- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Pici telefon, óriás akksival?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiédetis
senior tag
sziasztok
Nem tudom hw proléma, vagy sw-s, de valami nem fasza. Nem tudok elindítani szinte semmit. Ha ráakarok nyomni az ikonra, átugrik máshova, néha lefagy, az újraindítást sem tudom elvégezni mert még a Rendszer menüig sem jutok el.
Érintőkijelző halhatott be? -
mycso
veterán
válasz
dajkapeter #4494 üzenetére
Az akku, az "ránézésre" épnek tűnik. Az óra belsejébe egyértelműen víz került be, van benne egy indikátor, ami szineződik, ez szép piros volt.
Akkut lehetne rendelni hozzá nem is vészes összegért, csak így, hogy minden része meg volt ázva, nem igazán akarok kísérletezgetni, esetleg feleslegesen pénzt kidobni.
-
mycso
veterán
válasz
Nagymelák #4477 üzenetére
Nos, most jutottam el odáig hogy szétszedtem az órát.
A belseje borzalom volt... Az összes csatlakozó és fém rész a belsejében rozsdás és oxidált volt, a műanyag és egyéb alkatrészeken fehéres kirakódás.
Amennyire lehetett kitakarítottam, de továbbra sem működik - - > kuka. -
B. Tamas
aktív tag
Ha legközelebb tiszta időben kimegyek a Bükkbe megnézem egy olyan csúcson aminek pontosan tudni a magasságát és semmi nem zavarja az égboltra való rálátást és kiderítem (a telefonom tudja az összes rendszert). De szerintem az 1-3 méteres magasság pontosság nem érhető el egy mezei telefonnal/túra GPS-szel.
-
g0dl
addikt
Bocs, az első mondatom végére kérdőjelet gondoltam.
Tehát 31 műhold jeléből számolva* azért ne legyen már olyan pontatlan. ( nekem polgári felhasználásra az 1-3 méteres pontosság magasság tekintetében nem "rettentően pontatlan", katonai, ipari használatra az.) -
dajkapeter
senior tag
Attól még a polgári használatú GPS chipek hagynak némi kívánni valót maguk után. Mikor a mezőgazdasági gps-en beállítod, hogy a 10 ekefejes váltvaforgató ekéd van és 20 cm-en belül vannak a vontatóhoz a tűréshatár (tehát a vontató gps-e alapján az ekefej széléhez mérten maximum 20 cm lehet az eltérés). Míg egy telefon gps-e legjobb esetbe is 5 méteres pontosságú, de inkább csak 10.
-
g0dl
addikt
válasz
B. Tamas #4486 üzenetére
a GPS magasságadatai pedig híresen (vagy hírhedten) pontatlanok polgári felhasználás szintjén.
Ez még most is igaz, mikor nem csak GPS, hanem Glonass, BeiDou, Galileo stb. is van, és ezeket ráadásul egyszerre használjuk.
Emlékszem a GPS korszak elején nagy dolog volt 6-8 műhold egyidejű használata egy percen belül, most a harmadik másodperc végére 31 műholdat használt a mobilom. -
firemanus82
senior tag
Rendben, köszönöm az infókat
-
Nagymelák
senior tag
válasz
firemanus82 #4478 üzenetére
A vizet valameddig bírja, utána az a hitvány tömítés feladja, a porszemeket pedig meg kell szokni. Én a tömítést megkentem egy kicsit FBS-sel így most már a vizet is jobban bírja.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
firemanus82 #4478 üzenetére
Tudsz, vidd el szervizbe.
-
bobek77
csendes tag
Helló, ios-szel használva, az időjárás adatai nem jelennek meg az órán? Ez ios miatt van, és nem is lehet vagy valami beállítási gond? Köszi És bocs ha már volt!
-
snakebait
senior tag
Nálam meg történt kb. egy hete egy érdekes dolog... A magasság mérő és a barométer totál fals értékeket mutat. Nem tudom mi lelte, kb. 2 éve megvan az óra, ilyen baja sosem volt. Mobilon különféle applikációk alapján megnézem az értékeket, az órán át bírom írni a magasság értéket, de barométerrel nem tudok mit kezdeni. És azt sem értem eddig miért volt jó és most mi okozta a nem jó működést?! 🤔😬😎
-
mycso
veterán
válasz
Lackooo84 #4468 üzenetére
Pont pár hete dicsértem egy kollégának, hogy kb 2 éves, és még mindig tök gyors, stabil cucc, az akkuja is jól bírja és remélem még sokáig el leszek vele... Erre feladta.
Igazából most azon agyalok, hogy veszek egy ugyanilyet.
Ma egyébként fent hagytam hosszabb időre a töltőn, természetesen nem kapcsol be, viszont iszonyat mód forrósodott.
És ezzel az akku dologgal bele is ültetted a bogarat a fülembe, alin 4.000ft körül adják (bár holnap lehet beszaladok egy huawei szervizbe, hogy hátha tudnak valami okosat mondani)
-
mycso
veterán
Sziasztok, pár napja a GT2-m, kiírt valami olyasmit, 2 rezzenés után, hogy "a készülék túlmelegedett, ezért kikapcsol". Ki is kapcsolt, azóta nem tudom bekapcsolni, töltőre sem reagál...
Garancia már nincs, 2 év 3 hónapot bírt.Esetleg találkozott már valaki hasonlóval, lehet ezzel még valamit kezdeni?
-
Gabesz25
tag
Sziasztok,
valaki meg tudná mondani, mi a különbség a GT2 Elite és a PRO verziók között? Melyiket érdemes megvenni?
köszi! -
Fleszy
tag
Sziasztok! Nekem egy gt2 női órám van. Samsung A52-vel használom. Fél éves, eddig tökéletes volt. Két hete olyanokat csinál, hogy újraindul, ez még annyira nem is zavar mert csak rezzen egyet, de pár napja leválasztódik úgy, hogy ott a telefon mellettem. Feldob egy frissítést,de azt írja a telóm, hogy nem ajánlja,így nem merem bevállalni.
Köszönöm szépen ha válaszol valaki. -
driztd
csendes tag
válasz
kaliczrob84 #4461 üzenetére
Nekem szintén...
Samsung A72 és Huawei GT2 pro.
Ha tudja valaki, hogyan lehet ezt a "feature"-t kiiktatni, ne tartsa magában. -
firemanus82
senior tag
A Honor ügyfélszolgálat gyorsan reagált, az általuk linkelt Petal Healt telepítését követően minden működik. Én a Huawei Healt alkalmazást telepítettem eredetileg. Ez volt a hiba oka.
-
kaliczrob84
tag
Sziasztok!
Samsung A52S-el használom az órát És Petal Health-el. Van egy furcsa dolog. Ha az óra csatlakozik a telefonhoz, akkor minden hívás indításnál kiad egy elég hangos csipogó szerű hangot a telefon. Nagyjából akkor, amikor a kapcsolás megtörténik. Ha nincs csatlakoztatva az óra, akkor nincs ez a hang. Tapasztalta már ezt valaki?
-
sinick
senior tag
válasz
firemanus82 #4458 üzenetére
Nekem valami olyasmi rémlik, hogy nem mindegy az értesítés módja. Az értesítés módját át kell állítani a telefonon. Pl. facebook értesítést chatfejről értesítési menüre vagy szalagra valami ilyesmi. Meg talán az egészségben is van valami eldugott beállítás erre.
-
FingR86
őstag
válasz
firemanus82 #4456 üzenetére
nem kellene neki valami engedély, hogy tudja továbbítani az alkalmazások értesítéseit ?
-
firemanus82
senior tag
Sziasztok!
Lecseréltem a Huawei telefonom egy Honorra. Azóta nem kapok értesítéseket az órára. A legfrissebb Egészség app van fent, értesítések engedélyezve vannak. A hívás és az ébresztés működik, értesítés nem jön egyáltalán, a kamera elsutes sem működik. Van tippetek, mit kezdjek ezzel? -
snakebait
senior tag
Mitől lehet az, hogy egyik napról a másikra elállítódik az óra magasság mérője és légnyomás mérője? Semmi különös nem történt, csak csap alatt kicsit megmostam. De ezt máskor is csináltam már, nem vittem túlzásba. Nem fürdök-úszok benne sosem.
Látszott a diagramon, hogy napközben egy darabig jó volt a magasság is, egyszer csak felugrott, de ugyan akkor a légnyomás meg borzasztó leesett és úgy vannak. Csináltam gyári visszállítást az órán, nem segít. A magasságot azt bírom kézzel belőni utána változik, mondjuk ha felmegyek emeletre, de a légnyomás nem, az szokatlanul alacsony, 975hPa,ennyi sosem volt, meg több időjárásnál megnézem 1007. Mi lehet, hogy hozhatom helyre?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Zenelejátszással és hívásfogadással bővült a Huawei mutatós és kitartó óraszériája – pár apróság azonban még mindig hiányzik.
- Megújult a PROHARDVER!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OTP Bank topic
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46mm LTE
- BONTATLAN Apple Watch Sport Band Product Red 2020 eredeti piros szilikon szíj
- Apple Watch Milanese Loop Gold Stainless Steel eredeti milánói szíj
- Apple Watch Milanese Loop Black Stainless Steel eredeti milánói szíj
- Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest