- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sirály69 #1190 üzenetére
Ha nem ragaszkodik valaki a gyárihoz, és nem használná vízbe, órásoknál lehet kapni jó bőr szíjakat. Jó nem gyors cserés a stift de én meg tudom oldani. Budapesten egy elemcsere 3000-4000 forint egy hagyományos órába, pénteken cseréltettem két órámba elemet, és vettem két bőr szíjat feketét és fehéret / a fehér párom Xiaomi órájához, feket Blitzwolfhoz / hozzá két pár stiftet 5000 forintot fizettem Szolnokon, és van több szín, fazon 14-24 mm között.
-
gyuri2008
veterán
válasz
sirály69 #1102 üzenetére
Semmi nem fog történni.
Ködösítenek.
Én a Media Markt-ba vettem, tehát hivatalos forgalmazó.Én ezt válaszóltam nekik.
"Ezt nem értem.Van ismerősöm aki írt önöknek, érdekes módon nekik megjött a frissítés.Most akkor hogy is van ez,,,,Szerintem önök ködösítenek. Teljesen hivatalos forrásból lett vásárolva Magyarországi Media Markt!!Köszönöm a választ. -
Celithrandi
addikt
válasz
sirály69 #889 üzenetére
mert titan? Nem tűnt fel, hogy a kaucsuk szíjas és a titán között mekkora az árkülönbség? Amúgy sajnos ez a mattított titán szart se ér. Kb 15 szor volt rajtam és a középcsaton már látszik a kopás. A tissot órámon évek alatt nem lett ilyen, pedig csak egy párszázezres óra.
-
hashpoque
tag
Igen hasonló problémám van vele.
Huawei telefonnal tökéletesen működik. Samsung S22plus és Xiaomi 11-el próbálva viszont nem. A fő probléma, hogy a Bluetooth kezelésbe valahogy beleszól az óra, így a kihangosítókkal, fülesekkel probléma adódik.
Ha az óra csatlakoztatva van a telefonhoz és párhuzamosan egy kihangosító vagy BT füllhallgató is, akkor a következő hiba jelentkezik:
A hívás indításakor nem a BT fülhallgatón, hanem a telefonon lehet beszélni, és kézzel kell a hívóképernyőn BT gombbal átkapcsolni a fülesre. Ugyanezt tapasztalom az autós kihangosítóval is.
Bizonyos kihangosítókkal az is előfordul, hogy az órán akarja a beszélgetést.
Megjegyzem, ez nem csak Huawei watch GT2Pro vel GT3 Pro-val van így, hanem egyén noname kínai órákkal is hozza a hibát.Tehát ha az óra csatlakoztatva van a telefonhoz , akkor minden egyes hívásnál kézzel állítgatom, hogy a fülesen akarok beszélni.
Ha a felépült hívás közben csatlakoztatom a BT fülest, akkor szépen automatikusan átkapcsol a fülesre, de ha a hívás előtt össze vannak csatolva, akkor kézzel kell kapcsolni.
A megoldás az lehetne, hogy az óra BT kapcsolatát hívás esetén kisebb prioritással kezelné a telefon,de ezt sehol nem lehet állítani.
Próbáltam már Bluetooh cache-t törölni, más sorrendben csatlakoztatni a BT eszközöket stb...semmi nem segít.Több külföldi fórumon is panaszkodnak erre, nem találok rá sehol megoldást, így óra csere lesz belőle. Valószínűleg majd az új Samsungra Watch-ra, mert Samsung telefonnal szeretném használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Apple Watch Ultra 2 49MM Black/2025.12.18.Apple Gar./Akku 100%/p4315
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged