Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabai022
tag
válasz
gyuri2008 #1072 üzenetére
Nekem is kb ugyanezt írták,kérdezték milyen verzió van rajta.
3.0.0.101 a jelenlegi verzió.
Most írtak újból.Köszönjük az elküldött verziót!
A gyártási tételek eltérései, a kiadási ütemterv eltéréséhez vezetnek.
Ezért van eltérés a készülékek szoftver verziószámai között.Ezek a verziókülönbségek azonban nem befolyásolják az okosóra biztonságát és alapvető funkcióit.
Arra számítunk, hogy a frissítések hamarosan kiküldésre kerülnek.Kérjük, legyen türelemmel, és várja meg a következő frissítést.
További kérdés esetén, keressen minket nyugodtan!
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
gyuri2008 #965 üzenetére
Redditen azt írták nekem, hogy samsung telefonon működik (ill. iphoneon és pixelen is), nekem Honor van azon az újabb egészség appokkal nem megy. Azért is állítottam be azon ébresztőket aztán csumi. Annyi a különbség, hogy így csak az óra jele a teló nem, de nekem ígyis tökéletes.
-
s_zoltan
csendes tag
válasz
gyuri2008 #816 üzenetére
Mikor megjelent az iPhone 11 én akkor vettem a Media Marktba egyet webshopba s a posta hozta ki. A kis MMs karton doboz sértetlen volt. A telefon dobozán viszont egyből feltűnt, hogy a kis fehér biztonsági ragasztó szalagokat már elvágták, de maga telefon sértetlen volt mindene megvolt rajta a fólia stb. Pár másodpercig pánikoltam, hogy jaj bontott telefont kaptam de mikor kinyitottam benne volt a garancia levél meg egy mellékelt MM-os levél, hogy ők bontották ki a garancia miatt. Azóta is működik szuperül.
-
topyjo
aktív tag
válasz
gyuri2008 #290 üzenetére
Szia!
Én használom Hauwei, Samsung, és Iphon telefonnal is.
Váltáskor simán csatlakozik az első kettőhöz, de a szifonhoz csak úgy tudok, ha előtte elfelejtetem vele a BT kapcsolatoknál, ki-be kapcsolom a BT, és másodikra ismeri fel, és csatlakozik.
Tény, hogy a Iphon-nal a legsoványabb a tudása. Nem volt érdemes nyugdíjazni a GT2-t.
Viszont a külalak mindent visz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Huawei Watch GT 3 Pro esetében a prémium esztétikán és a kimagasló funkcionalitáson van a hangsúly, akár 30 méterrel a víz alatt, akár egy elegáns partin tartózkodunk éppen.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Robot fűnyírók
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest