- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
koxmatyi
tag
Nekem volt gt3 prom most van nálam amig a sima 3 prom szervizben van egy gt5 pro ,ez nagyon jó, akkumlátorban is jobb ,kényelmesebb is és szerintem sokkal szebb(egy baja van számomra nincsen benne esim,pedig az összes létező óra közül ez lenne a legjobb,volt nálam 4 pro,4 pro space edition is)
-
koxmatyi
tag
válasz Kispotter #1028 üzenetére
Gt3 proban van ekg,elvileg a gpse jobb
3 proban van LTE (esimmel elvileg megy a hivas telefon nélkül de csak ha multi simmes a kártya ,csak t mobil tudja jelenleg(legalábbis én úgy tudom))
Elite az meg egy alapabb
Nekem gt3 prom volt de lecseréltem 3 prora(szerintem ez szebb sokkal)( elitet kb 1 óráig tartottam meg és vissza küldtem)
Akksi egy halvànyival jobb a gt3 proban -
koxmatyi
tag
Valaki tud arra megoldást,hogy ha a telefon ne zavarj modban van az óra se rezegjen?(bevan engedélyezett szám állítva a telefonon igy az órán nem opció a teljes letíltás) a telefon az egy s22 ultra
-
koxmatyi
tag
Gpst próbálta valaki,hogy neki az állásnál számol-e métereket még és visszanézve az appban összevisszaságot mutat-e,csak mert ha mindenkié ilyen szar akkor nem küldöm gariztatni
-
koxmatyi
tag
Gps ugyan olyan szar maradt, álló helyzetben számol hozzá métereket,ez a frissítés nem oldotta meg a problémát
-
koxmatyi
tag
válasz fatality9107 #866 üzenetére
Nekem ilyen problémám nem volt,de viszont az edzésnél a fele kalóriát mutatta mint eddig szokta
-
koxmatyi
tag
Szia
Nekem volt par gt3 prom egyik sem csinálta ezt,de most ami van elkezdte ugyan ezt csinálni (emagos vásárlás)
De nem tudom hogy az utolsó frissítés előtt is ilyen volt e
(Én azt hittem azért csinálja mert rátettem a fém szijat,csak másik szijjal azóta még nem próbáltam)[ Szerkesztve ]
-
koxmatyi
tag
Valaki használja samsung telefonnal(s22 ultra) ? Az lenne a problémám,hogy ha óráról akarom megkeresni a telefont akkor néha csörgeti néha nem, másnál is így van ez?(mintha bezárná a háttérben az appot és amiatt ,pedig a soha nem alvó alkalmazásnál van a huawei egészség app)
-
koxmatyi
tag
Hangrögzítő app esetleg nincsen az órára?
-
koxmatyi
tag
Tudtok olyan számlapot ami folyamatos megjelenítés melett is mutatja a pulzust?("lezárt képernyő")
-
koxmatyi
tag
Asszony gt3 -ra is megjött.
Megpróbáltam feltenni az ő telefonjáról (mate 20 pro) az enyémre is,de arra ugyan úgy nem talált.
Nekem igazából azért lenne jó mert belehet állítani hogy érintésre nem reagál a kijelző csak ha eltekerem a gombot.
Aztán lehet másban is van haszna az új szoftvernek csak az használat alatt derülne ki.... -
koxmatyi
tag
válasz B.andras77 #316 üzenetére
Ha ekg figyelésre kell az csak a gt3 proban van.De az is csak akkor mikor elinditod azt a programot. Sima pulzus figyelés meg veroxigen van mind a háromban. Szerintem mindenféle képpen a gt3 pro lenne neked a legjobb.
-
koxmatyi
tag
válasz DonDragonka #310 üzenetére
Alzaban vettem azt így oda
Bőr hőmérséklet nincsen mert az teljesen fals adat.
Azt hogy hány órát ment meg egyszerűen kitudtam számolni mivel egyik nap este 7kor vettem le a töltöről és utána 2 nap múlva este 9 kor volt 75 százalékon (igaz csaloka mert közben fürödtem 2 szer 4-5 perc közötti időt és akkor nem viseltem) és mivel 15 órát dolgoztam naponta igy az 30 óra plusz előtte 1,5óra meg utána 1.5óra (de ha netán nem 36 órát ment folyamatos kijelzővel csak 35 öt akkor elnézést a nagyot mondásért)Igaz értesítés az csak az sms meg a hívás.(de amúgy egy éjszaka alatt ami nálam 7-8 óra között van merül 2 százalékot (akkor nem csatlakozik a telora akkor csak a pulzus ,veroxigen,stressz, alvás figyelés megy , és nincsen kijelző bekpacsolva)
Óra számlap AN ezt irja ki ha hosszan nyomok rajta(de sima egyszerű digitálisan kiirja az órát dátumot meg az akksi százalékot)[ Szerkesztve ]
-
koxmatyi
tag
válasz Ferenczi Áko #308 üzenetére
Nálam megfordult pár óra es volt közte ami nagyon merült (gt3 pro de vissza is küldtem) a mostani órám úgyszintén gt3 pro 50 óra alatt ment le 75 százalékra de ugy hogy folyamatosan bevan kapcsolva minden érzékelő,abban is aludtam es ebből az 50 órából 36 órát ment a folyamatos kijelző is
-
koxmatyi
tag
Samsung telefonnnal használom az órát,de mikor jön egy hívás ha elszeretném utasítani üzenettel hiába állítottam be az egészség appban egy saját üzenetet azt nem dobja fel lehetőségként, másnál is igy van vagy csak én bénázok valamit?
-
koxmatyi
tag
Beléptem én is a klubba(bár lehet csak időlegesen)
Szerintetek vagy akinek van összehasonlítása ezek az ekg,érfalmerevség mérések mennyire pontosak?
1 napig volt egy samsung watch 4 clasiccom de annak a vérnyomásméröje teljesen pontatlan ,(hasonló eredményt mutatott 4 emberre rátéve , úgy ,hogy a vérnyomás merő teljesen mást mutatott) igy az ment vissza a feladónak mert ráadásul az még csúnya is és az akksija is egy kalap sz.r
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- EAFC 25
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- PlayStation 1 / 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Karnyújtásnyira került a PlayStation 2-től a Nintendo Switch
- PlayStation 4
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest