Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez nem egyedi eset am. Én is ismerek olyat, akit rázott meg több hónapja áramtalanított képcsöves tv. Elvileg megvan az ilyen tv-kben a kondenzátorok biztonsági kisütésének a szakszerű módja. De nem akarok hülyeséget mondani. Gondolom, van valahol egy olyan pont, ahonnan leföldelhetők.
-
törölt tag
válasz
arnyekxxx #54 üzenetére
Nem tudom, a konkrét cikknek mennyi valóságalapja van, csak érdekességnek raktam be, mert elvben működhet. A lényeg azon van, hogy az újabban megjelenő technológiák majdnem mind villanymotort használnak meghajtásnak, csak az ahhoz szükséges energiát nyerik máshonnan. Szóval igazából mind villanyautó.
-
törölt tag
válasz
energy4ever #23 üzenetére
Az elektromos autóknak pedig eljött az ideje, csak nem a hagyományos értelemben. Mivel pl. a Toyota hidrogénautója, meg az ilyen https://vilagfigyelo.com/forradalom-1000-km-t-tud-menni-egyetlen-tankkal-a-sos-viz-meghajtasu-auto-es-mar-25-ezer-darabot-el-is-adtak-belole/ megoldások is mind villanymotorral mennek, csak a meghajtáshoz szükséges áramot nyerik más-más módszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- EA Sports WRC '23
- Milyen TV-t vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyaralás topik
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest