a nagy gyártók is, csak olcsóbban.
-
Instant get
-
Criminal017
őstag
Azt nem mondanám, hogy a Xiaomi-é. Inkább a Huami-é, ami a Xiaomi egyik alvállalata.
A Xiaomi is Huamiként hirdeti. A kukacoskodást félretéve, érdekes cucc lehet, bár MiFitben nem szerepel egyelőre. -
alkatraz3000
senior tag
elég szépnek tűnik. az ára is bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Csatlakoztatott eszközei már voltak, igazi okosórája eddig viszont még nem - a Xiaomi az Amazfit Watchcsal száll be a fejlettebb kütyüpiacra.
- Keresünk dokkolókat
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest