Hirdetés
- És milyen illatú legyen a készülék?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a OnePlus 13T
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakukkmarci
senior tag
Még nem végeredmény, csak állás...
Még cserélhető számlapokat csinálok hozzá meg mutatókat is. Ami még nagyon hiányzik, szeretném a 3-mas mellé egy kis négyzetben megjeleníteni a dátumot (napot).
A datawidget_list.xml, description.xml és a watchface.xml fájlokban van a kutya elásva, de még nem áll össze a kép... -
darkmann
őstag
Gearbest-en most 120-126$ (angol/kínai), de Kínából szállítva. Ha elkapják a vámon, és még rájön az Áfa, akkor nem lesz olcsóbb az EU Stocknál, és még a garancia is kérdéses!
Szóval EU raktárból sem fogod sokkal olcsóbban megúszni, és én nem is láttam az utóbbi egy hónapban, csak azt hiszem spanyol raktárból, és az is kb. 50k-ra jött ki átszámolva. -
vacs
veterán
eustock-on 50K, az egy kicsit sok ... nem tudnám valahonnét letölteni?
Megpróbálok keresni majd kínai webshop eu raktárból, köszi!
-
doongoo
addikt
aki nem akar extrákat, annak ajánlottabb a nemzetközi verzió (már az is elég közel jár a kínaihoz tudásban egyébként), extrákhoz (nálam custom rom) meg az a lényeg, hogy a bootloader nyitott legyen ill. emiatt bizonyos verziónál korábbi rendszer legyen rajta. Na ezt meg nem tudja megmondani egyik webshop sem...
-
doongoo
addikt
válasz
kakukkmarci #291 üzenetére
azért reméljük megosztod majd a végeredményt...
-
Bazs-
tag
válasz
kakukkmarci #289 üzenetére
Sajnos munka miatt nem volt időm ezzel foglalkozni.
A .wfz file kiterjesztését simán nevezd át .zip-re. Utána bele tudsz nézni és szerkeszteni amit szeretnél. -
kakukkmarci
senior tag
Tudtál már foglalkozni a problémával ?
Itt szépen látható, hogyan áll össze a komplett watchface, ezért egy .zip vagy .rar file könnyen szétszedhető, vagy módosítható, de ha csak .wfz file-om van, abba hogyan tudnék belenyúlni ?
Rengeteg jól működő kész óra van, de olyan egyik sem, ami pont megfelelne, ezért alakítanék egyet! -
kekigyu
aktív tag
Üdv nektek! Hol érdemes megvenni most az órát?
-
sanyirigo
senior tag
válasz
kakukkmarci #286 üzenetére
Akkor az úszást hanyagoljuk vele.
-
sanyirigo
senior tag
Sziasztok!
Végre nekem is megjött az óra,de 2 kérdésem lenne:
-tölteni csak USB csatlakozóról lehet, vagy simán 220-ról is lehet?
-mennyire bírja a vizet? Úszni szokott vele valaki?Üdv.:
sanyirigo -
sanyirigo
senior tag
Andriod 5.1 fut az órán, Youtube-on van róla egy videó.
-
doongoo
addikt
kínai marketes verzióban nincs strava sync lehetőség (van viszont mifit és midong). Playes verzióban meg van strava, de nincs más. Ha jól néztem valahol xda-n írták, hogy először a kínai verziót feltéve és beállítva a szinkronizálásokatt, majd aztán a playeset feltéve és belőve a strava syncet is, utána megy az összes szinkron.
Módosított android stimmel. Számológépet én is tettem fel, a képnézegetőt még nem láttam... -
Bazs-
tag
Nálam is szintén ugyanaz a probléma, mint kakukkmarcinál.
Ha lesz egy kis időm, akkor lehet belenézek a fileokba (zip-re átnevezve meg lehet nézni, miből áll össze). Hátha rájövök, hogy mi lehet a gond.
Amúgy az miért lehet, hogy nálam a Strava szinkronizálási lehetőség meg sem jelenik az Amazfitben ? Kinai marketből tettem fel.
Azt jól tudom, hogy egy módosított Android fut az órán ? Egyik youtube videoban láttam, hogy számológépet és képnézegetőt telepítettek rá.
-
doongoo
addikt
válasz
kakukkmarci #272 üzenetére
Akkor nálad csak a bizakodás maradhat, hogy majd talán egyszer feloldható lesz a bootloader...
-
CSAVI38
tag
válasz
kakukkmarci #272 üzenetére
Én a kínai vagyis az azon alapuló pacefield rom-ot használom és nálam mindegyik jó.
-
CSAVI38
tag
válasz
kakukkmarci #270 üzenetére
Melyik firmware verzó van az órádon? Lehet az a gond.
-
doongoo
addikt
válasz
kakukkmarci #268 üzenetére
Mert a factory reset törli őket az óráról. Újra fel kell őket másolni.
-
doongoo
addikt
válasz
kakukkmarci #266 üzenetére
Hát nálam semmi ilyesmi gond nincs. Lehet, hogy egy factory reset segíthet (aztán újra feltenni a számlapokat), de persze nem biztos. Lehet, hogy a flashelési próbálkozásaid megkevertek valamit. A gyári számlapokkal minden okés?
-
kakukkmarci
senior tag
-
doongoo
addikt
válasz
kakukkmarci #264 üzenetére
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
kakukkmarci #263 üzenetére
Pofonegyszerű, csak a kínairól fordítás miatt kimaradt egy részlet. Ha nincs WatchFace könyvtár, létre kell hozni.
Így már minden okés!
-
doongoo
addikt
válasz
kakukkmarci #261 üzenetére
Sikerült feltenni párat?
-
kakukkmarci
senior tag
Segíts már, kérlek !
Hogyan kell letölteni ezeket a fájlokat?
Nem bírtam rájönni, sőt, azt hiszem, már a bejelentkezéssel is gondom akadt... Pedig van ottani regisztrációm elvileg.
Megoldódott !
A felhasználó névnél az ékezetes betűt, sőt a szóközt sem szerette. Most már a letöltési linket is látom! -
doongoo
addikt
Akit esetleg érdekelnek custom watchfacek, itt egy gyűjtőlink [link]
A letöltéshez kell xiaomi fiók (azzal kell bejelentkezni).
a kicsomagolt. .wfz fájlt kell az órán a WatchFace könyvtárba bemásolni (6-ot próbáltam, mind működik- személyes kedvenc a monoszkóp) -
sparks
senior tag
Erdőben nem tudom, de múltkor városban (belváros, magas házak, szűk utcák) nagyon vacak volt. Egy nagy séta közben trackeltem és siralmas lett. Szép nagy ugrások lettek benne. Erdő azért koránt sem olyan vészes. Meg tegnap frissült a GPS szoftver is nálam, azóta nem probaltam még.
-
domedee
senior tag
A GPS-nek mekkora a pontossága, ha erdőben/fák alatt, völgyekben futok és szeretném látni a pontos útvonalat?
-
kerxy
őstag
Nekem megérkezett az 1.3.2b verzió az órára.
friss GPS firmware,
értesítősáv fentről lehúzva más lett, nekem jobban tetszik
került be még edzésterv, választható cuccokkal (kezdő, haladó stb)
állítható 12/24 h formátum.Egyelőre ennyit vettem észre.
-
focus
csendes tag
Nálam a vasárnapi óraátállítás óta nincs normális lépés és alvás szinkron a MiFit-tel. Ugyan az órán jól jelennek meg az adatok és Amazfit is látszólag továbbitja a MiFit-nek, de ott már teljesen rossz adatok jelennek meg. Csináltam több párosítás törlést és újra párosítást, de a helyzet változatlan.
Van valakinek ötlete? -
porkiy
aktív tag
Sziasztok, lehet az, h csak a kedvencekhez berakott telefonszámokon hívók nevét írja ki az óra, a többit nem függetlenül attól, h +36-tal, vagy 06-tal kezdődik-e?
Köszi. -
CSAVI38
tag
válasz
csepi.peter #247 üzenetére
Jó az csak vedd le a párosítást mi fit ből és párosítsd újra és lőn..
-
CSAVI38
tag
válasz
csepi.peter #245 üzenetére
XDA-s forumban volt, egyébként innen, ez dev változat tehát béta, de eddig nem volt vele gond, ezzel viszont megy a óráról az upload opció is
[link] -
-h2o-
csendes tag
Tegnap nekem már ment a MiFit-ből.
A 2.3.0 van fent jelenleg. Telepítés után az Állapot lapon nem jelentek meg az aktivitás adatok, de
a bal felső sarokban az emberkére bökve kiírta az eddig megtett km-eket, arra nyomva pedig a részleteket.
Ezek után már az Állapot lapról is elérhetővé váltak az adatok. -
domedee
senior tag
-
csavi43
csendes tag
Nem tudom mi a gond, nálam mindenből a legfrissebb van de amióta nyomtam egy beltéri futást, azóta nem szinkronizálja a futás adatokat. Minden más átmegy mi fit-be és maga a futás is megjelenik a lépéseknél mint tevékenység, de hiába.nyomom a futásnál a előzményeket azt írja nem tudja letölteni és nem mutat semmi adatot. Nem tudom mit ronthattam el. Már nyomtam órán factory resete, feltettem újra amazfitet és Mi Fitet, de semmi változás. Nektek milyen telefonnal megy, nekem redmi note 3 se telom van
-
Gusztáv
addikt
Na nekem is már a vámon van az óra, direkt kínai verziót vettem a mi fit miatt. Ez fogja váltani a szeretett MS Bandemet, mert szegényke már nagyon haldoklik.
-
-h2o-
csendes tag
válasz
csepi.peter #234 üzenetére
Nekem a MiFit-ből a 2.2.12-es van és a frissítés keresése azt mondja, hogy naprakész.
Te honnan töltötted le? -
-h2o-
csendes tag
válasz
csepi.peter #230 üzenetére
Akkor azt nekem is fel kell tennem, mert 1.2.8 alatt eléggé "hol megy, hol nem" a frissítés...
A legutolsó aktivitást pedig most valamiért sehogyan sem akarja szinkronizálni. Illetve a MiFit-ben
nem jelenik meg, de hibát is jelez a mifit "Nem sikerült lekérni az adatokat". Van most valami hiba?
Tegnap óta ezt csinálja. -
doongoo
addikt
válasz
csepi.peter #226 üzenetére
Ha biztosra akarsz menni, akkor amazfitből nyomsz egy manuális sync parancsot (az óra ikon mellett). Ezután nálam eddig mindig megjelent azonnal mifitben az edzés adat. Különben csak egy kis késéssel.
-
doongoo
addikt
válasz
csepi.peter #224 üzenetére
rel.6-ra frissítetten, mert csak abból van full install csomag.
Azóta már megcsináltam a frissitést rel.6-ról rel.7-re is (csak kellett hozzá egy másik USB-kábel, a gyárit használva sérült valami a másolásnál és md checksum hibát dobott) -
doongoo
addikt
válasz
csepi.peter #222 üzenetére
Próbálom röviden:
- EU verziós volt az óra
- frissítettem OTA a legfrissebb verzióra (1.3.1)
- ezután feletttem a pacefied 1.2.11 romot és hozzá a xiaomi marketből a kínai amazfit appot
- minden beállítgattam és ezen belül volt olyan opció az activity sync alatt, hogy mifitben vagy midongbn szeretném látni az adatokat
- mifitre mentem de manuális szinkronizálás után semmi
- midongra mentem, eldobott a xiaomi marketre és letöltette velem az appot
- belépéskor ebben ki lehetett választani, hogy a xiaomi accounttal lépjen be, ezután manuális szinkron után mutatta is az edzés adatokat
- ezután töröltem az amazfit alkalmazás adatait a telóról és amikor újra beléptem, már volt lehetőségem ide is a xiaomi accounttal belépni (első belépéskor nem rémlik, hogy lett volna)
- eztán a manuális szinkron után már meg tudtam nézni az edzés adatokat a mifitben (futás menüpont alatt)
- bónusz: utána leválasztottam mifitben a Mi Band2-t és helyette párosítottam azamazfit watchot (miBand meg megy tovább a notify appal)Ezek után az óra működik rendesen, értesítések jönnek, edzés adatok meg mennek a mifitbe
-
tau_ba
tag
Ossze van esetleg foglalva valahol, hogy mik a kulonbsegek az EU es a kinai verzio kozott? Ha az olcsobb kinait rendelem, akkor ugyanugy lehet angol firmwaret tolni ra? Milyen hatrany er, ha a kinait valasztom?
-
tau_ba
tag
válasz
Tailorzsolt #211 üzenetére
Koszi szepen.
-
Tailorzsolt
tag
1. Ha a gmail a sajat levelezőn keresztül jön, akkor megjelenik a levél tartalma is, nem csak az eleje,
2. Nem lehet válaszolni az üzenetekre, csak olvasni lehet,
3. Nem lehet felvenni a hívást, csak némítani, vagy elutasítani,
4. Az óra belső szabad tárhelyére (kb. 2,2 Gb) felmásolod a zenéket egy USB káblen keresztül. Hallgatni bluetooth fülhallgatón keresztül lehet. Szóval a telefont nem kell magaddal vinni futáshoz.
5. Két hét tapasztalata alapján:
Én éjszakára már kikapcsolom az órát, az első héten aludtam órával, hogy teszteljem az alvásfigyelést, ami remekül és pontosan működik. Ekkor mértem többször pulzust is és szabadban használtam pár órát a GPS-t is. Így kb 4-5 napot bírt az óra automata világítással
Most, a második héten nem használom a kijelző világítást, egyszer-egyszer kapcsolom este automatára. Ilyenkor úgy működik, ha ránézek az órára és a csuklómat magam felé fordítom, akkor kapcsol be. Így most jelen állás szerint 6 napja és 16 órája töltöttem fel és most 20%-on van még, de mint mondtam kb este 10-től reggel 6-7-ig kikapcsolt állapotban van. Szóval így kb 7-8 napot bír.
-
tau_ba
tag
válasz
Tailorzsolt #200 üzenetére
Koszi a valaszt. Par uj kerdes:
1. Ha a Gmail-re nem kulon appot hasznalsz, hanem az Iphone sajat levelezo kliensebe van integralva, akkor gondolom megjelennenek rendesen az oran is a levelek.
2. Lehet valaszolni az uzenetekre/levelekre az oran magan, vagy csak a telon?
3. Ha felveszed a bejovo hivast az oran, akkor tudsz az oran keresztul beszelni (van benne mikrofon)?
4. Zenehallgatas telefon nelkul hogyan mukodik? Hasznalnam mondjuk futashoz/edzeshez es praktikus lenne ha nem kene a telot is cipelni.
5. Akku ido hogyan alakul nalad?
-
CSAVI38
tag
Köszi. Sikerült minden, felraktam pacefied romot is. minden faxán müxik. Eddig nagyon tetszik. Akinek nem éled az óra az próbálja a másik kézre állítani, mert nálam balkezesre rakva (ezen hordom) alig müködik, de ha jobb kézre állítom akkor 10-ből 9 szer jó.
Itt egy tök jó és részletes youtube bemutató azoknak akik szeretnék a pacefied xda-s romot feltenni. Ez full angol és mi fittel is szinkronizál.
[link]
hétvégén kiprobálom én is futással meg bringával. -
domedee
senior tag
A GPS track-et milyen formában lehet kinyerni belőle? GPX megy?
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
Steelers #196 üzenetére
Kicsit vegyesek az érzéseim. Alapvetően tetszik. Gondolkodtam, hogy "elállok a szerződéstől", mert vannak kontrák... Például; és ez nem az óra hibája, de nem szeretem, ha bármi a karomon van, elszoktam tőle. Most szokatom magam
...
A másik, hogy borult időben, vagy sötétebb környezetben nehezen látható a kijelző. A karemelésre bekapcsoló kijelző 10-ből egyszer működik nálam. Szeretném, ha lenne egyénileg konfigurálható óra felület, ez csak hekkeléssel, főzött ROM-mal elérhető most (még).
A működéséről: A Strava alkalmazással nagyon jól kihasználható, ez nagyon bejön (lesz pár képernyőmentés is.). Bár az meg a pulzuson kívül az óra nélkül is képes regisztrálni az út adatait. És itt elérkeztünk a legnagyobb gyengeséghez: A pulzusmérése elég megbízhatatlan. Bár induláskor már jelezte párszor, hogy állítsam szorosabbra a szíjat, de az már így is határeset számomra kormányt fogva...
A mellkaspántos bringa komputer adataival összehasonlítható, látszik a különbség. Alapból kevesebbet számol.
A kalória adatok meg szerintem csak saccolásos értékek, kizárt hogy egy ennyire többváltozós környezetben ennyi érzékelővel pontosan számoljon. Így nem tartom hitelesnek és megbízhatónak...
A GPS-e elég pontos, minimális az eltérés, az időmérésben is volt különbség, bár induláskor együtt indítottam és a végén egyszerre állítottam meg, megállás sem volt út közben...[link]
[link] -
CSAVI38
tag
nekem is megjött az óra. Direkt kínai verziót rendeltem mert olcsóbb és nekem kellene a MI FIT szinkronizálás is.
Az amazfitből találtam kínai verziót angolosítva. Ez a jó verzió akkor is ha a xda-s pacefield verziót használom és szeretném ha MIF FIT szinkon lenne vagy a google playest kell feltenni?
köszi előre is
-
sparks
senior tag
Ma nekem is megérkezett az óra. Nagyon tetszik. Egyelőre az EU verziós szoft van rajta (így vettem EUSTOCK féle beszerzés), így ahogy látom MIFittel nem szinkronizál (és Google Fittel sem). Annyira nem nagy baj, mert a MiBand 2-vel úgyis kicsit össze akarom hasonlítani az alvásmonitorozást.
Ami viszont meglepett: nem is tudtam, hogy a compass mellett ott van benne egy légnyomás mérő is! Kétszer rákoppintva a compassra bejön a légnyomás adat és egy pár GPS adat is. Aksira kíváncsi leszek, mondjok ma egész nap nyúztam, így nem ezek a napok lesznek a mérvadóak.
Pulzusmérést majd a napokban tesztelem, van egy Polar BT mellkaspántom, kíváncsi leszek mennyire lesz eltérő az eredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Csatlakoztatott eszközei már voltak, igazi okosórája eddig viszont még nem - a Xiaomi az Amazfit Watchcsal száll be a fejlettebb kütyüpiacra.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mini PC
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest