- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Celithrandi #1367 üzenetére
Hát igen. Én mindig vagy bőr vagy fém szíj. Szilikont általában cserélem ezekre.
-
laca71
aktív tag
válasz
Celithrandi #1369 üzenetére
sajnos 2 év gari.. a vízállóságban nem nagyon hiszek, túl sok beázásról olvasok
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Celithrandi #1361 üzenetére
Esetleg tudsz ajánlani jobb fajtát?
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Celithrandi #1359 üzenetére
Az látod lehet, nem értek hozzá.
Akkor ez lesz az ami arra jó lesz? [link] -
MaxxDamage
félisten
válasz
Celithrandi #1356 üzenetére
Igen.
-
NÓPARA
aktív tag
válasz
Celithrandi #1346 üzenetére
Köszi! Én e két óra között gondolkodom! (3-s vagy az 5-s)
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Celithrandi #1342 üzenetére
Ja igaz én néztem be. Előferdül.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Celithrandi #1340 üzenetére
Proról beszélünk, tudom h GT4 van. Hát nem csak a tokozat a különbség... Nagyon nem. Belül is ég és föld a két óra, mondhatni teljesen két külön óra.
-
válasz
Celithrandi #1334 üzenetére
-
válasz
Celithrandi #1332 üzenetére
Ja akkor már értem. Már nem síelek és nem is követtem a trendeket.
-
válasz
Celithrandi #1330 üzenetére
Nem ide tartozik de 96 centiméteres léccel síelsz? Mikor elkezdtem síelni azt mondták a hozzáértők amilyen magas vagy akkora legyen a léc, ha inkább sebességre kell, vagy szlalomra akkor vegyek 20-30 centivel kissebbet.
-
sgeza
veterán
válasz
Celithrandi #1324 üzenetére
Attól függ, milyen tempóban síelsz, és mennyire kellenek pontosan az adatok!
Az elvi része rendben van, de elképesztően pontatlan. Indokolatlanul ritkán mintavételez, ezért amikor jobban megküldöd egy fekete pálya meredekebb részén, és nem túl hosszú időre felgyorsulsz egy elég jó tempóra (az én esetemben ez simán szokott lenni 80-90 km/h; a rekordom egyébként 102), akkor azt a csúcsot nem tudja elkapni. Ehhez mondjuk mp-enként kéne logolnia, ami egy síelés esetén teljesen reálisan szükséges igény, de legalábbis lehetne egy állítási lehetőség. Ebből következően egyébként a pálya követése is gyenge. Nagyon kiegyenesedik a görbe. És ez megint tempó függő. Ha nem mész gyorsan, kevésbé tűnik fel.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Celithrandi #1310 üzenetére
Hát engem meg a huapay nem érdekel, nem fogom a kínaiaknak kiadni a kártyám az tutifix.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Celithrandi #1308 üzenetére
Hát úgy, hogy az én telómon van google. Dobjanak rá appot amivel a telós appon keresztül megy, annyi, h az órán történjen a terminállal az nfc kommunikáció, azt csákány. Azért egy okosóra nehogy már be kelljen legyen korlátozva a márkájával kapcsolatos hülyeségekre. Ennyi erővel pl. samsung órákon meg semmi nem menne, mert ennek nincs saját xarja? Hülyeség
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Celithrandi #1306 üzenetére
Az kell a faxomnak, a google payt tegyék elérhetővé én azt használom.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Celithrandi #1296 üzenetére
Felejtős. Újabb modelleken sem támogatott, meg nem is lesz soha. Huawei xarik mindenkire kínán kívül, ezért is nem veszek többet tőlük semmit se.
-
atosan
veterán
válasz
Celithrandi #1225 üzenetére
Azt írja telefon és óra adatokból adódik össze.
Akkor az lesz amit mondasz. Telefonon az alkalmazás hely hozzáférése mindigre van állítva.
Köszönöm szépen! -
persil
nagyúr
válasz
Celithrandi #1220 üzenetére
Ehhez nekem nem volt turelmem, de szepen leirtad.
Arrol nem beszelve, hogy az orakra, telefonokra meg egyebre pakolt "zafirrol" azert szerintem mind el tudjuk kepzelni, hogy mennyire zafir.De az egesz temakor sokkal inkabb mulik a szerencsen egyebkent. A gorilla is bitang ellenallo a laborban, amikor kontrollalt korulmenyek kozott nyomkodjak/hajlitjak, aztan amikor a buszon szarul ejted le 25 centirol, szarratorik az egesz. Ez ilyen.
-
persil
nagyúr
válasz
Celithrandi #1216 üzenetére
Itt van a kezemen es van rajta vagy 3-4 hajszalkarc, pedig ha valaki vigyaz a motyoira, az en vagyok. Nem mondom, hogy csunya, vagy ne lehetne "szep allapotukent" eladni, szoval nem mondom, hogy nem birja, de az, hogy a "zafir marpedig nem karcolodik" szimplan nem igaz ezeken az eszkozokon.
Es egyaltalan nem kell allatnak lenni, a puszta letezestol is meg tud karcolodni, ha epp olyanja van. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
Celithrandi #1216 üzenetére
Így van a nagy erejű ütést nem bírja de megkarcolni szinte lehetetlen (kivéve gyémánttal).
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Celithrandi #1210 üzenetére
Ja, tök jó, hogy bámulhatod a karcos fóliát rajta, anélkül meg tükör.
-
válasz
Celithrandi #1198 üzenetére
Ha vákumba kell cserélni az elemet hogy megmaradjon a vízállósága akkor biztos.
-
válasz
Celithrandi #1189 üzenetére
Huawei óránál én mindig baromi nehezen találtam eredeti szíjat...
-
sirály69
őstag
válasz
Celithrandi #1189 üzenetére
Én bőrt cserélnék bőrre, de nem találok….
-
nokia123
aktív tag
válasz
Celithrandi #1151 üzenetére
-
válasz
Celithrandi #1149 üzenetére
Tudom hogy nem volt annyi az ára csak ez új és infláció, csak azért írtam 120 körülre. Meg tudom hogy ezek nem egészségügyi műszerek, az ekgt is csak kipróbáltam, vérnyomás mérő meg nekem nem hiányzik 80 / 60 vérnyomásomat felesleges lenni mérni.
-
válasz
Celithrandi #1147 üzenetére
Csak sajnos qrva drágán. Nagyon jól néz ki de ha a 4-es ből kiadták volna a Gt Prot kb 120 körül biztos több fogyna belőle. Az Ultemateba az ekg érzékelője valamelyik gomban van? Meg vérnyomás mérő még ebben sincs, vagy csak nincs engedélyezve.
-
DonDragonka
őstag
válasz
Celithrandi #1114 üzenetére
Pár hét?
Én azért írtam nekik mert nagyon régen a 101-en ragadt a verzió az órán... Azóta már kijött néhány frissítés és egyik se érkezett meg az rá...Hét elején írtam nekik, semmi reakció, a hétvégén szépen megkapta a frissítést, ami után kaptam egy levelet, hogy a bejelentést megoldották és lezárták.
Egy verzióval lemaradva szerintem se érdemes írogatni nekik, de hárommal korábbinál már van értelme. -
gyuri2008
veterán
válasz
Celithrandi #1114 üzenetére
Most komolyan ez téged zavar?
-
sgeza
veterán
válasz
Celithrandi #1056 üzenetére
Hát ja. Meglátom majd még, hogy mennyire lesz kedvem hozzá.
-
sgeza
veterán
válasz
Celithrandi #1054 üzenetére
Vajon érdemes gyári alaphelyzetbe tenni? Nyilván lehet, hogy az életbe nem jön többet frissítés rá, de hát na!
-
sgeza
veterán
válasz
Celithrandi #1052 üzenetére
Hát ez az. Én is erre jutottam. Azért köszi!
-
sgeza
veterán
válasz
Celithrandi #1050 üzenetére
Nincs semmi az órán. Soha nem is tettem rá semmit.
-
sgeza
veterán
válasz
Celithrandi #1047 üzenetére
A telefon jelenleg iPhone 14, de korábban is lassan vitte át a Samsung S21-gyel. Szóval telefon részről nem lehet BT szabvány "elmaradás", ezek azért nem régi készülékek.
Ha van ötlet, hogy miért történhet mégis ez, örömmel fogadom a javaslatokat. -
sgeza
veterán
válasz
Celithrandi #1044 üzenetére
Igen, az órára gondoltam, hogy abban van-e wifid.
Akkor nem értem. Nekem vagy egy órán át töltötte rá. De a korábbi frissítések is elég lassan mentek át. -
sgeza
veterán
válasz
Celithrandi #1042 üzenetére
Neked van wifid, nem?
-
kenwood
veterán
válasz
Celithrandi #1021 üzenetére
Gondolom az uzemido es a design. Ebben a kettoben nem tud egyik Apple ora sem valos alternativat nyujtani.
-
kenwood
veterán
válasz
Celithrandi #1019 üzenetére
Ha megvetted,majd mondd el nekik, mi a megoldas a szakadozasra
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Celithrandi #940 üzenetére
Persze, hogy van. Huaweinek bemondod az SN-t és már mondják is, hogy magyar, román, vagy cseh piacos termék.
-
gyuri2008
veterán
válasz
Celithrandi #940 üzenetére
Nem én találtam ki,a Huawei ügyfélszolgálat mondta
-
gyuri2008
veterán
válasz
Celithrandi #936 üzenetére
Nem mindegy milyen boltban.
Az emag alza pl,nem Magyar régióst árul.
Ezért nem frissít.
Én már küldtem vissza az emag-hoz ez miatt. -
gyuri2008
veterán
válasz
Celithrandi #933 üzenetére
Hol vetted?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Celithrandi #927 üzenetére
Persze. Egy óra sem tud gps-el mérni vízben, még a legjobb triatlon órák sem. Ott a karcsapások alapján tudnak csak egy kb. távot kiszámolni.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Celithrandi #925 üzenetére
Víz alatt nem működik a gps.
-
mycso
veterán
válasz
Celithrandi #908 üzenetére
Jaa, értem, nem karc, hanem nálad konkrét kopás van.
Viszont azt meg nem értem, hogy hogyan... főleg ilyen rövid idő alatt.
Nálam kopásnak semmi jele. -
mycso
veterán
válasz
Celithrandi #903 üzenetére
Tegyél már fel róla képet, lécci.
Nekem picivel több, mint egy éves az óra, minden nap 0-24-ben rajtam van (úszás, futás, barkácsolás, irodában gépelés, alvás, stb. ... tehát minden körülmények között.
Nem azt mondom, ha fényfelé olyan szögban forgatom, akkor mikrokarcokat feltudok fedezni, egyébként ilyen: -
Lackooo84
nagyúr
válasz
Celithrandi #900 üzenetére
Nem tudom hogy hoztad össze, 0-24-ben viselem, az enyémen semmi ilyen nincs. Eredeti szíj?
-
szkorhetz
őstag
válasz
Celithrandi #809 üzenetére
De az 30 év múlva is óra marad, ez már kevésbé, így sose mérnék egy okosórát egy quartz órához.
-
kbadam83
senior tag
válasz
Celithrandi #804 üzenetére
3 hete használom a Huawei Watch Ultimate Expedition black verziót. Én imádom, bár használatilag teljesen ugyan az, mint a GT3 Pro, de a prémium minősége az aztaku......
-
válasz
Celithrandi #804 üzenetére
Bevállalnám már csak a kinézete miatt is, de háromszoros áron azért nem. Prémium minősegű. Majd lejjebb megy az ára, bár nem buvárkodom.
-
topyjo
aktív tag
válasz
Celithrandi #724 üzenetére
Szia!
pay nem működik ebben a régióban. Nem tudom másnak hogyan, lehet hogy kínai webshopon rendelte.
Maps működött egy darabig nálam, de nem térképet rajzolt, hanem értesítésként jelezte, hogy forduljak erre, vagy arra.
Nem tetszett, leszedtem. Szifonnal használom. Kollégám Huawei telójával rendesen navigál, megjelenik az órán a térkép.
Komolyabb tudása ilyen anyaggal, és kinézettel és üzemidővel semminek nincs.
Komolyabb tudása, ratyi kinézettel van a Samunak, és az Apple cuccainak. Ott működik minden, tudsz fizetni, viszont vicces az üzemidő, a kinézet, és az anyaghasználat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest