Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Ghostface #611 üzenetére
Én azt vettem észre, hogy az üfsz-nél teljes a sötétség, alapvető dolgokkal nincsenek tisztában. Ha nekem csak egy "app legfrissebb" meg "töröld, gyári visszaállítsd" bullshittel tudnak jönni, akkor onnantól nem igazán tudom őket komolyan venni. Ezek közül egyiknek sincs köze a problémához, és nem is segít semmit. Az egészég app verzió is teljesen mindegy, ha a Huawei szerón az óra SN-jére engedélyezve van az adott sf verzió, akkor megkapja az óra.
-
kbadam83
senior tag
válasz
Ghostface #509 üzenetére
Semmi érdemleges változás nem lesz, én nem agódnék, hogy nem jön a frissítés. Idővel megjön az majd, én is azon a verzión vagyok .
Nekem az akksi % kijelzés hektikus, mert teljes töltés után 80 % köré leesik fél nap alatt, és 60 % körül is gyorsan mutat merülést, ami nem igaz, mert egy hétnél tovább bírja az akksi, minden adat 0-24 engedélyezésével.
Tehát csak a visszajelzés szar. -
topyjo
aktív tag
válasz
Ghostface #365 üzenetére
Huawei telefonnal használtam pár alkalommal régebbi rendszeren, nem volt gond. Még most is előveszem néha, ha alkalmazást próbálok telepíteni. (sajnos alig van értékelhető)
Az EKG lehet kérdés, de úgy tudom minden márkával működik, nem úgy mint a Samunál.
Nekem is le kellett cserélni akkoriban a Redmit Samura, mert kb 2éve egy frissítés után a Watch nem volt hajlandó csatlakozni hozzá.
Párosodott mindennel a családban, csak a Redmi nem tetszett neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Apple Watch Ultra 2 49MM Black/2025.12.18.Apple Gar./Akku 100%/p4315
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest