Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Ghostface #611 üzenetére
Én azt vettem észre, hogy az üfsz-nél teljes a sötétség, alapvető dolgokkal nincsenek tisztában. Ha nekem csak egy "app legfrissebb" meg "töröld, gyári visszaállítsd" bullshittel tudnak jönni, akkor onnantól nem igazán tudom őket komolyan venni. Ezek közül egyiknek sincs köze a problémához, és nem is segít semmit. Az egészég app verzió is teljesen mindegy, ha a Huawei szerón az óra SN-jére engedélyezve van az adott sf verzió, akkor megkapja az óra.
-
kbadam83
senior tag
válasz
Ghostface #509 üzenetére
Semmi érdemleges változás nem lesz, én nem agódnék, hogy nem jön a frissítés. Idővel megjön az majd, én is azon a verzión vagyok .
Nekem az akksi % kijelzés hektikus, mert teljes töltés után 80 % köré leesik fél nap alatt, és 60 % körül is gyorsan mutat merülést, ami nem igaz, mert egy hétnél tovább bírja az akksi, minden adat 0-24 engedélyezésével.
Tehát csak a visszajelzés szar. -
topyjo
aktív tag
válasz
Ghostface #365 üzenetére
Huawei telefonnal használtam pár alkalommal régebbi rendszeren, nem volt gond. Még most is előveszem néha, ha alkalmazást próbálok telepíteni. (sajnos alig van értékelhető)
Az EKG lehet kérdés, de úgy tudom minden márkával működik, nem úgy mint a Samunál.
Nekem is le kellett cserélni akkoriban a Redmit Samura, mert kb 2éve egy frissítés után a Watch nem volt hajlandó csatlakozni hozzá.
Párosodott mindennel a családban, csak a Redmi nem tetszett neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Huawei Watch GT 3 Pro esetében a prémium esztétikán és a kimagasló funkcionalitáson van a hangsúly, akár 30 méterrel a víz alatt, akár egy elegáns partin tartózkodunk éppen.
- PlayStation 5
- Autós topik
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest