Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Új hozzászólás Aktív témák
-
snakebait
senior tag
válasz
KossuthLajos #4099 üzenetére
Faktori reszet (factory reset), visszaállítás gyári állapotra, az óra teljes lenullázása, mint mikor újonnan megveszed. Az Amazmod az egy program amit a telefonra és az órára is telepíteni kell, sokmindenre jó, utána lehet olvasni több helyen mi mindenre, többek között, hogy egy gombnyomásra előjön a QR kód az órán, nem kell ehhez lenullázni ebben az esetben.
-
snakebait
senior tag
válasz
KossuthLajos #4097 üzenetére
Mikor én feltettem az új Amazfit appot a telefonra(ami szerintem sokkal rosszabb mint elődje, aprók a betűk, alig látható annak ellenére, hogy a telefonon növelem a betű méretet, itt kicsik maradnak, sok a kihasználatlan, üres hely) akkor hiába léptem be azzal a felhasználó névvel - jelszóval mint azelött, nem ismert fel, új felhasználóként kezelt. Adatok is elvesztek. Az órán tudtommal a kódot csak faktori reszettel tudod előcsalni, ami gáz, hacsak nincs fent pl. az Amazmod.
-
KossuthLajos
csendes tag
válasz
kekigyu #4096 üzenetére
Én hamarabb megakadtam. Nem indult a telefonon az Amazfit alkalmazás. Próbáltam frissíteni, nem ment. Letöröltem, nagy nehezen feltette az új alkalmazást. Kéri a QR kódot. Azt hogyan lehet az órából elővarázsolni?
És egy kérdés. A régi aktivitások amik voltak, azok elszálltak? Eddig nem ismerte fel a dolgokat az új progi, hogy csak "frissítés" van, úgy kezel mint egy új fwlhasználót. Esetleg Strava-ról "visszatöltés"? -
kekigyu
aktív tag
Gondoltam kipróbálom az uj Amazfit Watch alkalmazást androidon a Pace oramhoz. Kerte a qr kodot parositashoz, minekutana lefrisitette OTA a MB4 firmwaret
igy megint kinai a nyelv rajta hurra. De tovabbra sem lehet egyszerre az órát es a karkötőt hasznalni ( értesítések miatt ez bosszantó ) mert ha az egyik appban aktivalom mondjuk az órát, a masikban is az lesz aktív. Es forditva. Na most azon kívül, hogy Pace-hez gidano fele regi magyar appot teszek fel ( ami mar eleg korlatozottan szinkronizal ) van valami megoldás?
-
Fredo78
aktív tag
sziasztok!
Az Amazfit Pace készülékem nem tölt. Két töltővel és két fejjel probáltam. Az egyik fejjel már egy "merüléssel" ezelőtt se sikerült, de most a másikkal se. Van valami praktika? Mozgattam picit a bölcsőben, takarítgattam a fogadó részt, de nem veszi fel a töltést. kuka?
-
F e Z o
veterán
válasz
kakukkmarci #4092 üzenetére
A szervíz előtt fel kell hívni egy számot, amin gépi hang után pár csörgéssel bontják a vonalat. Ez már 2 napja így megy.
-
F e Z o
veterán
Adott egy Amazfit Pace, aminek tegnap óta, percenként egy százalékot merül az akkumulátora, meg olyan, mintha melegedne. Tusolni szoktam benne, s sose volt semmilyen gond/probléma vele. A Wayteq Europe KFT-hez garis még szerptember 14-ig. Élhetek a garanciával, ha esetlegesen mégis beázás lenne a baja? Ha nem csinálnak semmit esetlegesen vele, akkor mi a teendő, hogyan tovább, rendeljek akksit Kínából, s cseréljem ki?
-
lfarkas
aktív tag
válasz
#99499520 #4088 üzenetére
Szia!
Sajnos a frissítések után ismét beállt az iránytű! Újból feltettem az alap ROM-ot (1.3.0n) amivel először működött az iránytű, de már azzal sem volt jó. Most viszont nincs gyors merülés. Nálam valószínű vizet kapott a ketyerém. Nem kedvelhette a Velencei-tavat. Rizsbe merülés volt, de az iránytűn az sem segített. Próbálkozz hátha több szerencséd lesz. Írj !!!
[link] -
lfarkas
aktív tag
Visszaraktam az alap 1.3.0 romot és rendben lett az a beragadt iránytű. Mennek a frissítések!
-
tomy28
csendes tag
válasz
lfarkas #4084 üzenetére
Én innen telepétettem tegnap a gyári ROM-ot:
https://forum.xda-developers.com/smartwatch/amazfit/fw-tool-stock-firmware-installers-2017-t3725494
Ezzel pedig a bootloader feloldást csináltam:
https://forum.xda-developers.com/smartwatch/amazfit/tool-tool-one-driversunlocktwrpfactory-t3874802
Tegnap muszáj volt visszatennem a 2.8.3.0-s rom-ot mert a 2.8.4.0 használhatatlanná tette az óra sport módjait. A gps átlagosan 500m-el kevesebbet mért egy 2km-es sétánál. A kültéri biciklizés pár méter után nem mutatta a sebességet és a megtett utat. Most hogy visszaraktam ezt a korábbi firmware-t újra jól működik az óra.
-
lfarkas
aktív tag
Kérhetek Tőletek egy ügyes ROM telepítőt PACE órához? A HDD-m meghalt minden mentéssel együtt. Most SSd-én fut a friss Win 10 és semmim sincs. Előre is köszönöm!
-
snakebait
senior tag
válasz
lfarkas #4081 üzenetére
Szia! Nekem is ugyan ez volt a Pace-val. Lefagyott az iránytűje, légnyomást nem mérte és egy nap alatt lemerült. Nem tudtam mitévő legyek, factori reset, újrapárosítás, mindennel próbálkoztam, semmi nem segített. Eltettem szekrénybe és vettem egy Verge-t. Majd kb. 2 hónap után elővettem, bekapcsoltam és láss csodát működik minden rajta, ugyan úgy bírja 5-6 napig. Nem tudom mi történhetett.
-
lfarkas
aktív tag
Sziasztok! Másfél év tökéletes működés után beállt az óra iránytű alkalmazása. Talán ezért is egy nap alatt képes lemerülni. Amennyiben van ötlet a rendbetételre, hálásan megköszönöm. Üdv.
-
turbulencia8
őstag
Végül Stratost vettem itt a hardveraprón, több évig elleszek vele. Nézegettem más márkákat is, pl. Huawei Watch GT, sőt inkább a Honor Magic, de a nagyobb GT is napközbeni always on display üzemben csak 3-5 napot bír. Továbbá ott a szoftverhez kell külön Huawei Services alkalmazás, aminek semmi értelme azon kívül, hogy kvázi önként felirakozok a Kínai Népköztársaság figyelmességi szolgáltatásaira - szóval nekem jött be.
A Stratos nagyon tetszik, pedig korábban a Pace tetszett jobban. Úgy tűnik, mintha picit vastagabb lenne a Stratos óraüvege, ami miatt elsőre szebb hatásúnak tűnik a transzreflektív/transzflektív kijelzője. Még a karlendítéses világítást is simán kikapcsoltam, beltéren is sok számlap is nagyon jól látható, és így világítás nélkül sokkal szebbek a színek. Sötétben inkább benyomom a gombot, ha már van rajta három is, kíváncsi vagyok, hogy így hány nap akkuidőt nyerek ezzel.
Meg amúgy az általad "magyarított" 2.7-es szoftvert raktam föl, azzal nagyon stabil minden, szóval köszi! -
gidano
tag
válasz
turbulencia8 #4076 üzenetére
Amazfit GTR esetében vedd figyelembe, hogy zárt rendszerű, egyedi a firmware. Nincs WearOS sem Android. Semmiféle módosítása nem lehetséges. Nincs .apk telepítés, tehát nem szoftverezhető, nem lesz plusz számlap sem magyarítás, semmi.
-
turbulencia8
őstag
A Stratos elolapja hogyan koszolodik?
-
neonx01
újonc
Szia, nekem ugyan ez a problémám kb 1 hónapja frisítettem az órát tökéletetsen működőtt 4-5 napig birta az akksi. Pár napja észrevettem hogy fél nap alatt lemerül teljesen csináltam én is vele mident de semmi nem segített.( Egyedül a szoftvert nem tettem vissza sajnos azt nem tudom hogyan kell!) Neked megoldódott azóta? Valaki tudja hogy az akksit ki lehet cserélni?
-
turbulencia8
őstag
válasz
Martin Eden #4074 üzenetére
Ja, megvarom az Amazfit GTR tesztet. Ma majdnem rendeltem egy Pace-t, de aztan lemondtam.
-
snakebait
senior tag
Ebben az új mobilos applikációban (nekem legújabb playes verzió van 3.2.0)hol a jó fenébe találom a lépcsőzés számot? A régebbi Amazfit Watch - ban mutatta, de itt?
-
Martin Eden
tag
válasz
turbulencia8 #4072 üzenetére
Nekem is pace-em van, de még akkor vettem, amikor nem volt stratos, nekem utóbbi jobban tetszik, óraszerűbb, férfiasabb. De most már ott a verge is, illetve a legújabb, a gtr, nézz rá ezekre is.
-
vallas
őstag
válasz
turbulencia8 #4072 üzenetére
Mit szólnál egy BIP-hez...
ugyan azt tudja, és talán még többet is bír mint a pace, és jobban hasonlít egy bizonyos okos órára is..
és persze olcsóbb is...
-
turbulencia8
őstag
Elveszett a Pace-em. Szerintetek erdemes valtanom masra? Az OLED-tol idegenkedek. Eddig nagyon tetszett, hogy a Pace diszkret volt, es mindig lathato volt az ora szamlapja. A Stratos kevesbe tetszik, de a vizallosaga jol jonne.
-
vallas
őstag
Hali,
Lemerült az órám, és azóta semmi életjelt nem ad magáról, hiába teszem töltőre, gépre, mobiltöltőre,semmit sem reagál... ha hosszan nyomom a bekapcsoló gombot, felvillan a háttérvilágítás kb 2 mp ig , aztán elalszik, és nem kezd el bebootolni...van valami gombnyomásos hard reset ?megoldottam..... az egyik érintkező az alján el volt koszolódva, egy kis kapargatással lejött a dzsuva róla, és egyből tölt....
-
gidano
tag
GreatFit v4.0 - HU
Magyar nyelvű, fehér hátterű analóg-digitális számlap Amazfit Pace, Stratos, Verge órához!
-
Angyal_01
újonc
válasz
snakebait #4066 üzenetére
Köszönöm a válaszod. Véletlenül megtaláltam 2 nap alatt kb. egy koppintással valamelyik képernyőn. A kérdés másik fele arra vonatkozik, hogy POLARNAL van a DIARI POLAR FLOW https://flow.polar.com/ vagy a sport-trackernek a https://www.sports-tracker.com/dashboard. A mobilon az amazfit-en nagyon pazar diagrammok vannak, de a PC-n nagyobban is szeretném megnézni. Van erre lehetőség?
-
snakebait
senior tag
válasz
Angyal_01 #4065 üzenetére
Mikor az órán a pulzusmérés képernyőn vagy akkor nem nyomod be a check now gombot hanem balra söpröd a kijelzőt és megjelenik egy újabb menü kapcsolóval a folyamatos pulzusmérés bekapcsolása.
Második kérdésed nem értem. Amúgy van mobilos alkalmazás hozzá Amazfit Watch néven, ha ilyesmire gondoltál. -
Angyal_01
újonc
Tisztelt Fórumozók! Vettem egy Huami Amazfit Verge órát de a folyamatos pulzusmérés beállítását nem találom. Ha valaki tudna segíteni megköszönném. Milyen PC-s alkalmazással vagy WEB helyen lehet az óra adataiból csemegézni.Üdv.
-
vallas
őstag
Na sok keresés után megoldódott az értesítés az órán.
nem volt elég a telefonon az értesítéseket visszakapcsolni, még az új programban, a profi alatt , az eszközeimnél, az órát kiválasztva is volt egy notification settings, és ott is engedéylezni kellett, és így már jó lett.
de legalább már megy...
-
vallas
őstag
Sziasztok,
Nekem is frissült playből az amazfit app, és azóta nem jön értesítés az pace-re
Amit itt mondtatok, visszaállítottam az engedélyeket, megkapta az összes szaros engedélyt, újra is indítottam a telót S8 és az órát is többször , töröltem a gyorsítótárat, de eddig semmi....
Valami más tipp?
Thnx
-
ruti
Közösségépítő
az új app nekem a pulzusmérés eredményét nem hozza át az óráról, valamint az alváselőzmények grafikonon egyszer látszanak napi bontásban az oszlopok, másszor nem.
tehát mesze még a tökéletestől... -
sub71
aktív tag
válasz
nababika #4054 üzenetére
Én most raktam vissza a régit. Az amazfit app-ban nem látom a lépes és alvás adatokat, egyet sem. Viszont az aktivitás adatok megvannak. Újra múködik a MiFit app. Érdekes, abban látom az összes elözmenyt a tegnapi alvást is. Ami azért érdekes, mert a MiFit az Amazfitből nyeri az új információit. Mivel a Mifit et már 3 napja nem használtam elvileg nem tudhatná a tegnapi alvást ha az Amazfit sem tudja. Érdekes....
-
nababika
aktív tag
Látszólag szinkronizált, de a lépés adatok és az alvás nem megy át . Ez valami tragédia az új app. Ha még visszarakom a régit, eltűnnek a régi adatok.
-
kkdesign
senior tag
Nekem a felulete tetszene, de kicsit a betumereteket szerintem normalizalni kellene. Lehetne dark mode benne, hogy haladjanak a korral. Valamint van a baratok ful, az mukodik pace es mi band 3 kombóval, haverommal osszekapcsoltuk a programot, de szerintem nincs sok funkcioja, es pofatlansag kiadni h mikor kelt mikor fekudt hany kilo a masik... azt valahogy jobban at kellene gondolniuk. Ha jatek funkciok lennenek benne, pl kihivas 20k lepesre vagy 1nap 10km mozgas vagy barmi akkor az okes, de sztem ezek elegge magan informaciok, hogy csak ugy jopar ember ertekeit lassam.
-
sub71
aktív tag
Szerintem, aki szinkronizált az új app letöltése előtt és nem tetszik neki az új, vagy nem működik rendesen az nyugodtan rakja vissza a régit, minden ok lesz.
-
-
snakebait
senior tag
Én is lefrissítettem a legújabb 3.0 telefonos Amazfit Watch - ra, de nekem nem tetszik. Elsősorban nagyon apró betűk-számok lettek, össze van sűrítve minden habár a telefon kijelzője jó nagy, az appban sok az űres, kihasználatlan hely. Amúgy félig Magyar, félig Angol. Ja, és le kellett előtte szedni Gidano változatot és mikor ebbe az újba bejelentkeztem még meg is kérdezte vissza akarom e, hogy rakja a mentett adatokat. Az igenre nyomtam, de ennek ellenére minden elveszett, semmit nem akar visszállítani. Hab a tortán, hogy azt mondja nincs párosított eszköz 😮 Akarom megadni az órám, erre állandóan szkenelni akarja az óra kódját, amit ugye nem lehet máshogy előcsalni csak FR után. Így az órám is lenulláztam. Tiszta hepi vagyok.
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Par napja ha hivnak, vagy barmi ertesites jon, nem rezeg az ora. Ujrainditasnal erzem, hogy mukodik, szoval elvileg mennie kene. Van esetleg barmi otlet, hogy mi lehet a gond? XDA-s ROM van rajta, nem ugrik be a neve sorry.
-
snakebait
senior tag
Az Amazfit Watch appban van a fájlkezelő amivel zenéket szeretnék átrakni az órára, de sehogyan sem sikerül. Kiír valamit, hogy a telefon hotspotjához kell csatlakoztatni az órát...
-
tozotya24
újonc
válasz
kakukkmarci #4035 üzenetére
Köszi a segítséget. Akkor ezek szerint csak a nem mentett edzést viszi át strava-ra?
-
tozotya24
újonc
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni Pace kapcsán. Azért választottam ezt a típust, mert elvileg stravaval szinkronizál. Viszont nekem nem sikerül a napi aktivitáson stravara "küldeni". Amazfit alkalmazásban látom hogy az adatok szinkronizálása megtörtént, viszont stravan nem jelenik meg. Mit kellene tennem, hogy láthassam ott is az aktivitásom? (Futás)
Köszönöm a segítséget előre is
-
Vyndree
őstag
válasz
kiskakas #4029 üzenetére
Nagyon sokan írják ugyanezt, minden fórum, fb csoport ettől zeng, sajnos ezek ennyit bírnak, ilyen "rövid" élettartamra lettek gyártva. Újonnan szabad csak venni és 1-1,5 évesen el kell adni, úgyis jön az új modell amire lehet váltani. Használtan nem szabad, én is beleszaladtam, ha van még garid lehet szerencsés vagy, de ha javítják add el, mert úgy jársz mint én, mehet a kukába.
Jön a Mi Band 4, olcsó,, amit kell azt tudja, valóban vízálló, ha kihúzza a két évet és nálad áll le se katasztrófa, erre született. -
Vyndree
őstag
Amazfit Pace
Néhány napja nem töltötte fel teljesen, 40%-körül megállt a töltés, reggel vettem észre. Délután sikerült 100%-ra tölteni, de újra kellett indítanom a készüléket. 5 nappal később ismét ezt csinálta, de már hiába indítom újra, nem tölt többé. Találkozott már valaki ilyen hibával?
Egyáltalán nem tölt. 4-5 működőképes töltővel sem tölti, többszöri újraindítás után, még kikapcsolt állapotban sem. A dokkoló és a készülék sincs mechaniailag megsérülve, az érintkezők tiszták.
Ötlet?
Új dokkoló, szerviz, vagy várjak egy frissítést, hátha az helyrehozza? Most olyan 30-32%-on van kikapcsolt állapotban és arra vár, hogy az utolsó százalékait kilehelje. (gari nincs már rajta)
-
kiskakas
senior tag
Sziasztok!
Ma reggel még működött az óra, majd most felvettem volna,de se kép,se hang, sötét a kijelző. Semmilyen főzőtt rom nem volt rajta soha, csak amit gyárilag talál és a telóról frissített. Órák óta töltön,de semmi..gondolom vihetem vissza garba? Tapasztalat van? Milyen gyorsan vizsgálják be, javítják?
-
snakebait
senior tag
Szóval a Notify&Fitness for Amazfit app csak a folyamatosan mért pulzust hajlandó mutatni. Amúgy töröltem az appot mert azt figyeltem meg, hogy mintha gyorsabban merülne az óra. Lehet van benne logika, mivel 2alkalmazáshoz is csatlakozik-szinkronizál.
Gidano-az Amazfit Watch appot nem lehet megcsinálni sötét módban? -
Nokedli999
csendes tag
Sziasztok. Vettem egy Pace órát használtan. Nagy meglepetésemre majd 6 órányi GPS használat alatt mindössze 12%ot merült az óra. Az aktivitás túrázás volt a magas Tátrában. Ahoz képest hogy lassan 2 éves az óra szerintem ez elég jó, vagy mik a tapasztalatok? Viszont 1 órányi órán történő zenehallgatás alatt merült 19%ot. Úgy hogy semmit nem mért közben,nem volt a telefonnal se szinkronban se semmi, csak a zene ment róla. Ez mennyire"oké"? Csak mert "józan paraszti ésszel" úgy gondoltam hogy a GPS sokkal jobban meríti mint egy kis zenehallgatás. Bár nem mintha probléma lenne, a GPS a lényeg nekem :)
-
snakebait
senior tag
Sziasztok!
Használ valaki az Amazfit Watch mellett Notify&Fitness for Amazfit appot? Én tegnap óta használom Verge órával, de a pulzust nem akarja mutatni. Más minden okésnak tűnik, csak a pulzust nem mutatja és hiába csinálok új méréseket, akkor se semmi. Szerintetek? -
Ator
tag
Köszönöm a segítségeket, sikerült megoldani az óra csatlakoztatását a telefonhoz a magyar app-al, de most egy másik kérdésem volna, hogy az alapvető cél, ami miatt vettem az órát, hogy tudjak futni telefon nélkül, viszont összehangoltam a Samsung Galaxy Buds-omat az órával és nagyjából harmad akkor hang teljesítményt produkál így a buds, erre van valami megoldás, vagy erősítő, hogy hangosabb legyen, mert így most sajnos majdnem, hogy élvezhetetlen?
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Üdv,
Attila -
Dwatti
addikt
Más lehetőség a MI ac , google és a fb fiókon kívül ? Nekem elsők között volt pace órám és akkor volt sima amazfit fiók (email + pass ) és azzal mindig ment.
MI fiókban nincs valami eszköz tiltás stb... próbáltad mobilnet és Wi-Fi váltással is külön külön ? Telepítéskor nem kér engedélyeket a telefonhoz stb?
keress egy nem GP alkalmazást ... pl : Amazfit watch -HU -
Ator
tag
Sajnos ezt csinálom tegnap este óta és egyszerűen nem enged belépni. :-(
Letöröltem, feltelepítettem többször is, mind az Amazfit Watch-ot, mind az MI Fit-et és egyiknél sem enged bejelentkezni MI account-tal.
-
Dwatti
addikt
válasz
trobi28 #4016 üzenetére
A letöltött wfz -fájlt csak be kell másolnod a egy "általad" az óra tárhelyén létrehozott
WatchFace mappába.
APK-t meg telepíteni kell Amazfit tool vagy apk installer progival
Óra >USB kábel > PC
Az amazfitwatchface oldal megbízható. -
-
gidano
tag
Próbáld meg visszatenni a GP verziót, abban belépni. Ha engedi jelentkezz be, csinálj egy mentést az adataidról majd jelentkezz ki a fiókodból. Ezután tedd fel a magyar nyelvű AW appot és jelentkezz be újra abban a MI fiókkal. Ha nem náluk van (szerveroldali) hiba, így mennie kell.
-
gidano
tag
-
Ator
tag
Sziasztok!
Vásároltam egy Amazfit Pace okosórát és feltelepítettem a Samsung Galaxy S9-es telefonomra az Amazfit Watch app-ot, de egyszerűen nem enged belogin-elni, se gmail-el, se MI account-al.
A hibaüzenet a következő:
Account: null
Your current account has bern suspended.Így nem is tudom használni az órát, valakinek esetleg van valami ötlete?
Előre is köszönöm a válaszotokat és segítségeket.
Üdv,
Attila -
drapy
újonc
Help!
Van egy Pace-m lassan két éves. Gyári 2.8.4.0 van rajta. Mindig rajtam van, heti 2-3 szor futok vele és 5-6 naponta töltöm. Minden ok volt vele eddig!!!
A hétvégén futás után megcsörrent a telefonom, ezzel egy időben az órám rezgett egyet és kikapcsolt. (csatlakoztatva volt BT.) Mikor visszakapcsoltam az órán láttam, hogy sokat merült reggel óta, ezért figyelni kezdtem és láttam, hogy kb. 4 percenként merült 1 százalékot. Azaz baromi gyorsan merült. Újraindítás, reboot nem segített. Gondoltam indítok egy új aktivitást de nem engedte, mert szerinte már ment a gps. Majd vagy ötödszörre csak elindult az aktivitás, majd megállítás után kérdezte, hogy a gps-t is leállítom? Igen. Ezután javult a helyzet és most kb. 10 perc alatt merül 1 százalékot - . De ezen már semmi sem javít ( újraindítás, reboot, factory reset, futottam is vele, de semmi. )
Valami ötlet? Megoldás? Gondoltam vissza kéne tenni egy előző szoftver verziót? Vagy a mostanit is fel lehet tenni újra?? -
ruti
Közösségépítő
válasz
Nokedli999 #4010 üzenetére
hát a 4 konditermi edzéshez nem lesz sok haszna, hacsak azok nem kardiogépes (elliptikus, futópad) edzések
-
Nokedli999
csendes tag
válasz
doongoo #4009 üzenetére
Az úszás nem különösebben érdekel. Heti 1-2 futás, heti 4 konditermi edzés, nagy átlagban havi 1 magashegyi túra/sima túra az amire nekem kell. De néztem és persze az tetszik a leginkább. Csak annyit nem akarok rá költeni. Főleg hogy az első ilyen kütyüm lesz aztán aztsem tudom mennyire lesz hasznos vagy mennyire van értelme.
-
doongoo
addikt
válasz
Nokedli999 #4008 üzenetére
pace nem vízálló hivatalosan, úszni nem ajánlott benne - ha ez esetleg szempont. A Stratost nem nézted?
-
Nokedli999
csendes tag
Én most kegyetlenül gondolkodom, hogy nem Pace órát kéne venni hanem egy Verge órát. Használtan csak minimálisan drágább. Engem a vastagsága nem zavar (most is egy attól vastagabb sport órát hordok). Ugyanakkor külsőre egyértelműen a Pace a szebb nekem. A Verge viszont még garanciás is,frissebb,újabb ugyanakkor nem egyértelműen világos hogy melyik miért jobb a másiknál. Mindegyiknek megvan az előnye és a hátránya, de egyszerűen mégsem tudok dönteni
Esetleg van valakinek tapasztalata mind 2 órával?
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
turbulencia8 #4006 üzenetére
A kijelző egyértelmű és elvitathatatlan előny! Viszont van már több óra, amin "always on" vagy csuklóemelésre aktiválódó kijelző funkció is van, tudásban hasonló vagy több és a pulzus- vérnyomás mérés meg a GPS lehet, hogy jobb...
Persze, azokat nem 3-5 naponta kellene tölteni, ez biztos. -
turbulencia8
őstag
válasz
kakukkmarci #4005 üzenetére
En a mult heten (megint) alaposan szetneztem a piacon, es tovabbra sem talaltam ilyen tudasu orat, ilyen uzemidovel es transzflektiv kijelzovel. Igy aztan csak szamlapot allitottam a Pace-en, es nyugtaztam, hogy tovabbra ez az ora tetszik legjobban.
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
Nokedli999 #4004 üzenetére
Úgy értem, hogy van már akkora választék, hogy ha most kellene vennem, alaposan szétnéznék a piacon, nem győznék válogatni...
-
Nokedli999
csendes tag
válasz
kakukkmarci #4002 üzenetére
Mit értesz az alatt, hogy nem biztos hogy ez a legjobb választás?
Az a baj, hogy eleinte nézegettem a BIP órát. Csak az valahogy nekem nem annyira jön be. Sem formára, sem pedig tudásra. Aztán most meg képbe jött a Verge is, hiszen használtan nem sokkal drágább mint a Pace. Szóval nem igen tudom mitévő legyek. Ami a sportokat illetni konditermi edzés van heti 4 nap legalább, heti 1-2 szabadtéri futás valamit magashegyi túrázás/mászás nagy átlagban havonta egyszer. -
gidano
tag
GreatFit v3.9 - HU
Digitális és választható analóg üzemmód bőséges beállítási lehetőséggel Pace, Stratos, Verge órákra
Megjelenés ma 10:00
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
Nokedli999 #3997 üzenetére
Én több, mint két éve használom folyamatosan. Éjszakra általában kikapcsolom, néha hordom alváshoz is.
Heti 3-4 alkalommal rögzítek edzést is, 3-5 óra hosszban.
Volt raja magyar ROM, (sok watchface (most is)), stb, de most a gyári fut újra, az a legstabilabb...
Az akkuidő nem változott érzékelhetően, 3-5 naponta töltöm.
Nagyon szeretem, de nem biztos, hogy most ez a legjobb választás. A GPS-e majdnem tökéletes, kivéve a szintmérése, a pulzus mérése a legutóbbi frissítés óta teljesen megbízhatatlan... -
ruti
Közösségépítő
Múlt szombaton hárman három tök ugyanolyan verzióval és beállításokkal (fw., fényerő, rezgések) indultunk a Tour de Balatonon (körbe), 100%-os feltöltöttséggel.
A célban az enyém még 32%-ot mutatott, sógoré a cél előtt 2 km-rel lemerült (nem kicsit volt bosszantó, h nem volt meg a teljes köre
)
Innentől tényleg fogalmam nincs, mi befolyásolja az üzemidőt.
szerk.: ja, és persze együtt futottunk be, nem 5 órával később érkezett meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Csatlakoztatott eszközei már voltak, igazi okosórája eddig viszont még nem - a Xiaomi az Amazfit Watchcsal száll be a fejlettebb kütyüpiacra.
- War Thunder - MMO Combat Game
- Old Skies teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Videós, mozgóképes topik
- Politika
- Path of Exile 2
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest