Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valamelyik cikkbe olvastam vagy itt nem tudom, hogy stravával lehet szinkronizálni az egészség appal is.
Egyébként szinte mindent beállítottam benne. Alvást még nem tudtam mérni, mert gondoltam legyen teljesen feltöltve, bár még csak 44%-on állt.. ma majd még munka közben eljátszok vele. -
Nah elkezdtem a beállítgatást meg ilyenek, de még azért lesz pár homályos pont, főleg strava és egészség alkalmazás
-
Felhívtam kettőkor a futárszolgálatot, hogy merre a csomag, mert az oldalon kiszállítottnak írták. Kiderült a futár letette otthon az ablakba, mert a szomszéd azt mondta neki, hogy így szokták. Komoly cég ez a dpd.
Írt rá a futár egy cetlit, ha megtalálom akkor hívjam fel, hogy minden ok!!! -
Nah 12:46-13:46 között jön a futár az órával.
-
santa clause
aktív tag
Imám meghallgatásra tálalt, nem indul a teloval az app...
-
Nah mai nap megérkezett pestre a központba, holnap remélem kihozzák utána én is érdemben hozzá tudok majd szólni az ios-es kompatibilitási dolgokhoz.
-
Dwatti
addikt
Egyre több helyen olvasom ezt a nem indul, vagy nem tölt be az óra hibát. Az utolsó rom hibás lenne? Azért ezek igy nem jó kilátások.....
-
matyi19
őstag
Sziasztok!
Unokatestverem Pace-ja kezdett el tegnap, random ujraindulni+ nem reagalt a power gombra sem...
Ma ott tart, hogy el sem indul az ora, csak a boot amazfit logaig jut el, viszont talan mar mukodik a power gomb.
Mit lehet ebben az esteben tenni? -
vallas
őstag
Hali,
megnézné akinek már 1.3.5 -s rendszer van fenn, hogy ki tudja exportálni az edzés adatokat?
Igazából a ki exportálás megy az órán, de utána a windowsba nem tudom kitallózni a GPX mappát, mindig lehal az intéző...illetve az egész eszköz tallózás szar lett....
Lehet el kéne távolítani eszköz kezelőből az órát, és újra felismertetni a winnel?
reboot már volt...
-
aicasse
csendes újonc
Olvasom milyen hibák jelentkeznek, de azt kell mondjam nálam az IOS mellett semmi ilyen nincs.
Nagyon szépen fut minden. Nagyon szeretem. A legutolsó frissítés után a aksi üzem idő is teljesen jó lett.
2 nap 11 óra után még 60% van. Pedig minden nap volt futás és éjszaka is be volt kapcsolva.
Nagyon szépen mutatva hogyan szuszikálok -
Macika66
őstag
Kipróbáltam a Watch Droidot, jó is, tetszik is, de kb. a dupláját fogyasztja vele az óra, mint a gyári programmal.
Így aztán marad a gyári Amazfit program... -
Nálam sem az óra wifijével van gond. Az a probléma, hogy a Note 8 alaplapján a BTLE és a wifi ugyan azt az antennát használja. Ha nem érzékel a telefonon az alkalmazás csatlakoztatott órát, akkor BTLE-n keresztül folyamatosan keresi azt. Ezzel bezavarva a wifinek. Úgy néz ki ilyenkor, hogy speedtestet csinálva a Ping idő megnyúlik, letöltés 0,0 mbit/sec, majd felugrik a tényleges sebességre (500mbit/sec), és 1-2 mp után veszti a sebességet, lemegy nullára, aztán megint elindul. Közben van, hogy teljesen elveszti a wifi jelet a router mellett és kiírja, hogy communication error.
-
Dwatti
addikt
válasz
Memmaao #1470 üzenetére
Nálam nincs ilyen hiba, kikapcsolt órával, még telefon leválasztásával is futottam utána sem volt gond.
Óra most sincs bekapcsolva, amazfit alkalmazást megnyitom semmi probléma nem lép fel.... ( Honor 8 ) Nekem ez az amazfit HU verzió van fent Óra wifi -t nem használom a bluetooth van beállítva. -
válasz
kekigyu #1471 üzenetére
Nekem ez az óra nem opció. Amint nem csatlakozik a telefonhoz, az agresszív BTLE használat miatt lőttek a wifinek! Ha a pebbe van rajtam, az amazfit meg ki van kapcsolva, nem tudok wifizni...
A négy nap tapasztalata alapján amúgy sem sikerült jobban megszeretnem, mint a Pebblet, így mennie kell. Összességében: lassú. Mire két koppintás után éled a kijelző, eltelik vagy 3 mp. A kijelző nem annyira jól látható, mint a pebble transzreflektiv panelje. A menüben lépkedés is lassú. A szíj kényelmetlen, kicsit viszket tőle a bőröm. A flat tire kijelző sem tetszik. Az üzemidő király! 4 nap után még 40%. Ez fog hiányozni. Kolléganőm pont ilyet nézett ki a párjának, iOS mellett nem ismert a wifi hiba. Így csak a postát buktam, ő még nem kell, hogy várjon egyből van órája.
-
kekigyu
aktív tag
válasz
Memmaao #1470 üzenetére
Marha jo
Honapok ota meg van az ora, ket hete kezdtem el, hogy amikor leveszem kikapcsolom. Hogy mit szivtam mire rajottem, hogy az ora appja csinalja, bar eddig nem jutottam el, hogy csak kikapcsolt ora mellett van baj. Igy en is gondolkodom, hogy megválok tőle.
Többiek: lecci probaljatok ra arra, hogy nalatok is van e ez a hiba.
-
Így négy nap után megy fel az óra a Jófogásra. Sajnos ha kikapcsolom az órát, vagy mondjuk épp nem az van rajtam, hanem a pebble, és az amazfit nem csatlakozik a telefonomhoz, akkor az amazfit watch alkalmazás szétb@ssza a telefonom wifijét. Irgalmatlan belassul a net, a wifi hálózatok nagy részét nem is látja a telefon. Töröltem az appot, minden megoldódott. Note 8 a telefon. XDA-n írnak a hibáról, illetve arról, hogy a huami el sem ismeri, hogy okoz ilyen hibát az alkalmazás, pedig többen jelezték. Így megoldás sem várható...
-
Van egyszerűbb megoldás is, és köszönhetően gidano-nak magyarul.
Watch Droid Phone & Assistant - HU
Telepítés pedig szintén magyarítva az APK installer-rel:
APK Installer for PC - HU -
kekigyu
aktív tag
Tobb het kiserletezes utan eljutottam oda, hogy kiderult, a kinai verzios Amazfit Watch app ha fel van telepitve szetcseszi a telefon wifi kapcsolatat. Allandoan bontodik a wifi kapcsolat, nincs automatikus felcsatlakozas wifire, sokszor az elerheto wifi halozatokat se latja a telefon. Valaki talalkozott már ilyennel? Mi lehet a megoldas? Oran factory reset megvolt, nem segit. Playes alkalmazast hanyagolnam mivel a kinai frissebb, tobbet tud, szinkronizal MiFit appal. Köszi az ötleteket elore is
-
synar
őstag
válasz
darkmann #1458 üzenetére
Nem, az eredeti gyári van fent, arra lehet telepíteni az alkalmazást pc-n keresztül, a linkelt videóban látható, egyszerű módszerrel, csak USB csatlakozás után le kell futtatni a "Watch.Droid.Assistant.Amazfit.installer" fájlt, linkje a második videó alatt található, de innen is letölthető. Ez a verzió már több pontos választható telepítéssel rendelkezik, így néz ki:
1 - Enable app drawer on US PACE - Applications access on last tab
2 - Disable app drawer on US PACE - Applications access removed
3 - Enable app drawer and install Watch Droid Assistant on a US PACE/CN Smartwatch
4 - Install Watch Droid Assistant only - app drawer accessible
5 - Uninstall the Watch Droid Assistant from your device
6 - Exit
Please choose the relevant option for you ( Type 1, 2, 3, 4, 5 or 6 )
Én a harmadikat választottam és szépen működik, főleg a notification kezelés az erőssége, de jó az arcképes hívókijelző és a kibővített "Actions" menü, az előre definiált gyors válaszadási lehetőséggel (Reply). Az óra ébresztése után valamelyik irányba lapozás után kb. 2mp után előjön a kezelője onnan lehet előhívni a régi üzeneteket is, van zene vezérlő, gyors hívás indítás max 7 számig, app-ban beállítható. -
synar
őstag
Próbáltátok már a Watch Droid alkalmazást? Lehet kicsit turbózni az óra tudását vele, pl. értesítések száma, szöveg mérete(!!!), gyors válaszok, rezgés hossza, gyorstárcsázó arcképpel (kipróbáltam, működik) fájlmásolás stb. Még ismerkedem vele, de nagyon tetszik, úgy tűnik lesz benne jó néhány használható plusz funkció.
YouTube:
Xiaomi Amazfit PACE with Watch Droid - Installation instructions
Xiaomi Amazfit PACE with Watch Droid - new version features recap -
Macika66
őstag
válasz
gamegod #1449 üzenetére
Vettem vagy 6 €-ért 5 db üveget rá...
Tökéletes.
A másodiknál tartok, az első már megmentette a kijelző életét a sajátja árán... -
santa clause
aktív tag
Nem tudom milyen üveggel lett ellátva, de az enyémen még egy hajszálkarc sincs!
Ja azt mondtam hogy én 10-be vettem az órát két naposan?
Egyik ismerősöm vette a lányának de nem tetszett neki, feldobtam a labdát mondom adok érte 10-et!vidd!
-
Dwatti
addikt
válasz
gamegod #1449 üzenetére
Én ezt a kijelző védőt megrendeltem még nem érkezett meg. De kíváncsi leszek rá mivel az érintés nem valami tökéletes így üveg nélkül sem. Koppintásos kijelző ébresztés is csak minden 2.-3. alkalomra sikerül.
-
gamegod
senior tag
gyerekek, a kijelzőre tettetek valami védelmet? baromira bejön ez az óra, szerintem meg is lepem majd vele magam
-
válasz
santa clause #1446 üzenetére
Endomondo-val egy a baj, hogy nem szinkronizál a MiFit-tel, vagy a Strava-val, vagy az Amazfit programmal.
Vagyis nekem még nem sikerült rábírnom. -
santa clause
aktív tag
Huami rágyúrhatna a sportkategóriákra kicsit, endomondo-ba van vagy 50 féle.
Legalább a felét illene átvenni!!! -
Nah a dpd-s szállítási kód átváltott szállítás folyamatban -ra. Azt írja a küldemény beérkezett az elosztó központba. (Hinckley, Leicestershire (GB))
Kíváncsi leszek mikor ér ide? -
aicasse
csendes újonc
Az Amazfit ütemét az 1.3.5 verzióra frissítették, amely magában foglalja a hegymászás tevékenység követését, valamint az akkumulátorok optimalizálását és hibajavításokat.
Ezzel lehet, hogy megszűnik az a probléma, hogy két-három napig ment egy feltöltéssel. Ami azért volt érdekes mert első nap lement 50%-ra, utána két napon keresztül ugyanazzal a terheléssel ment és még volt 20%. Érthetetlen.
-
keselyü57
tag
Geekbuying-ról vásárolt Amazfit Pace POM telepítés után szépen elindult utána kikapcsolt! Sajnos azóta bekapcsolni sem lehet. Volt valakinek ilyen jellegű problémája? Esetleg egy hazai szervizet tud valaki? Nem szeretnék hónapokat várni mire Kínából küldenek egy másikat.... ha küldenek.
-
Joe.36
addikt
Jött frissítés az órára !
-
Dwatti
addikt
válasz
VANESSZA1 #1431 üzenetére
Sajnos nem akciózták lejjebb , nekem meg nem ér 90 ezret max 70-et adtam volna egy ilyen óráért.
Szerintem Amazfit jó ár érték arány ebben a 25-38 ezres ár kategóriában. ( ha fellehetne venni a hívást -nem kellene előkotorni a hátizsákból a telot és mutatná az elmulasztott hívásokat is akkor számomra tökéletes lenne) -
Dwatti
addikt
-
Dwatti
addikt
Most teszteltem 7.5 km kerékpározás szemerkélő esőben 27 perc, 50 m szint különbség 145 kCal az amazfit szerint. Telefon levolt választva igy a Strava-ba utólag küldtem át. Az futásnak vette 26. 30 perc 7. 6 km 44 méter magasság és 718 kCal...
Valamelyik nem jól számol -
Most jelezte, hogy van új sw, 1.3.5
-
synar
őstag
Itt találsz egy csomó számlapot, a clone gombbal szerkesztheted is őket és azt is le tudod tölteni, a .wfz fájlokat a pc-re csatlakoztatás után az óra WatchFace mappájába kell másolni, telefonon az Amazfitt app újraindítása után szinkronizál és utána már ott is látszanak a plusz számlapok. Nálam a dig015.Face vált be, ez látszik a legjobban, gyengébb fényviszonyok között is. Amúgy az nekem a nov. 8-i GB-NL post rendelésem 28-án érkezett meg, szerencsére plusz terhek és sérülés nélkül (89,99$).
-
Igen, az első bekapcsolás utáni update. Nekem volt szerencsém kipróbálni nélküle, mert nem volt elég töltés a frissítéshez. Előtte pl. nem volt fényerő állítási opció. A számlapokat a megaról töltöttem le, link a jútyúb video alatt, talán a 4.
#Martin Eden. Nekem régebbi swrel jött. Szerintem első napon még kár parazni az akkun.
-
Martin Eden
tag
válasz
Memmaao #1413 üzenetére
Én is ma délután 1 körül kaptam meg a gearbest-es rendelést, nálam alapból 1.3.4f volt rajta és azt mondja, up to date vagyok, nincs frissebb. Ami némileg zavar, hogy kb. 1.5 óra alatt 66%-ról 54%-ra küzdötte le magát a töltöttség. Most vagy régóta volt dobozban, vagy ez már akku-para?
-
válasz
Memmaao #1413 üzenetére
A sw update után annyival jobb lett, hogy össze se lehet hasonlítani avval, amivel érkezett. Közben van már fent 150 számlap. A frissített sw világítás kezelése is sokkal jobb. Kijelzőt csak a gombbal, vagy dupla koppintással lehet éleszteni? A csukló billentés csak a háttér világítást kapcsolja be.
-
Most hozta ki a dpd az órát. A Gearbest csomagolás téren elég hanyag. Egy vékony réteg fólia... A doboz körbe van nyomódva. Első benyomás: doboz iszonyat igényes. Red dot award ott figyel rajta. Az óra kerámia kerete nagyon fénylik, de minőségi. A "bakelit" ház, hát... A töltő botrány! Fáj belepattintani az órát. Idővel tuti nyomot fog hagyni. A napfényben a láthatósága nagyon jó. Homályban és beltéri viszonyok közt botrány ( a pebble trans reflectiv LCDhez képest is). Pár extra számlap jól jönne.
-
Dwatti
addikt
válasz
halamita #1398 üzenetére
Közben a Strava is szinkronizált, a mai futás adatai bekerültek. Ezek szerint csak a strava aktíválás utáni adatokat tölti át. Visszamenöleg nem veszi át az adatokat.
De a 2 futási mérés más, a méter és a kalória sem egyezik
Csakaz idő és az útvonal.. Akkor nem is vesz át adatot csak együtt indul -
Dwatti
addikt
válasz
santa clause #1407 üzenetére
Jó akkor hol nyomjak a gps-re?
Az amazfit app inditásnál szinkronizál és az írja adatok feltöltése felhőbe na azt hova is mikor nem emlékszem hogy állítottam " felhőt" be.
-
Dwatti
addikt
válasz
santa clause #1405 üzenetére
Én még a gps-t sem találtam meg, csak a sport funkcióknál látom hogy kapcsolodik de ikont sem láttam.
-
Dwatti
addikt
válasz
santa clause #1402 üzenetére
Légnyomás hol látszik? De tudtommal nem is az óra mér, hanem a telefonról tölti be az időjárás adatokat. Magasság adatokatmeg a gps adja meg.
-
válasz
santa clause #1402 üzenetére
Én nem értek hozzá, de ez nagy eltérésnek számít?
-
santa clause
aktív tag
Akárkinek sikerült a légnyomáson kívül bármilyen más adatot kiiratni az órával?? Mert nálam csak azt írja hogy loading, de semmi se történik...
Ha neten vagy időjárás állomáson meglesem a légnyomást, megjegyzem az sem egyezik. Az óra mutat 998-at a net meg az állomás 1012-őt. érdekes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Csatlakoztatott eszközei már voltak, igazi okosórája eddig viszont még nem - a Xiaomi az Amazfit Watchcsal száll be a fejlettebb kütyüpiacra.
- Micro Four Thirds
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Vicces képek
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- PlayStation 4
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 256 GB-os csomagban jönnek a G.Skill legújabb tuningmemóriái
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Garmin Vivomove Trend eladó
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 2 év garancia ajándék extra szíj
- Apple Watch 3 Series 38 mm Silver Aluminium White Sport okosóra - akku 86%-os (!) - 1 hét garival! -
- Új Ticwatch Pro 5 Enduro Google WearOS 2 év garancia
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest