- Google Pixel topik
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Kilenc Redmi és Poco készülék érte el támogatási idejének végét
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabai022
tag
válasz gyuri2008 #1072 üzenetére
Nekem is kb ugyanezt írták,kérdezték milyen verzió van rajta.
3.0.0.101 a jelenlegi verzió.
Most írtak újból.Köszönjük az elküldött verziót!
A gyártási tételek eltérései, a kiadási ütemterv eltéréséhez vezetnek.
Ezért van eltérés a készülékek szoftver verziószámai között.Ezek a verziókülönbségek azonban nem befolyásolják az okosóra biztonságát és alapvető funkcióit.
Arra számítunk, hogy a frissítések hamarosan kiküldésre kerülnek.Kérjük, legyen türelemmel, és várja meg a következő frissítést.
További kérdés esetén, keressen minket nyugodtan!
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz gyuri2008 #972 üzenetére
Szerintem 200K-ert sem kapsz jobbat.
A Samsunghoz jobb mobilapp jar, csereben 5x toltod fel azt,mire ez lemerul, es meg jobban is nez ki barmelyiknel a Huawei.
Foleg titanium szijjal.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Lackooo84
nagyúr
válasz gyuri2008 #965 üzenetére
Redditen azt írták nekem, hogy samsung telefonon működik (ill. iphoneon és pixelen is), nekem Honor van azon az újabb egészség appokkal nem megy. Azért is állítottam be azon ébresztőket aztán csumi. Annyi a különbség, hogy így csak az óra jele a teló nem, de nekem ígyis tökéletes.
The Truth is out there...
-
Celithrandi
addikt
válasz gyuri2008 #937 üzenetére
magyar régiós? Ne mond hogy van külön magyar régiós kínai termék 😊 Amúgy meg mit számít? E miatt amúgy és nem ez miatt, nem kötekedés, de erről érdemes leszokni
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
s_zoltan
csendes tag
válasz gyuri2008 #816 üzenetére
Mikor megjelent az iPhone 11 én akkor vettem a Media Marktba egyet webshopba s a posta hozta ki. A kis MMs karton doboz sértetlen volt. A telefon dobozán viszont egyből feltűnt, hogy a kis fehér biztonsági ragasztó szalagokat már elvágták, de maga telefon sértetlen volt mindene megvolt rajta a fólia stb. Pár másodpercig pánikoltam, hogy jaj bontott telefont kaptam de mikor kinyitottam benne volt a garancia levél meg egy mellékelt MM-os levél, hogy ők bontották ki a garancia miatt. Azóta is működik szuperül.
-
Pistakiss
őstag
válasz gyuri2008 #769 üzenetére
Ez!
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
-
Zototh64
őstag
válasz gyuri2008 #403 üzenetére
Lehet, hogy mást sem nagyon kellene, legalábbis óra-telefon, ahol számíthat a régió.
Nem véletlen, a jó ár, amiken adják.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S25 Ultra, Samsung Galaxy S23 Ultra 5G (ez eladó lesz, az S25 miatt), Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin EDGE 1040
-
topyjo
aktív tag
válasz gyuri2008 #290 üzenetére
Szia!
Én használom Hauwei, Samsung, és Iphon telefonnal is.
Váltáskor simán csatlakozik az első kettőhöz, de a szifonhoz csak úgy tudok, ha előtte elfelejtetem vele a BT kapcsolatoknál, ki-be kapcsolom a BT, és másodikra ismeri fel, és csatlakozik.
Tény, hogy a Iphon-nal a legsoványabb a tudása. Nem volt érdemes nyugdíjazni a GT2-t.
Viszont a külalak mindent visz." 10 milliárd légy nem tévedhet!"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest