- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
arnyekxxx #89 üzenetére
Fizikai fájdalmat.
Mégpedig ez a rettenetes szűk látókörű gondolkodás -- és furcsállom, hogy pont Tőled látom ezt a kifogást, mert az energetikai témákban egyet szoktam érteni Veled.
És pontosan leírtam, hogy nem az a bajom, hogy a kommentelők nem ájulnak el, hanem az, hogy a kommentelők fikáznak. Mégpedig a következő két tényező ismerete nélkül fikáznak:
1. Nyilvánvalóan fogalmuk sincs a szóban forgó technológiáról, tehát még ha ez lenne is a világmegváltó ötlet, akkor is fikáznának;
2. Nem tudhatják, hogy a sok lelkesen beharangozott, de látszólag csalódást okozva nyom nélkül eltűnt akkutechnológiai elgondolásból esetleg mi valósult közvetve vagy közvetlenül meg, vagy mi az, ami esetleg tényleg megváltja a világot.Ez egy szemléletbeli kérdés. Ha ezt a Dívány, a Nők Lapja Café vagy a Horgászmagazin olvasói nem értik meg, azzal semmi bajom. De itt fáj.
MaCS
-
törölt tag
válasz
arnyekxxx #54 üzenetére
Nem tudom, a konkrét cikknek mennyi valóságalapja van, csak érdekességnek raktam be, mert elvben működhet. A lényeg azon van, hogy az újabban megjelenő technológiák majdnem mind villanymotort használnak meghajtásnak, csak az ahhoz szükséges energiát nyerik máshonnan. Szóval igazából mind villanyautó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest