Hirdetés
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
kakukkmarci #4221 üzenetére
-
kakukkmarci
senior tag
Talán még olvas itt valaki...
Még mindig használom szegényt, de már eléggé viharvert.
A töltőérintkezők, mint a fotón is látszik, eloxidálódtak, ezért már az új bölcsővel is nehezen tudom feltölteni.
Éjszakára kikapcsolom, így azért nem kell olyan sűrűn tölteni.
Egy ideje figyelem a kínálatot és most jött egy, ami elég jó utódnak tűnik.
[Zeblaze Btalk 2]
Esetleg, aki már váltott, megírja, hogy mire és milyen megelégedettséggel?
Erről van-e vélemény? -
kakukkmarci
senior tag
válasz
kakukkmarci #4219 üzenetére
Ha valaki hasonló lúzer lenne, ne legyen!
Felhőből lett visszaállítva az app., törlés és újratelepítés megoldotta! -
kakukkmarci
senior tag
Hátha valaki segít!!!
Kényszerűségből iOS-t használok, és egy készülékcsere után nem tudom már párosítani az órát. A QR kód bejön, viszont a Zepp csak "radarszerűen" keres, QR kód beolvasást nem ajánl fel..
Hogy tudom vajon összekapcsolni???
Sajnálnám emiatt lerakni az órát, még mindig szeretem... -
kakukkmarci
senior tag
Sziasztok!
Ha van még itt valaki...
Nekem még mindig bejön ez az óra, folyamatos nappali használatban van.
Viszont az akksija már gyengül, így, hogy éjszakára kikapcsolom, is csak 4 napot bír. Ezzel nem is lenne baj, csakhogy a töltőaljzat nagyon rosszul érintkezik az USB kábellel, így minden töltésnél feszegetni kell, meg kitámasztani, hogy feltöltsön.
Kérdés: Maradt- e valakinél egy használható, jól működő töltőaljzat?
Átvenném köszönettel. -
kakukkmarci
senior tag
Sziasztok!
Két xiaomi eszközt használok(használnék) párhuzamosan. A Pace és a Body Scale.
Sajnos régóta bosszantó hülyesége, hogy ha az egyiket szinkronizálom, utána ránéznék a másikra, az nincs aktiválva. Azaz az egyik "kiüti" a másikat. Régebben egy előző verzióban még máshogy nevesítődött a tünet, de gyakorlatilag ugyanaz volt.
Angol nyelven nem igazán tudom, hogy tudnék rákeresni, nem is tudom pontosan megnevezni a bajomat...
Tud valaki megoldást? -
kakukkmarci
senior tag
válasz
kakukkmarci #4106 üzenetére
Megvan! DND be volt kapcsolva...
Off, és már jó is. -
kakukkmarci
senior tag
Időről- időre előfordul, hogy nem tudja leszinkronizálni a legutóbbi tevékenységet. Van, hogy az újraindítás segít, de a végén már az sem. Ilyenkor a .gpx kimentése után jön a FR. A legutóbbi után nem jönnek meg az értesítések az órára, pedig engedélyezve van. Mi lehet a baja?
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
turbulencia8 #4006 üzenetére
A kijelző egyértelmű és elvitathatatlan előny! Viszont van már több óra, amin "always on" vagy csuklóemelésre aktiválódó kijelző funkció is van, tudásban hasonló vagy több és a pulzus- vérnyomás mérés meg a GPS lehet, hogy jobb...
Persze, azokat nem 3-5 naponta kellene tölteni, ez biztos. -
kakukkmarci
senior tag
válasz
Nokedli999 #4004 üzenetére
Úgy értem, hogy van már akkora választék, hogy ha most kellene vennem, alaposan szétnéznék a piacon, nem győznék válogatni...
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
Nokedli999 #3997 üzenetére
Én több, mint két éve használom folyamatosan. Éjszakra általában kikapcsolom, néha hordom alváshoz is.
Heti 3-4 alkalommal rögzítek edzést is, 3-5 óra hosszban.
Volt raja magyar ROM, (sok watchface (most is)), stb, de most a gyári fut újra, az a legstabilabb...
Az akkuidő nem változott érzékelhetően, 3-5 naponta töltöm.
Nagyon szeretem, de nem biztos, hogy most ez a legjobb választás. A GPS-e majdnem tökéletes, kivéve a szintmérése, a pulzus mérése a legutóbbi frissítés óta teljesen megbízhatatlan... -
kakukkmarci
senior tag
Én úgy tudom, hogy automatikus szinkronnal semmiképp sem. De ha az órán lementegeted manuálisan .gpx-be, azt fel tudod Strava-ra tölteni egyenként.
(Ja, bocs, most látom, a Strava a nullás, így lehet, hogy hülyeséget írtam...)Más: A legújabb frissítés óta ismét vicc kategória a pulzusmérés aktivitásmérés közben. Vissza fogom rakni az előző verziót. Még nem volt időm utána keresni, ha lenne kéznél link valakinek, hálásan megköszönném!
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
kakukkmarci #3959 üzenetére
... ráadásul frissítés óta veszett baromságokat mért pulzus helyett. Így FR lett a vége. kicsit unom már, de remélem, ez végre gatyába rázza, úgy-ahogy.
-
kakukkmarci
senior tag
Sziasztok!
Az én problémám a következő:
Aktivitás mérés végén, általában nem áll le... Ahogy megállok, "pause" módba vált, mert így van beállítva. Jobbra sepréssel előjön a három gomb, és a "Save" gombbal meg is történik a mentés (sőt a strava-ra is szinkronizál). Aztán mikor lekapcsol a kijelző háttérvilágítása és átvált alvóba a számlap, akkor újra belöki a mérés számlapját.
Ez most frissítés után sem változott...
Csak az újraindítás segít, illetve a FR, de az is csak egy ideig oldja meg, aztán megint előjön...
Másnál nincs ilyen hiba? -
kakukkmarci
senior tag
Vasárnap óta nem akarja szinkronizálni a Stava-ra az aktivitásokat. Másnál is csinálja???
-
kakukkmarci
senior tag
Kb. egy jó hete nem hajlandó szinkronizálni az alkalmazás a Strava-ra. Tudjátok, mi lehet a baja?
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
kakukkmarci #3637 üzenetére
"(A stratos apk.ját töltöttem le, de pace-ra telepítettem. Az előzőnél már javasolta valaki, talán pont te...)"
Bocs, mégis a pace apk-ját töltöttem le... Most telepítettem a stratos v0.7-et, az tökéletes... -
kakukkmarci
senior tag
válasz
orbit76 #3630 üzenetére
Nekem is vacakolt egy korábbi. Most leszedtem a v0.7-et a készítő lapjáról, de többszöri uninstall- install után sem működik jól. A záróképernyő vagy az előző óralap, vagy semmi...
Mi lehet a hiba?
(A stratos apk.ját töltöttem le, de pace-ra telepítettem. Az előzőnél már javasolta valaki, talán pont te...) -
kakukkmarci
senior tag
válasz
snakebait #3572 üzenetére
Köszi szépen!
Más: Tegnap hosszabban figyeltem a pulzusmérést. Az eredmény számomra is meglepő volt, nagyon pontosan követte a mellkaspántos mérő adatait az óra!
1-2 egységnél legtöbbször nem is volt nagyobb eltérés, úgy vettem észre, inkább a változást (le- illetve fel) követte kicsivel lassabban... -
kakukkmarci
senior tag
válasz
turbulencia8 #3556 üzenetére
A Mi Body Scale okosmérleggel (talán) teljesebb képet kapok az edzésmunkám eredményességéről, ha ki tudom egészíteni egy olyan eszközzel, ami regisztrál pulzust is. Mivel a GPS is fontos (Strava miatt), így a MiBand és társai kiestek, mert okostelefont meg nem hordok magammal az edzésre. Estére többet tudok mondani a "rendszerről", túl leszek egy Amazfittel regisztrált és MiFitbe szinkronizált edzésen...
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
#99499520 #3553 üzenetére
Sikerült, ez alapján a leírás alapján.
Tehát Amazfit dev. verziót letölt, Mi fiókkal bejelentkezik, szinkronizál. aztán play verzióval ráfrissít. A Mi Fit alkalmazáshoz is párosítom az órát, így most mindent szinkronizál. Amazfit, Strava, MiFit.
Most végre, ZSÍR! -
kakukkmarci
senior tag
válasz
kakukkmarci #3551 üzenetére
Ez lemaradt:
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
#99499520 #3532 üzenetére
Nos, felraktam az említett amazmod appot a play-es helyett, működött is, csak épp' ő meg a Strava-t nem akarta szinkronizálni. Párhuzamosan a MiFit app-hoz is sikerült csatlakoztatnom az órát.
Aztán visszaraktam a Play verziós Amazfit Watch-ot. Most a Strava is jó, MiFit párosítás is oké.
DE! Akármit és akárhogyan csinálok, az óra semmiféle adatot nem küld a MiFit felé...
Mit kellene még állítanom, hogy jó legyen? Fogalmam sincs, átnéztem már ezerszer is... -
kakukkmarci
senior tag
-
kakukkmarci
senior tag
Az miért lehet, hogy az értesítések nem jönnek át az órára? Tegnap is minden beállítást átnéztem, de annyit tudtam elérni, hogy a bejövő híváson kívül a többi tesztértesítés működött. Aztán egy Unpair után megjavult. Sajnos ma megint nem működik. Ha újra törölni kell a párosítást, az azzal jár, hogy a saját watchface-k is törlődnek...
Tudjátok a megoldást?Más: Az új ROM kézi telepítése után kezdetben nem tudtam sosem regisztrálni hosszabb tréninget. Ezért visszaálltam a régebbire. Aztán még bepróbálkoztam az OTA frissítéssel. Lekopogom, de most rendben működik!
-
kakukkmarci
senior tag
Jelentem, visszatértem az 1.3.8a Stock ROM-ra.
Az adb-vel telepíthető 2.8.0.5 ROM továbbra sem akart regisztrálni 30 percnél hosszabb tréningeket.
Elindult, és ha rövid volt az út időtartama, akkor el is tudta menteni, de ha hosszabb volt, akkor leállt, vagy újraindult és értékelhetetlen dolgokat regisztrált, amit menteni sem tudott...
Próbáltam újratelepíteni, FR-t is kapott, sőt olyat is próbáltam, hogy a felhasználói adatok visszaállítását is átugrottam, tehát teljesen szűz rendszer volt.
Persze, hogy az 1.3.8a ROM felállása után azonnal megjött az értesítés az új ROM-ról!
Majd még lehet, hogy újra rápróbálok majd, így OTA letöltve még kap majd egy esélyt, de csak akkor maradhat, ha hibátlanul működik.
Másnak van ilyen jellegű tapasztalata;értem úgy: Strava feltöltéshez útvonal regisztálás az új ROM-on??? -
kakukkmarci
senior tag
A transzfer tök egyszerű.
Wifin küldi át. A telefonos alkalmazásban:
- profile-my watch-app settings-file manager- Itt kilistázza az összes mp3-mat-katt a fájlra-aztán alul katt az uploadra-aztán jobb felül katt feltöltésre.
És már hipp-hopp ott a telefonon a zene.MÁS: A szinkronizálási gondom megoldódott; a magyarított telefonos app volt a ludas! Töröltem és feltettem Play áruházból a hivatalosat. Aztán próbából regisztáltam két rövid aktivitást. Leülni sem volt időm és magától tolta fel a Strava-ba!
Tehát gidano! Nagyszerűek a munkáid és szerettem is a magyarított alkalmazásaidat. Légy szíves vizsgáld meg, mi okozta a hibát! Köszi!!!Ja és természetesen az órán is volt FR telepítés után. A telefonos app-ból pedig 3 különböző verziót is próbáltam, nem ment a Strava szinkron.
-
kakukkmarci
senior tag
Nekem az új ROM először is nem, vagy csak sok- sokadjára szinkronizál a Strava-ra, másodszor pedig nem hajlandó a normális aktivitás rögzítésre. Már a második edzést nem regisztrálta. Azt hittem, beállítás hiánya volt, de nem. Elindul, aztán már nincs időm foglalkozni vele. Aztán a végén, mikor leállítanám, látom, hogy semmit nem rögzített, és a mentéskor is azt írja, hogy túl rövid, biztos elmentem? (80-100 km...)
Lehet szerintetek downgradelni adb-vel büntetlenül ?
Sürgősen meg kell oldanom... -
kakukkmarci
senior tag
Én is felraktam a legújabb Stock ROM-ot, nem vártam meg az OTA frissítést. Gond nélkül települt, volt FR is utána. Valahogy a magyarított ROM, és az egyéb módosított rendszerek, egy- két kiegészítővel mindig instabilak voltak, így örültem ennek a frissítésnek.
Elég jónak tűnik így elsőre, sok hasznos újítás van benne, de eléggé eltérő az előző verziótól.
Két dolgot találtam:
- A WatchFace mappába bemásolt .wfz fájlok nem jelentek meg sem az órán, sem az alkalmazásban. Átírtam fájlkezelőben a mappa nevét Watch Face- ra és már jó!
- Az első aktivitás rögzítése előtt rá kell szánni egy pár percet, hogy az új, "Settings" fül alatt mindent beállíts.
Én siettem és ezt kihagytam, el is szállt a mai 100 km...
Ha vannak még észrevételek, írjátok meg!
Szerk: Már megint nem látszanak a feltöltött számlapok, pedig ott vannak... -
-
-
kakukkmarci
senior tag
Kezdek elveszni a sok-sok verzió és variáció között.
Ez az 1.7.4.2-höz képest miben más?
Olyan nagyon a telefonos alkalmazás nem lényeges számomra, ami most van, az is szinkronizál rendesen és ez elég is nekem.
Amiben a segítségeteket kérném, az az óra ROM telepítése. Most US-nemzeközi verzió van fenn(StockFIED) ezzel szinkronizál a Strava. Emellé kellene(illetve ehelyett) egy PaceFIED ROM, hogy a MiFit szinkront is be tudjam indítani.
Köszike! -
kakukkmarci
senior tag
Nagyon köszönöm!
Ez azért nem olyan egyszerű, bár ROM-olok régóta...
Nagyon megköszönném, ha linkeket vagy legalább verziókat is tudnál adni.Aztán még biztos lesz kérdés, pl. hogy, milyen sorrendben kell párosítani az órát a telefonnal, stb..
A frissítés tiltásáról találtam egy linket, de már sajnos nem él...
Vanessza, feltöltenéd újra? -
kakukkmarci
senior tag
válasz
kakukkmarci #2723 üzenetére
XDA alapján felraktam, máris lenne két kérdésem:
- Hogyan tudom párosítani a MiFit alkalmazással, mert onnan indulva az Amazfit app-ba lök.
- Az újraindítás után feldobta a friss verziót, ha jól emlékszem, 1.3.8a volt. Ez a STOCK US legújabb verziója, ugye? Akkor erre nem kell/lehet frissíteni a StockFIED 1.3.6b ROM-ot?!
+1 Ezt a frissítést hogyan lehet letiltani, illetve csak a megfelelő verziójút fogadni?
Kösziköszi -
kakukkmarci
senior tag
Urak és sub71!
Kisegítenétek egy linkkel, vagy leírással a stockfied ROM telepítésének menetével, és letöltő linkekkel?
Ezer köszönet!
Kerestem itt, de sikertelenül... -
kakukkmarci
senior tag
Sziasztok!
Én már több, mint egy éve használom, és nagyon szeretem. Még friss korában volt hirtelen merülési gondja, de garanciában villámgyorsan cserélték.
Elsősorban okosóraként használom, az eredetileg tervezettek szerint. Viszont mivel jó sok funkciója van és szeretném ezeket ki is használni, a bringás edzéseimet és "diétámat" is rögzítem vele. Illetve rögzíteném...
- Az, hogy a pulzust csak hozzávetőleges értékkel méri, szerintem kézenfekvő, elfogadható.
- A tengerszint feletti magasság mérése is elfogadhatatlanul rossz, de ebbe is belenyugodtam.
- Új probléma viszont, hogy a GPS jelet többször, mérés közben elveszíti, és így csak részeredményt regisztrál.
Ez is elég bosszantó. Persze mindig a legrosszabbkor történik...- A legfontosabb viszont, amire nagyon szertnék megoldást találni, az a következő: Az edzéseimet felszinkronizálom a Strava-ba. Ez az EU ROM-mal (általában) gondmentes. A Mi Scale okosmérleg és a Mi Fit app, ami az azonos ökoszisztémába tartozik, nem szinkronizálható össze, ezt tudjátok. De amikor egy 170 km-es kemény hegyi edzésről (2500 m szint) hazaérve azt mondja a mérleg, hogy az alapvető anyagcserém nem érte el a célt, az vicces.(A mellkaspántos bringaóra szerint meg 5500 kcal-t használtam el...) Van még a mérleg mérési ereményei között egyéb anomália is, ami ezzel a Mi Fit szinkronnal biztosan helyreállna.
Jó lenne, ha lenne arra megoldás, hogy a Strava szinkron is és a Mi Fit szinkron is menne párhuzamosan. Tudom, hogy a kínai ROM-mal meg a Mi Fit szinkron megy, de ott meg a Stravat bukom...
Szuper óra, tetszetős funkciókkal, saját számlappal, így nem szeretnék még egy Mi Band 2-t is hordani mellette...
Köszi, ha tudtok valami okosat javasolni! -
kakukkmarci
senior tag
válasz
Cartman023 #2268 üzenetére
Nekem semmi gondom nincs vele...
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
lfarkas #1840 üzenetére
Csak találgatok, nem néztem utána, de szerintem a légnyomás érzékelője.
(#1833) kosturica: A pacefied-et fel lehet rakni a legfrissebb gyári ROM-mal rendelkező órára is, ugye ?
(Bocsánat, hogy így kérdezem ,de lusta vagyok kisilabizálni a topikból...)
Ha felment, a MiFit és a Strava szinkron párhuzamosan is fog menni?
Eddig Strava-val szinkronizáltam, de most vettem egy MiScale-t, ahhoz kellene a MiFit is.
Köszi -
kakukkmarci
senior tag
Vettem már többféle szíjat az órához, de eddig még mindig visszakerült a gyári. Tetszene a Mi Band2 szíjmegoldása, most olyat szeretnék. Ezt találtam: [link]
Szerintetek ez jó lenne hozzá? -
kakukkmarci
senior tag
Úgy értem, hogy a gyári felület jelenik meg, nem a watchdroid-os. Abban van szöveges elutasítási lehetőség, azért szeretném, ha az működne. Így adott szituációban (némítottt telefon a zsebben, megbeszélésen pl.,), bejövő hívást gyorsan lehetne elutasítani, úgy, hogy a telefont nem kell elővenni. SMS-nél például ez működik is!
-
kakukkmarci
senior tag
Igen, ezt vágom, köszi! Egész pofás kezd lenni az alkalmazás a telefonon.
Ez a másik kérdésem nagyon fontos lenne:
A hívás fogadás nem jön át, csak a gyári jelenik meg az órán. Talán egyszer mintha láttam volna, aztán azonnal lefedte a gyári felület. Pedig szeretném, ha működne, a rövid szöveges elutasítást simán használnám.
Valaki tudna tippet adni? -
kakukkmarci
senior tag
válasz
VANESSZA1 #1462 üzenetére
Felraktam ezt a gidano féle watchdroid-ot. Ez megoldás arra a problémámra, hogy az értesítések számomra olvashatatlanok voltak a sötét háttér és kicsi betűk miatt. Nagyjából jó is minden, de pl. a hívás fogadás nem jön át, csak a gyári jelenik meg az órán. Talán egyszer mintha láttam volna, aztán azonnal lefedte a gyári felület. Pedig szeretném, ha működne, a rövid szöveges elutasítást simán használnám.
Mit csinálok rosszul?Ja és tényleg mintha gyorsabban merülne, de ez egyrészt törvényszerű, másrészt pedig elfogadható mértékű...
Majd hosszabb távon eldől, hogy marad-e.
A mostani frisítés mit ad ??? -
kakukkmarci
senior tag
Végre sikerült megcsinálnom azt a .wfz-t, amit megálmodtam.
-
kakukkmarci
senior tag
Ha a mostani rossz órát az eustock-tól vetted, biztosan nem lesz gond a garanciával. A WayteQ-nál több dolgomat javítottak már, elég korrektek. Az elromlott órámat augusztus elején küldtem hozzájuk, gyakorlatilag másnap hívtak, hogy küldenek újat és még azon a héten meg is kaptam!!!
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
elsőáldozó #646 üzenetére
Töltőn hagynám egy jó ideig aztán megpróbálnám újra bekapcsolni, rövid, majd hosszú gombnyomással. Akár egy percig is nyomd, ha másra nem reagálna...
MÁS:
A garanciában visszaküldött órám helyett újat küldött a szervíz. Ennél rendben van a magasságmérés is, az akkuidő is, sőt, rájöttem, hogy például a karemelésre háttérvilágítás bekapcsolása is tökéletes ennél. A hibánál az is esetleges vol, 10-ből kétszer, ha működött.
Örülök! -
kakukkmarci
senior tag
Ez simán lehet, hogy így van, örülök is, hogy írtad.
Bár rögzítettem hegyvidéki edzést Strava-val és mobiltelefonnal, az jó magassági értéket adott, pedig abban nincs nyomásmérő. Az vagy a GPS, vagy a meglévő adatbázisból importált adat.
Viszont a végeredmény semmiképp sem jó, kezdetben fals adatokat mért, most pedig semmilyet. Legalábbis látszólag. Az okokat csak kíváncsiságból keresem, a megoldást pedig, ha okoskodással nem sikerül, a szervízre bízom... -
kakukkmarci
senior tag
válasz
Pirga555 #609 üzenetére
Oké, köszönöm!
Ma a hazafelé tekerés közben az iránytű "alatt" lévő menüpontot megnyitva haladtam. Sok méteres magassági eltérések váltakoztak, miközben síkon haladtam. Gondolom, ez a hibás adathalmaz sok lehet a vasnak, így inkább egy vízszintes vonalat ad kiolvasáskor... -
kakukkmarci
senior tag
Tehát küldeném szervízbe. Végigpörgettem a régebbi edzéseket. Lehet, hogy sohasem volt jó? A hortobágyi menéseken is simán regisztrált az óra 800- 1000 m szintkülönbségeket már az elejétől...
Gondolom, a terepszintet is a GPS méri. Tud erről valaki biztosat ?
#Pirga555: A te méréseid terpszinjei kb. jók? Hogy látod? -
kakukkmarci
senior tag
válasz
kakukkmarci #590 üzenetére
Tudna valaki megosztani pár képernyőmentést bármely kültéri tevékenységről? Nem tudom, mit tegyek, hogy nem méri a terepmagasságot...
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
kakukkmarci #589 üzenetére
-
kakukkmarci
senior tag
A cuccot én is imádom.
De sajnos már két baj is adódott vele.
Az elsőt már leírtam, az akkuidő változatlan használat mellett 4- 5 napról lecsökkent másfél napra.
A másik, amit nehezebben, illetve egyáltalán nem tudok elfogadni, az az, hogy nem méri a szintet, azaz 150m-nél vízszintes vonal marad.
Lehet, hogy szervízbe kell küldenem? -
kakukkmarci
senior tag
Sajnos a teljes visszaállítás sem segített, így elkezdem visszavenni a fogyasztókat, most kikapcsoltam a folyamatos pulzusmérést, meglátjuk, mi lesz... Egy nap mindenképp kevés, a mindennapos töltés elfogadhatatlan szerintem...
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
kakukkmarci #489 üzenetére
Senki másnak nincs ilyen frissen jött merülési gondja ?
Elég idegesítő, bár nem kezelhetetlen... -
kakukkmarci
senior tag
Én is végigzongoráztam a regisztrációt, de még nem jött visszajelzés és nekem is jogosulatlanságot jelez.
MÁS:
Pár napja (max. egy hete) változatlan felhasználás mellett sokkal jobban kezdett merülni az óra.
Eddig 4-5 napot bírt, most kettő nap. A harmadik napot már nem bírja végig. Mi lehet az oka ?
1.3.3a ROM van rajta. -
kakukkmarci
senior tag
Sajnos már többször jártam úgy, hogy nem szinkronizál az óra a telefonnal.
Az Amazfit alkalmazásban az Activity Sync fülön Data sync-et nyomva megindul a szinkronizálás (látszólag) de marad egy régebbi dátum és nem megy fel a friss edzésadat. Próbáltam mindent újraindítani, de nem jött helyre. Aztán megszüntettem a párosítást és újra párosítottam. Ekkor az a bosszúság, hogy minden adat és beállítás is törlődött az óráról. Így a szinkronizálandó adat is...
Valaki járt már hasonló cipőben? Ha legközelebb így járnék, van- e más módszer arra, hogy meginduljon a szinkronizálás ??? -
kakukkmarci
senior tag
Megint van valami kipróbálni való:
[link] -
kakukkmarci
senior tag
válasz
kakukkmarci #341 üzenetére
[link]
Várom a teszteredményeket... -
kakukkmarci
senior tag
Akkor egyértelmű, hogy az én órámon is az eltérő verzió/ROM okozza a szétcsúszást.
Ha kicsomagolod, és a watchface.xml-ben az"x"értéket változtatod, akkor helyére lehet hozni a dátumot.
Én is sokat játszottam, mire a helyére került.
A fekete ablak a háttér része, így az fix.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Csatlakoztatott eszközei már voltak, igazi okosórája eddig viszont még nem - a Xiaomi az Amazfit Watchcsal száll be a fejlettebb kütyüpiacra.
- Hardcore café
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Tőzsde és gazdaság
- Yettel topik
- BestBuy ruhás topik
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2, 2+ év gari, AppleCare+, számla, plusz szíjak
- Apple Watch Nike Sport Band - Pure Platinum/Black - 38/40/41MM
- Garmin Vivomove Trend eladó
- Apple Watch 3 Series 38 mm Silver Aluminium White Sport okosóra - akku 86%-os (!) - 1 hét garival! -
- Új Ticwatch Pro 5 Enduro Google WearOS 2 év garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest